- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Kanka daha gelinlik ayarlamadin mi anlamadimKızlar eksikleriniz var mı ? Ben bu konuda çok yıkığımBenim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor Sanki ben 5 kez evlendim de..
27mi bari 25te görüşseymişArkadaşımın kayın pederi üst düzeyde birini arayıp sormuş ta 27 Mayıs'ta düğün salonları bilmem ne başkanıyla erdogan gorusecekmis.
4-5 haziranda27mi bari 25te görüşseymişarkadaşının düğünü ne zaman?
Üst düzey kişi kayınpedere olumlu konuşmuş mu peki4-5 haziranda
Valla o kadar konuşmadık ama onların salonu da bir saat süre sınırlamasiyla açılır demişÜst düzey kişi kayınpedere olumlu konuşmuş mu peki
Herkes böyle diyor bence de böyle olur olsun da inşallahValla o kadar konuşmadık ama onların salonu da bir saat süre sınırlamasiyla açılır demiş
Amin inşallahHerkes böyle diyor bence de böyle olur olsun da inşallah
Gerçek mi?????
Hayırlı olsun inşallah daha ertelemeyizBende ayırdım günümü 3 haziran kına 7 Haziran nikâh inşaallah. Gelinlikçi ve kuaförü de hallettim. Umarım bir daha ertelemek zorunda kalmayız
Valla bilmiyorum görünce sizlerle paylasmak istedim belki düğün salonlarınıza da gelmiştir diyeGerçek mi?????
Aynen halimiz perişanHepimiz 2 hafta sonra evleniyoruz ama halimize bakallah beterinden sakındırsın...
Ben aradım ama ulaşamadım siz aradınız mı salonlarınızıValla bilmiyorum görünce sizlerle paylasmak istedim belki düğün salonlarınıza da gelmiştir diye
Ay ben açıyorum ulaşamıyorum varsa numaraları arayın salonlarınızı çatlayacağız artıkİnşallah açarlar artık kısıtlı olsun ama olsun her şeye razıyız
Ben yarın kına mekanıma gideceğim o zaman sorayım biBen aradım ama ulaşamadım siz aradınız mı salonlarınızı