- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Hangi sayfadan sipariş ettiniz acaba ? Kalitesinden hizmetten memnun kaldınız mı bende baktım da sayfalara emin olamadımDavetiyemi ben instagramdan sipariş verdim 2 günde geldi. Onda rahat olabilirsin.
benim ablam düğününde giymişti o sporlardan çok rahat etti ama ablamın 8cmiydi. Gelinlik uzun sonuçta ya nikahta spor giymek çok mantıklı
Yaptırcağımız yere sorduk 5 gün dedi bize o da en erkenmiş yoğunmuş vs..Davetiyemi ben instagramdan sipariş verdim 2 günde geldi. Onda rahat olabilirsin.
benim ablam düğününde giymişti o sporlardan çok rahat etti ama ablamın 8cmiydi. Gelinlik uzun sonuçta ya nikahta spor giymek çok mantıklı
Nikah açıldığında mekanlardakileri de açarlar bence çünkü martta ki genelgede düğün salonlarındaki nikahlar da serbestti yeter ki nikah serbest desinler.Nikah salonunda mı nikah yapacaksınız? Eğer öyleyse kesin açılır. Biz mekanlarda yapacagız o yüzden kaygılıyız
Benim boyum 1.64 nişanlım 1.83 biraz mecbur kalıyorumBen 4cmlik topuklu aldım. Yüksek istemiyorum zaten
Kınalar için ne düşünüyosun peki.. bana kınalar açılmazmış gibi geliyoNikah açıldığında mekanlardakileri de açarlar bence çünkü martta ki genelgede düğün salonlarındaki nikahlar da serbestti yeter ki nikah serbest desinler.
Bizimde boy farkımız böyleBenim boyum 1.64 nişanlım 1.83 biraz mecbur kalıyorum
Benim de kına 26 mayıstı ama baksana belirsiz tamamen, belki 28 i nikah yaparız dedik nişanlım yıllık iznini de aldı balayı ayarladık diye, aile de sonra düğün olunca millet laf edecek diyor böyle bi arada kalmışlık görülmedi kafayı yiyeceğiz Allah yardım etsin hepimizeEvet 26 mayıstainsallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var
Üzmek istemem sizi ama kınayı açmazlar gibi gerçi belli de olmuyor birden açabiliyorlar. Bencede kına olmadı diye nikah ertelemeyin evde eğlence tarzı kına olur en kötü ihtimalle.Kınalar için ne düşünüyosun peki.. bana kınalar açılmazmış gibi geliyo
Sadece kına için ertelemek de mantıklı gelmiyo hiç..
Ben de açılmaz diye düşünüyorum zaten. Benim sıkıntım ücretin yarısını ödemiştik kaporam yansın istemiyorum. İlerde pişman da olmak istemiyorumÜzmek istemem sizi ama kınayı açmazlar gibi gerçi belli de olmuyor birden açabiliyorlar. Bencede kına olmadı diye nikah ertelemeyin evde eğlence tarzı kına olur en kötü ihtimalle.
İnşallah olur bekleyelim ve gönlümüzü ferah tutalım.Ben de açılmaz diye düşünüyorum zaten. Benim sıkıntım ücretin yarısını ödemiştik kaporam yansın istemiyorum. İlerde pişman da olmak istemiyorum
He deseler 15 haziranda açcaz yer de var tamam atarım 10-20 gün ne olacak
Ama belirli tarih de vermezler ki
İnsallah kızlar. 19 Mayıs haftası da yasak olacak dendi ama olmadı. Bizimki de gönlümüzce olur inşallahAllah gönlümüzce versin hepimize inşallah kızlarEki Görüntüle 2849105
Burdan sipariş ettim en popüleri buydu güzel gözüküyordu. Valla beğendim canım ben. Ben sade ve şık bişey istedim şeffaf. Çiçeksiz böceksiz. Risk almadım çok.Hangi sayfadan sipariş ettiniz acaba ? Kalitesinden hizmetten memnun kaldınız mı bende baktım da sayfalara emin olamadım
Bundan yaptırdım canımHangi sayfadan sipariş ettiniz acaba ? Kalitesinden hizmetten memnun kaldınız mı bende baktım da sayfalara emin olamadım