2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ben o olgunluk evresine ulaşamadım henüz ben kendimi yakıp yıkarken beyfendi evinde uyuya kalıyor ben sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişiyor
Yaa onu ben de sevgililiğin ilk zamanlarında yaşadım çok kötü bir his. İlk zamanlar çok kavga ederdik biz bu kadar sevmesem ayrılmıştık şu an. Ben sabaha kadar ağlardım o bir güzel telefonunu kapatıp uyurdu. Ama onların açısından düşünüyorum da onlar da haklı. Konuş konuş telefonun ucunda sorun var dimi, çalışıyor bütün gün adam yorulmuş, kendini de haklı görüyor e dırdır dinlemek istemiyor en iyisi uyurum diyor

Ben artık sorunları çok konuşmuyorum hiçbir şey olmamış gibi yapıyorum. Hani en azından desin ki hayatta hep sorunlar var ama telefonun ucundaki bu kız bana iyi geliyor. (Tabi kendi elimizde olmayan sebeplerden sorun varsa bu böyle, bile isteye beni kırarsa ben de onun gönlünü hoş tutmam)

Hahahah valla gerçekten çok güzel konuşuyorsunuz tüm gün sorun zaten akşam eve gelince bide telefonda dır dır kaçıyor adamlar doğal olarak. En iyisi gerçekten sorun yokmuş gibi davranmak. Ki adam sorunu olduğunda bize sığınsın. Ben bunu bilmeme rağmen bazen yapamıyorum. İlk ilişkim çünkü birde 2.5 yıl oldu daha tutamıyorum bazen ağzımı heleki bu dönemde bomba gibiyim . O olgunluğa geldiğimde kendimi ödüllendiricem büyük ihtimalle

Aaaaaa bak bunu bilmiyordum kızzz ay ne güzel kurtulmuşsun. Aynı evde yaşamayınca bir şey değişmiyor ama dimi Nişanlı gibi oluyodur
Şöyle biz nişandan önce aynı evde yaşıyorduk zaten. Evet gercekten aynı eve girmeden bilemiyorsun zor, mesela o cok titizdir ben pasaklıyımdır ona göre. Ama tolere edilebilir düzeyde olup beraber vakit geçirip kendine zaman ayırabildiğin müddetçe gerçekten problem olmuyor. Sonra işte iş sebebiyle vs biraz yollar ayrıldı. İster istemez gerginlik var cok fazla

Aaaaaa bak bunu bilmiyordum kızzz ay ne güzel kurtulmuşsun. Aynı evde yaşamayınca bir şey değişmiyor ama dimi Nişanlı gibi oluyodur
Nikah sabahı Levent’in elayı terk ettiği bölümü açıp Levent’te haklı sanki ya demiştimdkfmglgl genel anlamda evlilik benim tiynetime ters

Nikah sabahı Levent’in elayı terk ettiği bölümü açıp Levent’te haklı sanki ya demiştimdkfmglgl genel anlamda evlilik benim tiynetime ters
Ay hahahahah
Bizde zaman zaman beraber yaşadık ama böyle bi süreklilik olmadı tabii. Görüyorsun kötü yanlarını dediğin gibi kabul edilebilir olduğu sürece sıkıntı olmuyor. Birde mesela nişandan sonra hep evlilik işleriyle uğraştık. Bi akşam yemeği olsun bi beraber sohbet muhabbet bişeyler konuşmak olsun nerdeyse hiç olmadı. Vakit geçiremeyince de aramız açıldı işte.

Ben de bildiğim halde yapamıyordum sonra bi aydınlanma geldi bizim de 3 yıl oldu. Bir sıkıntı olunca nişanlına sarma sakince başka şeyler düşünmeye çalış, iletişime sakinleşene kadar ara ver o zaman oluyor biraz mesela ben bu konuda birine bu şekil öneride bulunabilecek en son kişiydim şu an şaşkınım

Şuan ben o son kişiyim inşallah senin gibi öğrenirim bende. Susmak o kadar işe yarıyor ki.. işte susamadığım için tartışıyoruz

Şuan ben o son kişiyim inşallah senin gibi öğrenirim bende. Susmak o kadar işe yarıyor ki.. işte susamadığım için tartışıyoruz
İnşallah güzel haberler alalım bu akşam da zamanla her şey oturur benim de daha öğrenemediğim çok şey var zamanla halledeceğiz evlilikte de

Off pazar günü yasak olabilirmiş. Bizim tarih yine değişecek öyle olursa yıldım
Canım herkes bir şey söylüyor vallahi ben de bunaldım. Pazarları açarsa ben de yarın gidiyorum gün almaya. Akşam öğreneceğiz doğrusunu şimdiden yıpratma kendini.

Canım herkes bir şey söylüyor vallahi ben de bunaldım. Pazarları açarsa ben de yarın gidiyorum gün almaya. Akşam öğreneceğiz doğrusunu şimdiden yıpratma kendini.
Genelde doğru çıkıyor son gün açıklananlar ama bakalım
Gerçekten bıktım ya

Eklentiler

• D7CD8765-7158-44F7-98B9-B6FBA828D203.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 33
Bir kanalda açık hava da sınırlı sayıda açılması bekleniyor düğünlerin dedi prof.dr ama bakalım ne olacak

Bazıları komple açılıcak diyor bazıları sadece cmt açık olucak diyor.
4 saat kaldı dayanalım

ben burda saatleri kovalıyorum eş dost akraba arayıp ayyy h.içi nasıl gelcezzz gelemeyiiiiiiz izin alamayııııız diyip duruyo sinirim bozuldu ya hiç mi yıllık izniniz yok 2 gün harcayabilceğiniz ya öyle tatillere giderken buluyolar ay sinir oldum h.sonu yok muydu diyolar sanki vardı da ben bilerek h.içine aldım akrabanı seçemiyosun işte maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…