- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.241
Allahımm ne zorluklar ne acılar ne üzüntüler.. Öyle anlıyorum ki duyguları. Her kontrole gidişimde kalp atışları nasıl diyorum sadece doktora. Benim 1 kez boş gebelik oldu normal yollar ile. 2 kez olumsuz tüp bebek. 3. Deneme de tutundu bebişler çok şükür. Peki 12 hafta öncesinde hiç riskli bir şey görüyor muydu doktor yoksa bir anda mı durmuş kalbi.Evet kuzum 4.denemede 3 sene önce 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum ayalrca yerde miyim gökte miyim bilmiyordum öyle kötü öyle buyuk aci ki rabbim öyle acılar yasatmasin hiçbirimize yaşadığımız ilk ve son acı olsun daha buyuk acılarla sinamasın ardından biliyorsun tedaviye devam ettik 5.deneme 6.deneme derken 7.denemeyi yaptık ben bittim dedim rabbim yetti kuluna bin şükür dun muayene oldum şükür kanama alanı dağılmış yarin taburcu olacak inşallah rabbim tez zamanda seninde hepimizin de yüzünü güldürsün allahım herkese derdinin dermaninj nasip etsin dualarımdasin canım benim
Allah razı olsun canım Amin aminSağlıklı mutlu sonuç gelsin canım yavrunu sana bağışlasın Rabbim
Canım enson gittiğimde 8 haftalık idi kalbini dinlefik zaten ilk ve son dinlememizdiAllahımm ne zorluklar ne acılar ne üzüntüler.. Öyle anlıyorum ki duyguları. Her kontrole gidişimde kalp atışları nasıl diyorum sadece doktora. Benim 1 kez boş gebelik oldu normal yollar ile. 2 kez olumsuz tüp bebek. 3. Deneme de tutundu bebişler çok şükür. Peki 12 hafta öncesinde hiç riskli bir şey görüyor muydu doktor yoksa bir anda mı durmuş kalbi.
Allah razı olsun canım benim çokk teşekkür ediyorum güzel dileklerin için...iyi olmaya çalışıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın acı olay tevekkül Allah’aFatma_Z85 canimm benim geçmiş mesajları görünce yeni okudum
Rabbim sabır ve sağlık versin canına inşallah zahmetsizce evladını kucağına almayı nasip etsin. Umduğumuz evlat nimetinden mahrum etmesin bizleriCennet annelerin ayakları altındadır ya .. Sana da bekleyen hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin canım
Operasyon sonrası inşallah en kısa sürede hem ruhen hem de bedenen iyileşir toparlanirsin. Allaha emanet ol. Sağlıcakla kal
Maşallah MaşallahAllah razı olsun kızlar şükürler olsun az önce muayene oldum cok şükür kanama dağılmış ama riske atmamak cumartesi taburcu dedi bu arada iki kese görüldüallahım tezzamanda sana da nasip etsin inşallah mucizelere inanın rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah şükür binşükür bu günleri gösteren rabbime
Aminnn Amin inşallah çok sağol canım benim sende iyi bak kendine sağlıkla kavuş yavruna inşallahCanım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın sana bu zor süreci de hayırlısı ile atlatırsın inşallah dinlen dikkat et kendine ummadığın anda Rabbim seni sevindirsin
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım.İyi olmaya çalışıyorum canım ömrümün yarısını o masada bıraktım evdeyimkürtaj sonrası 1 gün kanama oldu dünden beri leke şeklinde arada karından alttan ağrılar oluyor ama yapacak bişey yok Rabbim hayırlısını versin sağlıklı evlat nasip etsin tüm dileyenlere.Sende Sağlıkla miniğine kavuş inşallah
Benim doktorum 3 gün sonra istedi ikinci kan testini2 günde 2 katına çıkması güzel diyorlar. Benim 12.günü 2900 lere çıktı. Çok şükür sağlıklı ilerledi. İnşallah seninde sağlıklı ilerler.
Bir daha yaşatmasın Allah. İnsan herşeye dayanıyor işte. Tekrar toparlanıp ayağa kalıyor ve tekrar umudunu yeşertiyor. Evet 15 gün ara ile oluyor kontroller. 1 ay çok uzun bir süre vermiş. En tehlikeli zamanlar bu 3 ay. Doktorunda temkinli olması lazım. Her gün o korkuyu bende yaşıyorum. Dediğin gibi kucağımıza almadan o korku geçmeyecek.Canım enson gittiğimde 8 haftalık idi kalbini dinlefik zaten ilk ve son dinlememizdidr 1 ay sonra gel dedi gittiğimde kalbi durmuştu kürtaj yapıldı hiçbir belirti hiçbir seyde olmadı en son gelişimi 9 haftalikti yani dr ihmali yüzünden 3 hafta ölü bebeği taşıdım yeni hamilelik oluşumunda 1 ay ara asla verilmemeli hoş dr versede dinlemem 15 gunu geçirmem zor günlerdi neacılar ne hüsranlar yaşandı allahım kimseyibu kadar yormasın rabbim hepimize sağsalim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah kucagimda görmeden korku asls bitmeyecek malesef
Valla benim doktorum aslında hiç tekrar istemedi. Ben kendim yaptırdım. 3 kez 2 gün ara ile yaptırdım kendim takip ettimBenim doktorum 3 gün sonra istedi ikinci kan testini
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin bende bugün taburcu olacaktım gece yine lekelenme oldu birazdan yine ultrason a girecem oba göre taburcu işlemi olacak rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bu stresli günler bitsin artık hayırlısı ile inşallahKızlar günaydın çok şükür tarama testi sonuçlarımız çıktı herhangi bi sorun yok
Hadi gözün aydın canımKızlar günaydın çok şükür tarama testi sonuçlarımız çıktı herhangi bi sorun yok
Amin canım inşallahGözün Aydın canım sağlıkla gelsin bende bugün taburcu olacaktım gece yine lekelenme oldu birazdan yine ultrason a girecem oba göre taburcu işlemi olacak rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bu stresli günler bitsin artık hayırlısı ile inşallah
Yaa en iyisi için nasıl rahat edecekse öyle yapmak aslın da. Bende kan testi yaptıramadığım için bugün yine idrar testi yaptım. Koyulaşma var mı diye. Enazından yarına kadar rahatlatırValla benim doktorum aslında hiç tekrar istemedi. Ben kendim yaptırdım. 3 kez 2 gün ara ile yaptırdım kendim takip ettimo bana 12. Gün test yaptır dedi. Ben 8. Gün idrar yaptım. 10. Gün kan verdim. Sonra 12 ve 14 de verdim. Doktoruma da değerleri ilettim. Tamam artık yaptırıp durma dedi
Sağol canım Allah razı olsun Amin inşallahHadi gözün aydın canımsağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın çok şükür tarama testi sonuçlarımız çıktı herhangi bi sorun yok
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah lekelenme kesilir de taburcu olursunGözün Aydın canım sağlıkla gelsin bende bugün taburcu olacaktım gece yine lekelenme oldu birazdan yine ultrason a girecem oba göre taburcu işlemi olacak rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bu stresli günler bitsin artık hayırlısı ile inşallah
Ben Happy mom kullanıyorumKızlar aranızda telefon uygulaması hamilelik takvimi kullanan var mı. Önerebileceğiniz?
Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin