- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Ben hemen 1 geçe yolladım ertesi gün olduğu dakikaZaten hepsi aynı birime aktaracak hadi yollayalım ortak metni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hemen 1 geçe yolladım ertesi gün olduğu dakikaZaten hepsi aynı birime aktaracak hadi yollayalım ortak metni
Hadi hayırlı olsun kardeşim10 Haziran'a aldık gün inşallah yine iptal olmaz
Hayırlı olsunn her şey gönlünüzce olsun10 Haziran'a aldık gün inşallah yine iptal olmaz
Hayırlı olsun canım salonu da ayarlayabildin mi10 Haziran'a aldık gün inşallah yine iptal olmaz
Doğru ve mantıklı olan bahsetmeleri ve takvimi komple açıklamaları.. Akşam açıklamayı bekleyip yarın hareket etmek daha iyi olur sizin için boşuna ertelemiş olmazsınız sankiKızlar sizce bugün haziran ayında kaldırılacak yasaklardan bahsedilme ihtimali var mı
Günümü değiştirmek için acele etmek istemiyorum, geç kalmak da istemiyorum
Bilginiz var mı sadece dünkü yasakları tekrar söyleyip geçmezler umarım
Papatyacım inşallah hepimizin gönlünce olur allah mutluluk ve huzur versin kalbimizeHepinize çok teşekkür ederim kızlar
evet salon ve memur ayarlandı çok şükür.
Mantıken bahsetmeleri lazım ama bilemiyorum....Kızlar sizce bugün haziran ayında kaldırılacak yasaklardan bahsedilme ihtimali var mı
Günümü değiştirmek için acele etmek istemiyorum, geç kalmak da istemiyorum
Bilginiz var mı sadece dünkü yasakları tekrar söyleyip geçmezler umarım
Şu an bizim salon hikaye paylaşmış da çoğu kişi gün değişikliğine başlamış o yüzden panikledimDoğru ve mantıklı olan bahsetmeleri ve takvimi komple açıklamaları.. Akşam açıklamayı bekleyip yarın hareket etmek daha iyi olur sizin için boşuna ertelemiş olmazsınız sanki
Bahsetse hiçbir sorun kalmayacak her şeyimi yetiştiririm ya da ertelerim yoluma bakarımMantıken bahsetmeleri lazım ama bilemiyorum....
Hayırlı olsun canım Haziran gelinleri olacağız inşallah10 Haziran'a aldık gün inşallah yine iptal olmaz
Olabilir çünkü halk isyanda sosyal medyada çok tepkiler var çünkü herkes 18 gün kapanma sonunda daha mutluluk verici haberler bekliyordu özellikle işletmecilerbir de ne kadar doğru bilmiyorum o malum sözlükte okudum.
dünkü kararlardan farklı açıklama da gelebilirmiş. halk tarafından çok eleştiri geldiği için
İşte o yüzden destek paketi açıklayacakmışta 1000 2000 vermekle hallolacak şey değil ki bu inşallah Haziran için umut verici konusurOlabilir çünkü halk isyanda sosyal medyada çok tepkiler var çünkü herkes 18 gün kapanma sonunda daha mutluluk verici haberler bekliyordu özellikle işletmeciler
Bir kere bu şekilde açıklamadan sonra karar değiştirdiği olmuşOlabilir çünkü halk isyanda sosyal medyada çok tepkiler var çünkü herkes 18 gün kapanma sonunda daha mutluluk verici haberler bekliyordu özellikle işletmeciler
Ya açacaksa haziranda açsın ki vakalar yükselmesin yoksa yükselir düğünler açılmazBir kere bu şekilde açıklamadan sonra karar değiştirdiği olmuş
Cumartesi gününü de açarsa ya da kafeleri şaşırmam yani
Ki bence artık açılmalı. Düğünleri de geçtim çalışan insanlar hapis hayatı yaşıyor kaç aydır..
İnşallah canım amin hepimizePapatyacım inşallah hepimizin gönlünce olur allah mutluluk ve huzur versin kalbimize