2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
26 yaşındayım ama durumum biraz farklı liseden beri görüştüğüm biri var ama onun ailesi lise zamanı görüşmemizi uygun bulmadı muhafazakar aileydi evimize geldiler bunlar görüşüyor falan şikayet ettiler beni aileme karşı mahcup oldum ama ayrılamadım çok sevdim şimdi söyleyemiyorum onlarda biri var mı sormuyorlar alacakları cevaptan çekiniyorlar sanırım

Bence çekinmeyin söyleyin saygı duyacaklarını düşünüyorum küçük değilsiniz ve sonuçta iyi biriysede evleneceğiniz kişi olur yani . Bir annenin babanın en önemli isteklerinden biridir bence evladını telli duvaklı gelin etmek 😊

Tek sorun bu olsa keşke birde tourette sendromlu abim var ve yıllardır işsiz ailede çok sıkıntı çekiyoruz maddi olarak değil ruhen bitik durumdayız kimsenin benim evliliğimi önemseyecek hali yok maalesef:) ayrıca babam bana hep 5 yaşında gibi davranır büyüdüğümü kabullenemez işim zor yani 😁

Valla ben 22 yaşındayım ve tek çocuğum ama babam hep beni sağ Salim evlendirme çabasındaydı hep diyordu yani sürekli benim yanımda duramazsın ve gözüm göre göre evlendirmek tanımak en mantıklısı diyor 😊Allah herkesin gönlüne göre versin 😊

evet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))

2021 Temmuz inşallah. Çeyiz tamam sayılır. Sadece kahve makinem kaldı. Biraz garantici olduğum aşağı yukarı gelinlik, kaftan, davetiye vs kafamda bi şeyler kurdum. Bir kaç yerle görüştüm. Heyecanlı süreçler bakalım :))

2021 Temmuz inşallah. Çeyiz tamam sayılır. Sadece kahve makinem kaldı. Biraz garantici olduğum aşağı yukarı gelinlik, kaftan, davetiye vs kafamda bi şeyler kurdum. Bir kaç yerle görüştüm. Heyecanlı süreçler bakalım :))
kısmetse aşağı yukarı benim de 2021 Temmuz ama siz bayağı hızlısınız. nerdeyse herşeyi çözmüşsünüz. ben eşimin şu an yaşadığı eve gideceğim ev yeni, alınacak olanlar sadece benim çeyizim kapsamında olan şeyler. beyaz eşyalardan bir tek bulaşık makinasını değiştireceğim. küçük ev aletleri vs. alacağım tencere takımlarını,yemek takımlarını ve tekstil değiştireceğim tavsiyeleriniz var mı

kısmetse aşağı yukarı benim de 2021 Temmuz ama siz bayağı hızlısınız. nerdeyse herşeyi çözmüşsünüz. ben eşimin şu an yaşadığı eve gideceğim ev yeni, alınacak olanlar sadece benim çeyizim kapsamında olan şeyler. beyaz eşyalardan bir tek bulaşık makinasını değiştireceğim. küçük ev aletleri vs. alacağım tencere takımlarını,yemek takımlarını ve tekstil değiştireceğim tavsiyeleriniz var mı
Henüz kullanmadığım için net olarak tavsiye veremem belki. Biz 2020 eylül düğünüyken bi anda 2021 eylül düğünü yapmaya karar verdik :) şimdiki aklım olsaydı ama, çeyiz paketi almazdım. Çünkü bir markanın tenceresi iyiyken tabağı kötü. Ayrıca modeller sürekli güncelleniyo. O yüzden sana tavsiyem önce demirbaşlarını al. tencere yorgan vs. Nevresim, tabak onları yeni modeller çıktıkça alırsın

Bizimde aralıktan 2021 ertelendi fakat hangi ay yapcağımıza karar verebilmiş değiliz hiç kestiremiyoruz nolcak böyle acaba 🤦🏻‍♀️

Ben de 2021 temmuz düşünüyorum. Düğün ya da nikah, hangisini düşünüyosunuz kızlar

evet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))
Ben de ben deee 💃😂 2021 Ağustos sonu evleneceğim Allah nasip ederse. Ama ben de bilmiyorum nasıl olacak bu pandemide... Çeyiz neredeyse tamam, ivir zivirlarim kaldi hep. Allah hepimize kolaylık versin, gönlümüze göre yapalım kınamızı düğünümüzü inşallah.

merhabalar bende 2021 geliniyim ama tarih henüz belli değil malum pandemi. ne olcağını kestrimek güç. çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum.çok eksik var ama. hep mutfak için eşya aldım onda bile eksik çok. tekstil hiç yok.çok mu geç kaldım. :KK17:

X