2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
çook yakınmışız bende bayrampaşanın açılmasını bekliyorum vermiyorlar 1 hazirandan sonra açılır o zaman gelin dediler . Gop doluydu onlr haftasonuna veriyorlardı istersen bir sordur

Değişiyor demek ki cidden. Başka yere gidip soracağım sonunda ya Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne falan. Telefonda da bilgi vermiyorlar ki...
çook yakınmışız bende bayrampaşanın açılmasını bekliyorum vermiyorlar 1 hazirandan sonra açılır o zaman gelin dediler . Gop doluydu onlr haftasonuna veriyorlardı istersen bir sordur

Nikah tarihi almadıysanız bir an önce gidin ekim sonuna kadar bir çok daire dolu biz bugün şok olduk.. oda nikahı alabildik Temmuz icin (o bile rica minnet oldu araya sıkıştırdım sizi dedi) salon nikahı icin en erken kasım veririz dediler. adres ikamet olayı kalkmış isteyen istediğinden alabiliyor bu sebeple hepsi dolmuş durumda ben diğer belediyeleri bile aradım Haziran Temmuz Ağustos Eylül full dolu ekim sonu suan boş dediler diğerleri de

Ben o tarafta oturmuyorum aslında ama düğün salonumuz orada, o yüzden Bayrampaşa'dan alalım dedik canım. Gop da olur bize fark etmez yeter ki pazar günü düğün mekanımıza gelsin... Bir arıyım yarın Gop'u inşallah telefonda bilgi verirler.

Cb de konuştu sağlık bakanıda konuştu. Anlamıyorum 1 hazirana çok az kaldı şimdiden açıklamayı yapsalar ne olur ? Zaten tüm her şey belliymiş söyleseler nolursu kafayı yicem

Ben dinleyemedim ne dediler? Hiç normalleşme üzerine konusmadilar mi?

Cb de konuştu sağlık bakanıda konuştu. Anlamıyorum 1 hazirana çok az kaldı şimdiden açıklamayı yapsalar ne olur ? Zaten tüm her şey belliymiş söyleseler nolursu kafayı yicem
Bence hiçbirşey belli değil bazı sektörler günah keçisi oldu görmezden gelinmeye devam ediyor bu ülkede son dakikaya kadar hiçbirşey belli değil

Ben o tarafta oturmuyorum aslında ama düğün salonumuz orada, o yüzden Bayrampaşa'dan alalım dedik canım. Gop da olur bize fark etmez yeter ki pazar günü düğün mekanımıza gelsin... Bir arıyım yarın Gop'u inşallah telefonda bilgi verirler.
Canım telde bilgi vermiyorlar bence en iyisi gidip görüşmen bize etlüle kadar dolu dediler ama dış mekansa her türlü ayarlanır diye düşünüyorum muhakkak bulursunuz

Canım telde bilgi vermiyorlar bence en iyisi gidip görüşmen bize etlüle kadar dolu dediler ama dış mekansa her türlü ayarlanır diye düşünüyorum muhakkak bulursunuz
Dış mekan canım evet. Moral oldu şu an, sağ ol❤️ zaten ayrı ücret alıcaklar kendi mekanımıza gelecekleri için, herhalde bulunur. Bize pazar yasağı kalkınca hemen Bayrampaşa'dan gün alın dediler de garanti olsun diye hala araştırıyorum işte...

Artık bugün bir haber gelsin insallahh 🙏🏻 Böyle bir haber gördüm

Eklentiler

• 45645CA3-81FC-4B26-8BB0-29D0D9217F77.jpeg
    45645CA3-81FC-4B26-8BB0-29D0D9217F77.jpeg
    115,9 KB · Görüntüleme: 47
Bende bunu gördüm

Eklentiler

• BAED97F7-8C92-443F-8440-1B1B8A433466.png
    BAED97F7-8C92-443F-8440-1B1B8A433466.png
    500,5 KB · Görüntüleme: 41
Bana da salondan haber geldi şimdi düğünler açık alanda yapılacak kapalı alanlar yasak diye

X