- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
evet olabilirBence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet olabilirBence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecek
bi açıklansın bakalım da, siz napıcaksınız haftaya yapıcak mısın açılırsaAçık alansa al bence bütün haber siteleri verdiğine göre acıklama son gün yapılacak ama siz bilin böyle olacak denmek istiyor
İnşallah haklı çıkarsın ya inan o kadar istiyorum kiCanım evet ama zaten bilerek medyaya haber veriliyor ki hazırlıklı olsunlar. Yoksa çıt çıkarılmazdı öyle düşün şu an herkes ona göre hazırlık yapıyor. A haber paylaştı a haber olmasa ben de biraz endişelenirdim....
Evet yapıcam açsınlar da birbi açıklansın bakalım da, siz napıcaksınız haftaya yapıcak mısın açılırsa
Off bir açsalar hiç düşünmeyeceğim zaten hemen yapcam bendeEvet yapıcam açsınlar da bir
Açtıkları an basıcam nikahı güven olmazOff bir açsalar hiç düşünmeyeceğim zaten hemen yapcam bende
Benim 2 Haziran haftasonu bile haber çıksa yapmayı düşünüyorum yapalım bakalım yolumuza beklemek ve sürüklenmek istemiyorum artıkAçtıkları an basıcam nikahı güven olmaz
Benim de 3 haziran. Bende evde yapacağım sadece açık salonlarda olacak derlerseKınayı ne yapacaksınız. Evde yapmayı düşünüyorum ama aklıma yatmıyor. 1 haziranda evde kınam var ama nasıl olacak bir fikrim yok
Bende aynı tarihte evde düşünüyorum alanlar açılırsa bi yer bulurum ama açılmazsa evde maksimum 30-40 kişi en yakınlarla yapmayı planlıyorumKınayı ne yapacaksınız. Evde yapmayı düşünüyorum ama aklıma yatmıyor. 1 haziranda evde kınam var ama nasıl olacak bir fikrim yok
Benim 1 Haziran. Pazartesi bile haber çıksa yapıcamBenim 2 Haziran haftasonu bile haber çıksa yapmayı düşünüyorum yapalım bakalım yolumuza beklemek ve sürüklenmek istemiyorum artık
Ben davetiyeleri verdim. Kalkarsa yapıyoruz diye haber verdim anca öyleYa nasıl hemen insanları organize edeceksiniz bir günde :) sırf o yüzden evde yapayım diyorum ben. 1 hazirana o kadar kişiyi toplamak imkansız
Aynen bitsin gitsin artık yoksa vazgeçerim evlenmektenAçtıkları an basıcam nikahı güven olmaz
Ya keşke genelge yayınlansa. En azından önümüzü görürüzAynen bitsin gitsin artık yoksa vazgeçerim evlenmekten
Benim de 22 Mayıs'taydı 10 Haziran'a aldık. Aynen açılsın bizimde davetiyemiz hazırArkadaşlar nikahım 23 mayıstı 4 hazirana aldık. Bide davetiye bastırdık bence açılsın artık