2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Hangi sayfadan sipariş ettiniz acaba ? Kalitesinden hizmetten memnun kaldınız mı bende baktım da sayfalara emin olamadım

Yaptırcağımız yere sorduk 5 gün dedi bize o da en erkenmiş yoğunmuş vs..
Ben de onlardan almayı düşünüyorum. Kınada da giyilir mi acaba

Nikah salonunda mı nikah yapacaksınız? Eğer öyleyse kesin açılır. Biz mekanlarda yapacagız o yüzden kaygılıyız
Nikah açıldığında mekanlardakileri de açarlar bence çünkü martta ki genelgede düğün salonlarındaki nikahlar da serbestti yeter ki nikah serbest desinler.

Nikah açıldığında mekanlardakileri de açarlar bence çünkü martta ki genelgede düğün salonlarındaki nikahlar da serbestti yeter ki nikah serbest desinler.
Kınalar için ne düşünüyosun peki.. bana kınalar açılmazmış gibi geliyo
Sadece kına için ertelemek de mantıklı gelmiyo hiç..

Evet 26 mayısta insallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var
Benim de kına 26 mayıstı ama baksana belirsiz tamamen, belki 28 i nikah yaparız dedik nişanlım yıllık iznini de aldı balayı ayarladık diye, aile de sonra düğün olunca millet laf edecek diyor böyle bi arada kalmışlık görülmedi kafayı yiyeceğiz Allah yardım etsin hepimize

Kınalar için ne düşünüyosun peki.. bana kınalar açılmazmış gibi geliyo
Sadece kına için ertelemek de mantıklı gelmiyo hiç..
Üzmek istemem sizi ama kınayı açmazlar gibi gerçi belli de olmuyor birden açabiliyorlar. Bencede kına olmadı diye nikah ertelemeyin evde eğlence tarzı kına olur en kötü ihtimalle.

Üzmek istemem sizi ama kınayı açmazlar gibi gerçi belli de olmuyor birden açabiliyorlar. Bencede kına olmadı diye nikah ertelemeyin evde eğlence tarzı kına olur en kötü ihtimalle.
Ben de açılmaz diye düşünüyorum zaten. Benim sıkıntım ücretin yarısını ödemiştik kaporam yansın istemiyorum. İlerde pişman da olmak istemiyorum
He deseler 15 haziranda açcaz yer de var tamam atarım 10-20 gün ne olacak
Ama belirli tarih de vermezler ki

İnşallah olur bekleyelim ve gönlümüzü ferah tutalım.

Ben açılıcağını düşünüyorum her yerin merak etmeyin özellikle hazirandakiler için. Çok uzun kapattılar her yeri. Birde tam turizm zamanları. Açılır her yer rahatlarız. Hiç bu kadar uzun kapatmamışlardı. Vaka sayısı her gün 1-2bin azalıyor. 20sine kadar 6-7bine çoktan düşer.

Süper haber demekki uzamayacak kısıtlama. Bir de takvimi hemen aciklasalar

Hangi sayfadan sipariş ettiniz acaba ? Kalitesinden hizmetten memnun kaldınız mı bende baktım da sayfalara emin olamadım
Burdan sipariş ettim en popüleri buydu güzel gözüküyordu. Valla beğendim canım ben. Ben sade ve şık bişey istedim şeffaf. Çiçeksiz böceksiz. Risk almadım çok.

Eklentiler

• image.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 46
Bundan yaptırdım canım Belki çok sade gelebilir de nikah olcağı için dedim böyle olsun

Eklentiler

• 6F517826-C5D6-49B2-937D-749CD6F49675.png
    322,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…