- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.601
Teşekkür ederiz teyzemizzYa ben o tek yumurta ikizlerini yerim ne güzel Allahımartık bi dahaki görüş gününde öğrenirsin canım hayırlısı sağlıklı olsun minikler
Yaaaa ne güzel haberler alıyoruz böyleHadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin PaşanBu sene erkek senesi sanki herkes erkek haberi veriyor
Hadi bir tane de benden olsun paşalara bir paşa daha geliyorNasipse bir erkek bebek de bizden geliyor her ne kadar gönlümuz kızdan yana olsa çok şükür Hepsi sağlıkla gelsin
Gerçekten bu sene galiba erkek senesi etrafımda da hep erkek duyuyorum maşallah sağlıkla gelsinlerAmin canım Allah razı olsun bu sene erkek senesiseni takip ediyorum bende
Canım bende tanıdıklardan buldum hep bende sana yardımcı olurum haber ver bulursam kargolarım sanaKızlar selam. Muhtemelen farketmissinizdir şu an ilaç zammı beklendiği için piyasada ilaç bulmak çok zorlaştı. Estrofem bulmakta çok zorlanıyorum bugün 10 eczane aradım birinden 1 kutu alabildim şu an 6 tane içiyorum hergün. Size sorum şu bu ilacı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Çünkü şubata kadar pek bulunamayacak gibi duruyor
Çok sağol canım Allah razı olsunCanım bende tanıdıklardan buldum hep bende sana yardımcı olurum haber ver bulursam kargolarım sana
İyiyim çok şükür canım ne olsun işte uğraşıyorum öyle bebek işleriyle falan filanİyiyim balım sen nasılsın
Rabbim en güzelini versin hepinizi en hayırlısınıİyiyim çok şükür canım ne olsun işte uğraşıyorum öyle bebek işleriyle falan filan
Amin canım. İnşaAllah sana da hayırlısını nasip ederRabbim en güzelini versin hepinizi en hayırlısını
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınNasılsın tatlım
Sağol canım amin inşallah sağlıklı olsunlar da miniklerimizTeşekkür ederiz teyzemizzSenin paşanda hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al canımm 3 hafta sonra kontrolümüz sağlıkla inşallah varalım o güne bekleyeceğiz zaten 13 yıl beklemisim
Çok şükür canım benimÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Amin canım inşallahYaaaa ne güzel haberler alıyoruz böyle
Paşalar çoğalıyor
Sağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah bi dahakine kalp atışlarınıda dinlersin inşallahBacılar nasılsınızbenim bugun kontrolum vardı 5+4 tuz bugün veeee minnosların kalp atışı başladı dr gösterdi ama dinletmedi haftaya dinliycez inşallah yaaa o ultrasonda o kıpırtıyi görünce aglayasim geldi allahım isteyen bekleyen emek sarfeden bütün bütün kadınlara bu duyguyu yasatsin tedaviye başlayamayanlara tez zamanda normal yolla nasip etsin cok duygulandim cokkk
Hadi gözün aydınBacılar nasılsınızbenim bugun kontrolum vardı 5+4 tuz bugün veeee minnosların kalp atışı başladı dr gösterdi ama dinletmedi haftaya dinliycez inşallah yaaa o ultrasonda o kıpırtıyi görünce aglayasim geldi allahım isteyen bekleyen emek sarfeden bütün bütün kadınlara bu duyguyu yasatsin tedaviye başlayamayanlara tez zamanda normal yolla nasip etsin cok duygulandim cokkk
Ya çok şükür cnm hadi bakalım prenses geliyor galibaKızlar iyi akşamlar bugün kontrolüm oldu salı günüydü normalde bugüne aldılar çok şükür herşey yolundaymış bebeğin gelişimi çok güzel dedi doktor tahmin yürüttü cinsiyet için kıza benziyor dedi ama bilmiyorum hayırlısı artık
İnşallah canım benimCanim benim his dediğim şey hani aylardır bekliyor ya insan heyecan yapıyor. Transfer sonrasinda heyecanlı olurum dedim ama öyle relaximyoksa biliyorum belirti aramıyorum daha Cook erken inşallah dediğin gibi ya tutunmuştur yada tutunmaya çalışıyordur
Canım galiba 7. Haftadan sonra bırakmıştım ben. Sonraki kontrolünde sor doktora ona göre stok yap olmadı yakın şehirden falan getirtir eczacılarKızlar selam. Muhtemelen farketmissinizdir şu an ilaç zammı beklendiği için piyasada ilaç bulmak çok zorlaştı. Estrofem bulmakta çok zorlanıyorum bugün 10 eczane aradım birinden 1 kutu alabildim şu an 6 tane içiyorum hergün. Size sorum şu bu ilacı kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Çünkü şubata kadar pek bulunamayacak gibi duruyor
Nasıl yaa erkek miSelam kızlar nasılsınız bizim bugün görüş günümüzdü çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok bebeğim iyi veeee cinsiyeti öğrendikoğluşum olucak teyzeleri tatlı ekşi işi doğru değilmiş onu anladım ben hiç tatlı yiyemiyorum bu tezide çürütmüş olduk Catlak-kurabiye minnak bizi yanılttı kız hissediyorduk Ssevincli canım paşana arkadaşı da yolda
Vee bir oğlan annesi dahaHadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin PaşanBu sene erkek senesi sanki herkes erkek haberi veriyor
Hadi bir tane de benden olsun paşalara bir paşa daha geliyorNasipse bir erkek bebek de bizden geliyor her ne kadar gönlümuz kızdan yana olsa çok şükür Hepsi sağlıkla gelsin
Anamm kim gelmiş
Anaa nasıl yaHayırlı akşamlar canlarım. Yarın kese için doktora gidecektim biliyorsunuz. Ama bilin bakalım ne oldu. Hastanenin çalışanları doktorları grevde yani yarın kadın doğum kapalı. Artık pazartesiye kadar beklicem. Her işte bir hayır vardır. Sonu güzel olsun inşaAllah
Benim bazen göbek çevresinde bahsettiğine benzer bir ağrı oluyor. Çok oturamıyorum yani arkama bir şey yaslayıp oturuyorum öyle olunca. Galiba bebiş içeriyi kendine göre düzenliyorKızlar sizin başınıza geldi mi hiç akşam üstünden beri eğilirken gobegimin sağ alt tarafı bişey cekio ağrı gibi deil böle eğilirken otururken bişe çekmesi gibi başına gelen varmi
Yaa ben onların minik kalplerini severim yaaBacılar nasılsınızbenim bugun kontrolum vardı 5+4 tuz bugün veeee minnosların kalp atışı başladı dr gösterdi ama dinletmedi haftaya dinliycez inşallah yaaa o ultrasonda o kıpırtıyi görünce aglayasim geldi allahım isteyen bekleyen emek sarfeden bütün bütün kadınlara bu duyguyu yasatsin tedaviye başlayamayanlara tez zamanda normal yolla nasip etsin cok duygulandim cokkk
Çok şükür canım gözün aydın. Her kontrol öncesi Bi ayrı korku sarıyor insanın içini sonra her şey yolunda olunca Bi sonraki kontrole kadar rahatlıyoruz biraz da olsaKızlar iyi akşamlar bugün kontrolüm oldu salı günüydü normalde bugüne aldılar çok şükür herşey yolundaymış bebeğin gelişimi çok güzel dedi doktor tahmin yürüttü cinsiyet için kıza benziyor dedi ama bilmiyorum hayırlısı artık