- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.681
Evet canım kullanıyordum onuda kesebilirsin dedi iki seferlik daha iğnem var onuda yaparım bitince bırakırım sende haber ver mutlaka coaspirin konusunda ne dediğiniBi coraspin ve folik asit kaldı canım onları da bu gidişimde düzenler galiba. Bide guatr ilacım var. Sen coraspin kullanıyor muydun
Tamam canım haber ederim çünkü benimde aklımı kurcalıyor ne zaman bırakacağımız. Hatta ben burada duvarımda paylaştım 32. 36. Haftaya kadar kullananlar olmuşEvet canım kullanıyordum onuda kesebilirsin dedi iki seferlik daha iğnem var onuda yaparım bitince bırakırım sende haber ver mutlaka coaspirin konusunda ne dediğini
Evet diğer ilaçlara takılmadım ama corasprin kafamı kurcalıyor ben yine kendinisinin yanına gidene kadar içeyimTamam canım haber ederim çünkü benimde aklımı kurcalıyor ne zaman bırakacağımız. Hatta ben burada duvarımda paylaştım 32. 36. Haftaya kadar kullananlar olmuş
Yakın mı Bi sonraki kontrolünEvet diğer ilaçlara takılmadım ama corasprin kafamı kurcalıyor ben yine kendinisinin yanına gidene kadar içeyim
Bende hala coraspin ve oksapara devam ediyorumTamam canım haber ederim çünkü benimde aklımı kurcalıyor ne zaman bırakacağımız. Hatta ben burada duvarımda paylaştım 32. 36. Haftaya kadar kullananlar olmuş
Haftaya bugünYakın mı Bi sonraki kontrolün
Bende devam ediyorum onlara folik asit le beraber kesmedi dahaBende hala coraspin ve oksapara devam ediyorum
Allah razı olsun canım aynenNasıl yaa erkek miiyice baksaydı doktor ya öyle emin doğmuştu ki içime vay be hislerim beni aldattı
Şaka Bi yana sağlıkla gelsin canım benim gözün aydınvalla ilk hamişimiz Ssevincli erkek dedi başı çekti galiba topikçe takip ediyoruz seni kesin benimki de erkek haha
Vee bir oğlan annesi dahagözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün sağ salim gelsin valla ilk sırada sizler varsınız hepinizinki erkek
Anamm kim gelmişhoş geldin minnoşum
Anaa nasıl yae randevulu hastalara bakmıyorlar mı ya
Benim bazen göbek çevresinde bahsettiğine benzer bir ağrı oluyor. Çok oturamıyorum yani arkama bir şey yaslayıp oturuyorum öyle olunca. Galiba bebiş içeriyi kendine göre düzenliyordüşünsene elini çenesine koymuş plan yapıyor içeride
Yaa ben onların minik kalplerini severim yaaçok şükür canım benim inşallah böyle müjdeli güzel haberlerini alırız her zaman sağlıkla büyüsünler minikler
Çok şükür canım gözün aydın. Her kontrol öncesi Bi ayrı korku sarıyor insanın içini sonra her şey yolunda olunca Bi sonraki kontrole kadar rahatlıyoruz biraz da olsahadi bakalım oğlan anneleri çoğunlukta galiba hiç kız haberi yok seninki de sonradan fikir değiştirmezse ilk piyimses olacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin
Sağol canım Allah razı olsun senin biri erkek biri kız yada ikisidemi erkekAh ne güzelll.. Yine bir oğluş haberi.. Çok sevindim canım. Yaa bende tatlıyı sadece rahatlıkla yiyebiliyorum. dedim kesin erkek biri:)
Gözün aydın canım vitaminlere devam ama dimiKızlar doktor ilaçları tamamen bırakabilceğimi söyledi ilişki konusunda da olabilir dedi sizler naptınız bi yazın bana
Çok şükür canım bunlar olabilecek seyler ama bildiğimiz halde korkuyoruz Rabbim yavrularımızı korusunSelam kızlar. Benim mercimekte beni iyi korkuttu çarşamba gece kahverengi akıntıya iyi korktum ertesi gün hemen koştum doktora çok şükür herşey yolundaymış, yolk kesemiz gördük ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi.
Aynen canım devam ettiriyorlarmış bazılarına pıhtılaşmaya göre mi bakıyorlar anlamadımBende hala coraspin ve oksapara devam ediyorum
Haha olur mu olur vallaAllah razı olsun canım aynenSsevincli erkekle açılış yaptı bu topik heralde erkek anaları topiğine dönecek valla doktor iyice baktı yüzde yüz değil yüzde 1500 erkek diyorum dedi tüp bebek doktorum baktı diğer gebe doktorum göstermiyor dedi
Valla cinsiyet için hiç doktorla görüşmedik daha çok erken diye. 2 hafta önce ki renkli ultrason görüntüsünü gören çevremdekiler 1 i erkek diyor. bugün kontrolüm var. sanırım belli olur diye düşünüyorum. :)Sağol canım Allah razı olsun senin biri erkek biri kız yada ikisidemi erkekaz kaldı seninde öğrenmene hayırlısı sağlıklı olsunlarda minikler
Amin canım amiiinnÇok şükür canım bunlar olabilecek seyler ama bildiğimiz halde korkuyoruz Rabbim yavrularımızı korusun
Haha olur mu olur vallatopiğin adını o şekilde değiştiririz artık napalm bana da olurda kıza benziyor falan diyecek olursa emin misiniz hocam sonradan pipisi falan çıkmaz dimi diyesim var
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımKızlar benim bugün kontrolüm var 17:30 da. Umarım her şey yolundadır. Ben sadece 2 hafta önce estrofemi bıraktım. oksapar ve prolutex iğne, folic asit , progestan fitil 3 adet devam ediyorum. Bakalım neyi bıraktıracak doktor? sanırım herşey yolunda ise prolutex i de bıraktıracak. vitaminlere başlayacak galiba..
Aynen daha erken net olmuyor bu haftalarda senin resimlerden birini bende erkeğe benzetmistim minnak pipi ben burdayım diyorduValla cinsiyet için hiç doktorla görüşmedik daha çok erken diye. 2 hafta önce ki renkli ultrason görüntüsünü gören çevremdekiler 1 i erkek diyor. bugün kontrolüm var. sanırım belli olur diye düşünüyorum. :)
Evet canım bu panik 9ay boyunca bitmicek sanırım alışmamız lazımAmin canım amiiinn
Biz zor bulunca ekstra panik oluyoruz galiba