- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen üzerine Yeşilçay iç nötürlesin bende dikkat ediyorum yediklerime sporda yapmaya çalışıyorum bugün ilk defa kendimi tuttum yemedim bayramda yediğin tatlıları eritmeye çalışıyorum beğendiklerimizi alalım o da bizim özgürlüğümüz olsunBen de öyle, diyetteyim ama İskender sipariş verip ağlayarak yedim ama olsun djffkfld olacak güzel olacak. Ay ben de bikini üstü aldım çok tatlı aşırı indirimliydi bide
Oynamaya müsade etmeyen yer olsa da en azından dans etmeye hiçbir salon karışmaz herhaldeBiz salonla konuştuğumuz zaman 1 saat 100 kişi meselesini , 1-2 saat arası sürer biz kısıtlamayız zaten oynama olmayınca tören - takı - fotoğraf oluyor dedi , 100 kişi diye düşünmeyin salon içerisinde sosyal mesafe kurallarına uyulduğu müddetçe daha fazla kişi de gelebilir dedi Mart ayında böyle demişti yeterki açılsın salon sahipleri bizim yanımızda ufak tefek esnemeler yapacaklar mutlaka
Bayram da nöbetteydim hiç birşey yiyemedim zaten tek yaşıyorum normalde de çok kötü besleniyorum düzensiz beslenme=basen biraz belim de kalınlaştı sanki.Hemen üzerine Yeşilçay iç nötürlesin bende dikkat ediyorum yediklerime sporda yapmaya çalışıyorum bugün ilk defa kendimi tuttum yemedim bayramda yediğin tatlıları eritmeye çalışıyorum beğendiklerimizi alalım o da bizim özgürlüğümüz olsun
İnşallah bi açılsın daOynamaya müsade etmeyen yer olsa da en azından dans etmeye hiçbir salon karışmaz herhalde
Bir de martta öyle deniyorsa haziranda oyuna da izin verilir
zaten kına gecesi açılırsa oyunsuz olma ihtimali sıfır
Benimde basenler hemen dünden kalınlaşmaya meraklı tek yaşayınca öyle oluyor hep ben bu sene ailemle yaşıyorum resmî nikahın katkısı sağolsun gelinlik ayarlanabilir bi kıyafet o açıdan rahatız benceBayram da nöbetteydim hiç birşey yiyemedim zaten tek yaşıyorum normalde de çok kötü besleniyorum düzensiz beslenme=basen biraz belim de kalınlaştı sanki.
2020 gelinlerini okuyordum ben de. Kıyamam aynı bizim gibilermiş içlerinden hamileler bile var su an biz de sağlıkla yapıp mutlu mutlu burdan haberleşicezBenimde basenler hemen dünden kalınlaşmaya meraklı tek yaşayınca öyle oluyor hep ben bu sene ailemle yaşıyorum resmî nikahın katkısı sağolsun gelinlik ayarlanabilir bi kıyafet o açıdan rahatız bence
Orda ben yine olabilirim 2020 hazirandı ilk tarihim Zaman çok hızlı geçiyor hayat değişiyor şu günlerimizi atlatınca bizi de çok güzel şeyler bekliyor2020 gelinlerini okuyordum ben de. Kıyamam aynı bizim gibilermiş içlerinden hamileler bile var su an biz de sağlıkla yapıp mutlu mutlu burdan haberleşicez
Evet gördüm oranın konu sahibi bile 1nisqn da kılpayı evlenebilmiş Yasanılan stresin haddi hesabı yok.Orda ben yine olabilirim 2020 hazirandı ilk tarihim Zaman çok hızlı geçiyor hayat değişiyor şu günlerimizi atlatınca bizi de çok güzel şeyler bekliyor
Gerçekten bu kadar kişinin hayatını alt üst ettiler hiçbirşey demiyorum Salgında kontrol altında değil hiçbirşeyi de çözemedik olan vatandaşa bizlere olduEvet gördüm oranın konu sahibi bile 1nisqn da kılpayı evlenebilmiş Yasanılan stresin haddi hesabı yok.
bence vaka sayıları ile oynama yapılıyor yarın bi gün düşürürler diye düşünüyorum bu kadar insan hareketliliğine rağmen düşer galibaartık her şey vaka sayılarına bağlı.. şu 10.000 altına bi düşemedi
Orasını bilmeyen yok zatenbence vaka sayıları ile oynama yapılıyor yarın bi gün düşürürler diye düşünüyorum bu kadar insan hareketliliğine rağmen düşer galiba
aynen bendeGaza getirdiniz yarın nedime aksesuarlarını aradan çıkaralım bari bizim kızlarla
O kadar değişik moddayım ki ağlıyorum sonra kahkahayla gülüyorum.
aynen benimde temmuz başıydı tarih 1 senelik evli olabilirdim yani , o zaman geçmezmiş gibi geliyodu ama geçtiOrda ben yine olabilirim 2020 hazirandı ilk tarihim Zaman çok hızlı geçiyor hayat değişiyor şu günlerimizi atlatınca bizi de çok güzel şeyler bekliyor
negatiflikten değil , 1 senedir bu sektörler ilgili hiç bi şekilde zamanında açıklamaları yapmayıp sürekli mağdur ettikleri için güven yok, bekleyip görücez hayırlısıCanım gerginliğini anlıyorum inan ki ama çok negatifsin. Biraz daha olumlu olmaya çalış bak kendini yıpratıyorsun. Sakin ol ve biraz bekle bence...
inşallah öyle olur inşallah dua edin Rabbim bizi boş çevirmezAynen topun ucundayım ben ama olsun bence olacak güzelce yapıp balayında buraya kızlar deniz harika!!! Yazacağız
salonlardan ve organizasyoncudan 2 tarih tutmalarını isticem sonuçta haziranda yapılırsa düğünler yapılcak, eğer yapılmazsa zaten kimse yapamıcak temmuzda yapcam , eğer ben açılır da ben hazirana alırsam zaten o temmuzdakini illa ki birine verir bu yoğunlukta, ne onlar mağdur olur ne ben, inşallah salonlarda buna razı gelirTemmuzda yapın en iyisi garanti olsun. Benim de 22 Mayıs'taydı 10 Haziran'a aldık hayırlısı artık.
İnşallah teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin AllahGünü çok iyi her türlü sorunsuz atlatabileceğin tarih
Cumartesi saat kısıtlaması olur da öğlen saatlerinde biterse düğün biz de çıkışta aynısını düşündük.
Sözden sonra da yapmıştık arkadaşlar arası eğlence, gayet eğlenceli oluyor