Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))
kısmetse aşağı yukarı benim de 2021 Temmuz ama siz bayağı hızlısınız. nerdeyse herşeyi çözmüşsünüz. ben eşimin şu an yaşadığı eve gideceğim ev yeni, alınacak olanlar sadece benim çeyizim kapsamında olan şeyler. beyaz eşyalardan bir tek bulaşık makinasını değiştireceğim. küçük ev aletleri vs. alacağım tencere takımlarını,yemek takımlarını ve tekstil değiştireceğim tavsiyeleriniz var mı2021 Temmuz inşallah. Çeyiz tamam sayılır. Sadece kahve makinem kaldı. Biraz garantici olduğum aşağı yukarı gelinlik, kaftan, davetiye vs kafamda bi şeyler kurdum. Bir kaç yerle görüştüm. Heyecanlı süreçler bakalım :))
Henüz kullanmadığım için net olarak tavsiye veremem belki. Biz 2020 eylül düğünüyken bi anda 2021 eylül düğünü yapmaya karar verdik :) şimdiki aklım olsaydı ama, çeyiz paketi almazdım. Çünkü bir markanın tenceresi iyiyken tabağı kötü. Ayrıca modeller sürekli güncelleniyo. O yüzden sana tavsiyem önce demirbaşlarını al. tencere yorgan vs. Nevresim, tabak onları yeni modeller çıktıkça alırsınkısmetse aşağı yukarı benim de 2021 Temmuz ama siz bayağı hızlısınız. nerdeyse herşeyi çözmüşsünüz. ben eşimin şu an yaşadığı eve gideceğim ev yeni, alınacak olanlar sadece benim çeyizim kapsamında olan şeyler. beyaz eşyalardan bir tek bulaşık makinasını değiştireceğim. küçük ev aletleri vs. alacağım tencere takımlarını,yemek takımlarını ve tekstil değiştireceğim tavsiyeleriniz var mı
la devam ediyor neler aldın nerden aldın fikir verebilirmisinevet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))
Ben de ben deee 2021 Ağustos sonu evleneceğim Allah nasip ederse. Ama ben de bilmiyorum nasıl olacak bu pandemide... Çeyiz neredeyse tamam, ivir zivirlarim kaldi hep. Allah hepimize kolaylık versin, gönlümüze göre yapalım kınamızı düğünümüzü inşallah.evet arkadaşlar 2021 geliniyim hazırlıklarıız nasıl merak ettim :)))