- 2 Aralık 2015
- 4.475
- 18.435
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.281
Cok şükür canim geçmiş olsun tekrar yat dinlen yorma kendiniKızlar taburcu oldum coj şükürçıkmadan önce muayene oldum şükür herşey yolunda keselerin içindede yolksac oluşmuş dr boş degik şükür dedi haftaya kalp atışı icin çağırdı erken degil mi 6 haftalık oluyo o gün
Dr evde de yatacaksin dedi yatıyorum bende inşallah canım benim inşallah haftaya duyarız hala inanamıyorum esimde dun hala inanamıyorum diyo peki kalp atışını vajinal mi yoksa karından mi baktıCok şükür canim geçmiş olsun tekrar yat dinlen yorma kendini
Ohh haftaya pıt pıt kalp atışlarını duyunca daha bi rahatlarsın
Biz 6+1 de kalp atışını duymustuk
Öyle mii :) Bu programda haftalık yolluyor. :) Ben başka yüklemedim. Bu kez iyice oku oku işin içinden çıkamıyorum.Happy momda sabah akşam yolluyor
Sizin kullandığınızda yükledim bakayım neler var
Çok geçmiş olsun canım.. İçini ferah tut. Güzel olacak herşey. Maşallah bebek de oluşmuş . Benim 6+4 de kalp atışını duymuştuk. Çok da netti. Vajinal bakıldı. Hatta benim halen vajinal bakılıyor.Kızlar taburcu oldum coj şükürçıkmadan önce muayene oldum şükür herşey yolunda keselerin içindede yolksac oluşmuş dr boş degik şükür dedi haftaya kalp atışı icin çağırdı erken degil mi 6 haftalık oluyo o gün
MaşallahKızlar taburcu oldum coj şükürçıkmadan önce muayene oldum şükür herşey yolunda keselerin içindede yolksac oluşmuş dr boş degik şükür dedi haftaya kalp atışı icin çağırdı erken degil mi 6 haftalık oluyo o gün
Duyacaksınız Allahın izniyleDr evde de yatacaksin dedi yatıyorum bende inşallah canım benim inşallah haftaya duyarız hala inanamıyorum esimde dun hala inanamıyorum diyo peki kalp atışını vajinal mi yoksa karından mi baktı
Benimde hala ilk vajinal bakıp rahim ağzı ölçüsünü yapiyor sonra karından bakmaya devam ediyorÇok geçmiş olsun canım.. İçini ferah tut. Güzel olacak herşey. Maşallah bebek de oluşmuş . Benim 6+4 de kalp atışını duymuştuk. Çok da netti. Vajinal bakıldı. Hatta benim halen vajinal bakılıyor.
Vajinal daha net görünüyormuş herşey. Doktoruma da güveniyorum. Riskli bir durum olsa vajinal kontrol yapmaz diye düşünüyorum.Benimde hala ilk vajinal bakıp rahim ağzı ölçüsünü yapiyor sonra karından bakmaya devam ediyor
Bu zamana kadar halen vajinal mi bakıyor niyekiÇok geçmiş olsun canım.. İçini ferah tut. Güzel olacak herşey. Maşallah bebek de oluşmuş . Benim 6+4 de kalp atışını duymuştuk. Çok da netti. Vajinal bakıldı. Hatta benim halen vajinal bakılıyor.
Inşallah canım benim inşallah duyarım inşallah seninde rabbim normal yolla yollar mucizeni cok bekletmeden o mucize sesi duyarsın inşallahMaşallahHadi gözün aydın çok güzel haber Sağlıkla minik de duyacaksın inşallah tedirgin olma 6 hafta normal oluyor en geç 8 haftada başlarmış benim dr dedi 8 haftada gümbür gümbür kalp atışı duyulması lazımdı yinede 9 haftaya kadar beklemiştim.
Allah razı olsun kızlar evet muhtemelen bana da vajinal bakar karından bakmaj için erken çünkü inşallah sag salim duyarım bendeDuyacaksınız Allahın izniyle❤
Vajinal bakildi cnm büyük ihtimal seninde öyle olur
Gözün aydın canımKızlar taburcu oldum coj şükürçıkmadan önce muayene oldum şükür herşey yolunda keselerin içindede yolksac oluşmuş dr boş degik şükür dedi haftaya kalp atışı icin çağırdı erken degil mi 6 haftalık oluyo o gün
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bir durum paylaşmıştım aranızda aynı şeyi yaşayan varmı diyeGözün aydın canımçok şükür kızlar da yazmış bende 6. Hafta da duymuştum alttan bakmıştı. Hadi inşallah haftaya minik minik atışlarını da duyarsın inşallah sağ salim
Umarım inşallah tedirgenlesiyorum sürekli herkesin iki kat benim yüzde 60 diye umduğumdan hep az çıkıyorArkadaşımın da yavaş ilerlemişti değeri ama bir sorun yok. İnşallah seninki de sağlıkla büyümeye devam etsin
Haklısın canım ama iyi örnekleri de var inşallah seninkide öyle olurUmarım inşallah tedirgenlesiyorum sürekli herkesin iki kat benim yüzde 60 diye umduğumdan hep az çıkıyor
Umarım doktorum normalde iki günde bir veriyordu testi şimdi 4 güne çıkarttı nasıl geçicek diye düşünüyorum kendi kendime hep araştırıyorum değerler bu şekilde yükselip düşüşe geçen yada daha az ilerleyio sonlanan var mı diyeHaklısın canım ama iyi örnekleri de var inşallah seninkide öyle olur
İyi maşallah inşallah böyle sağlıklı devam ederKızlar taburcu oldum coj şükürçıkmadan önce muayene oldum şükür herşey yolunda keselerin içindede yolksac oluşmuş dr boş degik şükür dedi haftaya kalp atışı icin çağırdı erken degil mi 6 haftalık oluyo o gün
Inşallah canım inşallah rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın canımçok şükür kızlar da yazmış bende 6. Hafta da duymuştum alttan bakmıştı. Hadi inşallah haftaya minik minik atışlarını da duyarsın inşallah sağ salim
Inşallah canım inşallah hepimizin ki sağlıkla devam ederİyi maşallah inşallah böyle sağlıklı devam eder
Ohh çok şükür canımKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?