2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Sen bilirsin canım 1ine kadar bekle istersen belki korktuğun kadar olmaz sonra daha çok üzülürsün keşke iptal etmeseydim diye
Düğün günüm hafta içi olsa asla ertelemezdim haftaiçi yasağı 11 e çekilir o da en kötü ihtimal ya da tamamen kalkar
Kınamı kurtarırım
Ama düğün beni düşündüren kısmı bakalım beklemeye devam

Yani kim gelir gelemez düşünmüyorum gerçekten 1 yıldır bekliyoruz ve eşim yurtdışında tek artık yanına gitmemi istiyor bende ücretsize ayrılıp gitmeyi bekliyorum haziranda inşallah bu sürecimizi sağlıkla halledersek

Sana bayılıyorum, enerjin harika. Eşin çok şanslı

Sana bayılıyorum, enerjin harika. Eşin çok şanslı
Onun enerjisi sayesinde böyle yüksek kalıyorum galiba ve psikolojik danışman olmamın etkisi olabilir Seninde net ilerlemen ve ayrıntılara aşırı takılmaman sizin sürecinizi güzelleştirecek birbirimizin güzel haberlerine de burda tanık oluruz inşallah

Benim eşim de beni rahatlatmaya çalışıyor, kıyamam, o kadar ağladım ki ona
İnşallah canım burada daha güzel anılar paylaşımlar yapacağımız günleri bekliyorum Hatta kendimize geyik topiği açar orda dedikodu bile yaparız

Kızlar tüm yazdıklarınızı okudum. Dualarım sizlerle, inşallah hepinizin gönlüne göre olsun. Bu senenin gelinleri olarak tam hayallerimizdeki gibi olmasa da güzel hatırlayacağımız şekilde olsun hepimizin.

Umutsuzluk yok. Allaha şükür sağlıklısınız, sevdiğiniz size destek. Öyle ya da böyle sevdiğiniz insanla yuva kuracaksınız. Bundan güzel şey var mı? Böyle olumlu taraflarını düşünün, olumsuzu düşünüp en güzel zamanlarımızı heba etmeyelim.

Valla öyle yapmaya çalışıyorum bende. Her şey altüst ama yine de mutluyum heyecanlıyım

Bende enerjinize bayılıyorum gerçekten en ufak bir şeyde benim moralim hemen bozuluyor ve ağlıyorum.
Yurtdışında mı yaşayacaksınız sürekli

İnşallah biran önce olur

Bende enerjinize bayılıyorum gerçekten en ufak bir şeyde benim moralim hemen bozuluyor ve ağlıyorum.
Yurtdışında mı yaşayacaksınız sürekli
Çok teşekkür ederim bende buraya sık sık giriyorum birbirimizi motive etmemizden güç buluyorum açıkçası seneye haziranda sonunda bitiyor görev süresi 1 yılı kaldı ,askeri personel meslek boyu tayinciyiz yani

Bir hayırlısıyla kavuşalım da her yıl tayin olsun artık onu da önemsemiyorumm zaten az kalmış yurtdışı görevi de

Bir hayırlısıyla kavuşalım da her yıl tayin olsun artık onu da önemsemiyorumm zaten az kalmış yurtdışı görevi de
İnşallah hayırlısıyla tez zamanda az kaldı bende 1 yıllığına ücretsize ayrılıp gideceğim inşallah yarın ki konuşma içimize su serper inşallah netlik kazandırır bize

İnşallah hayırlısıyla tez zamanda az kaldı bende 1 yıllığına ücretsize ayrılıp gideceğim inşallah yarın ki konuşma içimize su serper inşallah netlik kazandırır bize
İnşallah ya ben de birşeyler söylemesini istiyorum net ve keskin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…