Bendeİnşallah canım. Davetiyeyi bastırıcam artık
Düğünler 1 hazirana kadar yapılamayacak yazıyor. Buradan 1 hazirandan itibaren yapılabilir anladim benhaziranda açılcak denmedi ki
Bana kalsa aynı fikirdeyim en azından 15 hazirandan sonra isterim ama işte nişanlım sabredemiyor. 9 yıldır bekliyor tabi ona da bir şey diyemiyorumHaziranın ilk zamanlarına almanız yine sizi strese sokacak olcak mı olmıcak mı açıklamaları bekle yine yıpranacaksınız en mantıklı zaman dilimi temmuz yada haziran sonu arkadaşlar hiç kendinizi stresede sokmazsınız rahatça düğününüzü yaparsınız nacizane fikrim burdaki herkes en güzelini hakediyo
haziran sonunda sınav var o zamanda yasak gelme ihtimali olabilir haftasonu içinHaziranın ilk zamanlarına almanız yine sizi strese sokacak olcak mı olmıcak mı açıklamaları bekle yine yıpranacaksınız en mantıklı zaman dilimi temmuz yada haziran sonu arkadaşlar hiç kendinizi stresede sokmazsınız rahatça düğününüzü yaparsınız nacizane fikrim burdaki herkes en güzelini hakediyo
Benimde 22 Mayıs'taydı ne zamana gün bulacağız yada bulabilecek mıyız diye kara kara düşünüyoruz.Benim de bütün planlarım çöp oldu. 23 mayıstı. 4 hazirana almayı düşünüyorum düğünü. Deliricem
Düğün mü ayarlıyoruz Rus ruleti mi oynuyoruz belli değilhaziran sonunda sınav var o zamanda yasak gelme ihtimali olabilir haftasonu için
Çok düşünmeyin harekete geçin Mayıs tayfa şuan harıl harıl gün arıyorBenimde 22 Mayıs'taydı ne zamana gün bulacağız yada bulabilecek mıyız diye kara kara düşünüyoruz.
Hayırlı olsun nikahı ne yapacaksınız ?1 hazirana kına günü aldım. Allahım gazam mübarek olsun
evet kesinlikle. 1 2 aylık açıklama yapılsa mağduriyetler olmayacak ama bir gün önce açıklama yapıyorlar. Herkes tedirgin bekliyorDüğün mü ayarlıyoruz Rus ruleti mi oynuyoruz belli değil
Pazar günü resmi işlem olmadığı için bir şey yapamıyoruz yarın inşallah bakalım ne olacakÇok düşünmeyin harekete geçin Mayıs tayfa şuan harıl harıl gün arıyor
Ben dayanamadım mekanların sosyal medya hesaplarından yazdım aradım falan.Pazar günü resmi işlem olmadığı için bir şey yapamıyoruz yarın inşallah bakalım ne olacak
Sağ ol canım 7 haziranHayırlı olsun nikahı ne yapacaksınız ?
Ben dayanamadım mekanların sosyal medya hesaplarından yazdım aradım falan.Sadece nikah memuru pzt kaldı
Darısı başıma canım inşallah gönlünce yaparsınSağ ol canım 7 haziran
Bende aynı şekildeyim tek düşüncem olsun bitsin be heyecan kaldı ne heves. Şimdi diyorum neyi istemiyorum desem oluyor bu gidişle belediye salonunda nikaha razı olcamEvet orası öyle ama ben beklentimi o kadar düşürdüm ki nikah yapalım insanlar gelip takı taksın foto cekinelim yeter diyorum.
Valla öyle. Kimsenin kalbi kırılmadan alınma gücenme olmadan olsun da nasıl olursa olsun. Yoksa düğün zamanında olan gerginlikler bir ömür unutulmuyorBende aynı şekildeyim tek düşüncem olsun bitsin be heyecan kaldı ne heves. Şimdi diyorum neyi istemiyorum desem oluyor bu gidişle belediye salonunda nikaha razı olcam
İnşallah canım valla ağlıyorum sabahtanDarısı başıma canım inşallah gönlünce yaparsın
Bende neyi neye denk getirceğimi şaşırdımİnşallah canım valla ağlıyorum sabahtan