- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.984
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.421
Yaa çok güzelmiş canımKıyafet olarak daha almadım zibin aldım çorap aldım.
Anne yanı beşik aldık oda bu model cnm
Eki Görüntüle 2969321
Muhtemelen bende gece tedirgin olurumAynen 48 saat içinde ya da ilk 3 günde sanırım tutunuyorbizde otelde kalmıştık iyi düşünmüşsün canım hem yemek telaşın da olmaz güzelce dinlenirsin ben ilk gece baya uyuyamamıştım
1 gece kaldık canım. Transfer gecesi kaldık ertesi gün çıkış yaptık. Yolumuz 1 buçuk saat falan sürüyordu sizinki uzak mıMuhtemelen bende gece tedirgin olurumsen kaç gün kalmıştın canim otelde birde yolunuz kac saatlikdi
Bizim ki 7 saat canim biraz var ☹1 gece kaldık canım. Transfer gecesi kaldık ertesi gün çıkış yaptık. Yolumuz 1 buçuk saat falan sürüyordu sizinki uzak mı
Hee o zaman 2 gün iyi olur size canım uzakmış bayaBizim ki 7 saat canim biraz var ☹
Tabi canımTabi ki kuzum seve seve eklerimsen listeye göre bilgilerini söyle ekleyim hemen
Ekledim bileTabi canım
Yaş 22
2.deneme
29 Kasım transfer 5.gün embriyosu
Dur bakayım hele nasıl olmuş çok heyecanlandımEkledim bile
Helal olsun canım benim ne demekYaa nasıl güzel bi duygu anlatamamhakkını helal et canım çok güzel
Senin daha belli olur çıktığı ben 14 haftadan sonra anladım alt taraf daha belirginlestiBende zayıfım aslında ama göbeğim birazcık vardı. Acaba çıktı mı diye aynaya açıp açıp bakıyorum
Güzelmiş sağlıkla kullandığı gunleride görürsün inşallah bacım
AcabaBak hele kız evi naz evi derler ya
Yemek yemeği özledim bende.Senin daha belli olur çıktığı ben 14 haftadan sonra anladım alt taraf daha belirginlestişuan resim atsam şok olursunuz 6 7 aylık gibiyim yemek sonrası fena oluyor
Benimde çok az çıktı göbeğim olduğu için pek anlamıyorum açıkçasıSenin daha belli olur çıktığı ben 14 haftadan sonra anladım alt taraf daha belirginlestişuan resim atsam şok olursunuz 6 7 aylık gibiyim yemek sonrası fena oluyor
Hahah bana da herkes erkek diyoAcabasöyleye söyleye kız olacak heralde teyzesi ilk günden hep kız dedin bana
Hayırlısı ile yersin canım ben sudan bile bulanıyordum çok şükür içiyorum artık yemekte yemeye başladım arada bulansada idare ediyorum. Yok atmam çok şişkoYemek yemeği özledim bende.At bakalım
Alt taraftan anlıyorum bende canım göbekli olunca anlayamıyoruzBenimde çok az çıktı göbeğim olduğu için pek anlamıyorum açıkçası
Bende kız hissediyorum eşimde bugün ilk defa kız hissediyorum dediHahah bana da herkes erkek diyoama seninkini cidden başından beri öyle hissediyorum
Evet canim ya 5.aydan sonra daha çok çıkarAlt taraftan anlıyorum bende canım göbekli olunca anlayamıyoruz