-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.501
Benim 16.gün 7binlerdeydi değerim tek gebeliktiOlabilir mi bilmiyorum ki. Gerçekten sizler iyi ki varsınız
Benim 16.gün 5000 değerim o zaman ikiz olamazBenim 16.gün 7binlerdeydi değerim tek gebelikti
O değişiyor canım benim 14. Gün değerim 1300 dü mesela ama ikiz olanlar genellikle baya yüksek oluyor forumda senin gibi olan baya var bide senin 12gün değerinle benim değerime bak 12.günde 403tü meselaBenim 16.gün 5000 değerim o zaman ikiz olamaz
Yaa sağlıklı olsun da bi sıkıntı olmasın yeter ki sağlıkla ilerlesin. Bakalım belli olmaz tabi bu işler. Cuma günü öğrenicem işte neler olup bittiğiniO değişiyor canım benim 14. Gün değerim 1300 dü mesela ama ikiz olanlar genellikle baya yüksek oluyor forumda senin gibi olan baya var bide senin 12gün değerinle benim değerime bak 12.günde 403tü mesela
Hiç belli olmuyor aslında.sizin çift transferi miydiBenim 16.gün 5000 değerim o zaman ikiz olamaz
Evet ultrasonla bakıldığında anlaşılır simdide bunu tak kafayaEvet az kaldı neyse kison bi soru boş gebelik sadece ultrasonla mı anlaşılır?
Bende öyle düşündüm ama söylemedim simdi bide bunu düşünmesin diyeSeni çok iyi anlıyoruz keseyi kalp atışını duyunca biraz daha rahatlıcaksın ama inan bu korkular hiç bitmiyor her kontrol ayrı bir stres Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kötü düşünme olumlu ol herkesin hamileliği başka bende de ne kanama ne lekelenme olmadı çok şükür hersey yolunda yarın kontrolümüz vardeğerinde iyi maşallah belkide embriyo bölündü ikizmi yoksa
Tamam taktım bileEvet ultrasonla bakıldığında anlaşılır simdide bunu tak kafaya
Yaa aşk olsun . Alemsin ha. Napayım kolay yoldan ulaşmadık normal yaniBende öyle düşündüm ama söylemedim simdi bide bunu düşünmesin diye
cuma günü gidicek belli olur o zaman
Hayır tek transferdiHiç belli olmuyor aslında.sizin çift transferi miydi
Haaaaayır, ne sorunu.Yani kanama olmaması sorun mu anlamadım
Neden cumayı beklediğini anlamadım.Yaa sağlıklı olsun da bi sıkıntı olmasın yeter ki sağlıkla ilerlesin. Bakalım belli olmaz tabi bu işler. Cuma günü öğrenicem işte neler olup bittiğini
Anladım. Size de geçmiş olsun Rabbim bi daha aynı şeyleri yaşatmasınHaaaaayır, ne sorunu.
Düşük değildi benimkisi, kalbi durdu.
Her hamilelik farklı demek istiyorum, bebekten bebeğe değişiyo bu durum.
Bunda kanaman olmayıp bir sonraki gebeliğinde olabilir.
Haklısın ama tüp bebek doktorum öyle uygun gördüNeden cumayı beklediğini anlamadım.
Bu değerle kalp atışı bile duyabilirsin.
Niye kendini strese sokuyosun, git bi muayene ol işte.
Amin, Allah kimseye yaşatmasın.Anladım. Size de geçmiş olsun Rabbim bi daha aynı şeyleri yaşatmasın
Diyecek bir şey yok o zaman.Haklısın ama tüp bebek doktorum öyle uygun gördü
Ya tatlı telaşlarını severim seninEvet az kaldı neyse kison bi soru boş gebelik sadece ultrasonla mı anlaşılır?
Geçmiş olsun canım ya olabilir turşuyu çok mu yedin. Sirke bulandırmıştır seni. Yarındı dimi kontrolünKızlar ben ilk defa dün akşam çok kötü oldum afedersiniz saat başı 3 kere istifra ettim neden böyle oldu anlamadım sanırım turşu yemiştim o dokundu 17 haftanın içindeyim ilk defa böyle oldu bisey yemeye korkuyorum yine bi tedirgin olma durumu acaba bebeğim iyimivalla 9 ay hayırlısı ile biter ve kucağımıza hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde alırız inşallah
sen dedin ya benim 9 haftalıkken olmadı o ana kadar da kanamam olmadı diye okuyunca dedim eyvahh beyza şimdi telaşlanacak. kanama olmadı demek ki olmayacak diye kafasına takacak dedim kii beyza yazmış:) ilahii ya sakin ol diyoruz ya beyzacımm :)Kiz yok kanama olmaması sorun değil ay yanlış anlama her cümleden bi anlam cikarma nolur yanlış anlama benide
illa kanam olucak yada olmicak diye durum yok merak etme
Gayet güzel degerlerin saglikla devam etsin doktoruna yolladın mı ne dedi
canım benimde ikiz. 16. gün 30.000 küsurlarda çıkmıştı. ama senin değerlerde şahane..Benim 16.gün 5000 değerim o zaman ikiz olamaz