2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Haziranda düğünleri açarsa haftasonu yasağını yapamaz herhalde.
o zaman yer yerinden oynar çok saçma olur
Haftaiçi yapanlar akşam, haftasonu yapanlar ya iptal ya da öğlen düğünü..
Böyle düşününce acayip anlamsız olur.
(kendi kendimi teselli ediyorum bunları düşünüp bi nebzecik)

Sadece pazarı yasak yapabilirler canım. Zaten kararları bugün almışlar inşallah önümüzdeki kabine salı falan olur da hemen acıklarlar.

Haftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Ay gerçekten böyle bir ihtimal var mı? Perşembe günü ağustos sonu için gün almaya gideceğiz. Şu an haftasonu yasağı var diye ileriki tarihlere de vermeme ihtimalleri var mı?

çok pahalı olmayan bi davetiye bastırıp sadece saat kısmını boş bıraktırsam
31 inde açıklama gelirse ertelemicek olursam gecesi oturup tek tek saat yazsam davetiyeye saçma mı olur acaba
Aklıma bu çare geldi sadece

Ben de böyle yapmayı planlıyorum canım

Rusya uçuşları haziran sonuna kadar yasaklamış
Bu bizim açımızdan iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım

temmuz haftaiçine yer var şuan ama açık alana bakıcam salonu değiştircem , benimde çoğu akrabam arkadaşım gelemicek artık bazı şeyleri gözden çıkarmak zorundayım haziranı beklersem temmuza yer bulamazsam diye korkuyorum

Yarın gider ertelerim. Haftaya pazartesi açma kararı çıkar bu sefer yine yine yine pişman olurum. O yüzden bekliyorum
Şu nikah bitmiş olsun ertesi güne uyanayım artık nolur ya

ya kötü bi açıklama gelse üzülürdük evet ama hemen herkes kendince bi çözüm arardı ama şimdi iyi ya da kötü hiç bişeyin belli olmaması daha kötü ya dediğin gibi

Yarın gider ertelerim. Haftaya pazartesi açma kararı çıkar bu sefer yine yine yine pişman olurum. O yüzden bekliyorum
aynen nişanlımda bana diyo gel nikahı kıyalım evimize geçelim açılınca düğün yaparız bende öyle istemiyorum diyorum biz nikahı yaparız evlenip evime geçtikten sonra ben neden düğün yapayım bidaha bidaha gelinlik mi giycem evlendiğim evden çıkcam geri gelcem benlik bişey değil bu durum diyorum ve biz nikah yaparız ben düğün yapmam o saatten sonra heves falan kalmaz biz yaptıktan sonra her yer açılır bizdeki de öyle bi şans

Ay şaşırmadım Benim çok yakın arkadaşım kayserili çok pimpirikliler fakat sizinki dozajı aşmış
Ay gerçekten böyle bir ihtimal var mı? Perşembe günü ağustos sonu için gün almaya gideceğiz. Şu an haftasonu yasağı var diye ileriki tarihlere de vermeme ihtimalleri var mı?
evet istanbulun göbeğinde hemde. Benim mekanlarım inanın başından beri normal düğün ve kınaları yapıyorlar hemde halaylar yemekler sanırım para yediriyorlar başka türlüsü olamaz çünkü bizle anlaşırkende size asla ceza gelmez sıkıntı etmeyin dediler

sen şimdi bekliyorum diyince bende mi beklesem diyorum ama herkes benden haber bekliyo salonlar organizasyoncu

ya kötü bi açıklama gelse üzülürdük evet ama hemen herkes kendince bi çözüm arardı ama şimdi iyi ya da kötü hiç bişeyin belli olmaması daha kötü ya dediğin gibi
Aynen en azından neyin ne olduğunu bilirdik.
Düğünler açılacaksa en azından 24 ünde açıklar . Geçen sene olduğu gibi
31 inde pat diye yarın düğün var demezler

sen şimdi bekliyorum diyince bende mi beklesem diyorum ama herkes benden haber bekliyo salonlar organizasyoncu
Şu an her şeyim o kadar iyi ayarlandı ki ihtimali varken ertelemek zor geliyo bana.
Mesela ben dış çekimi ayrı gün yapcam ama fotoğrafçım şansıma düğün sabahı boştu kız almada bile ayarlamıştık
Böyle çok detay var ertelediğim an hepsini bir daha tutturamıcam
Biraz daha beklicem. Ama yarın salonlarla konuşcam yine en azından fikir verirler

bizede yazar mısın yarın konuşunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…