- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Sizin ayarladıgınız düğün pazar günüydü dimi? Belki düğünler açık olur yasak olsa bile :/Şimdiden pazar yasak olcakmış duydun mu demeye başladılar
Keşke bu kadar hazırlık olmasaydı da nikah yapsaydık. düğün=stres başka açıklaması yok
Yok haftasonu yasak mı olcak. Saat sınırlaması mı olcak derken ömrüm çürüdü
Evet pazar günü biri temmuza atmış şansımıza boştu.Sizin ayarladıgınız düğün pazar günüydü dimi? Belki düğünler açık olur yasak olsa bile :/
Benim de pzt 14.00Bizim pazartesi 14.30
şehirdışından gelcek olanlar hepsi o yüzdenE daha ne akşama ne mesaisi kalıyor. Konuşmak için konuşmuşlar
Hmm tamam o zamanşehirdışından gelcek olanlar hepsi o yüzden
Bende aynı şekilde kınayı yakıcak dahi kimse yok yanlızlığı bazen hissetsemde ama mutluyum böyleSana şunu söyliyim akrabalarımı sevmediğim için zorla görüşmeme kararı aldım. Nikahımda annem ve kardeşim dışımda akrabam sadece 5 kişi gelicek
Bende mutluyum ya yapmacık olucağıma yalnız olayımBende aynı şekilde kınayı yakıcak dahi kimse yok yanlızlığı bazen hissetsemde ama mutluyum böyle
Bende1 saat önceden yerimi aldım..
Açıklandıktan sonra çığlıklar falan kopardı herhalde duruma göreyakın olsaydık da beraber bekleseydik tv karşısında kızlar ya çay demlerdik bi de
Ayy ne güzel bi ortam yapardık hahahayakın olsaydık da beraber bekleseydik tv karşısında kızlar ya çay demlerdik bi de