- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.301
Şükür canım çok sevindimKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Elhamdülillah, herhangi bir sıkıntı yok.
Kanama alanı tamamen geçmiş.
Bu hafta yine de 3 günde bir iğne yaptır dedi.
Biraz hareketliydi, tam göremedi.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
4 hafta sonraya randevu verdi.
Ben nasıl sabredeceğim acaba?
Gözünüz aydin. Bende ufaktan meraklanmaya basladim. Cinsiyet konusunda. Az kaldi insallah bizde yakinda ogreniriz. Ben iki test yaptirmadim. Dna testi diyorlar ondan yaptirdim. Haftaya hafta sonu gibi sonuc gelir dediler. Saglikli olsunlar da en önemlisi o.Kızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Çok teşekkür ederim canım.Ohh çok şükür canımhadi geçmiş olsun inşallah tekrar oluşmaz kanama alanı. Sağlıkla büyüsün minnak büyük ihtimalle erkek ha. Sende tatlıya dayanamıyorum demiştin dimi
Çok teşekkür ederim.Şükür canım çok sevindimerkek gelio ozaman yüksek ihtimalle sağlıkla gelsin minnakin valla nasi dayancan kuzum neyse artık dayancaz
O zaman haftaya fetal DNA testinde cinsiyeti de söylerler.Gözünüz aydin. Bende ufaktan meraklanmaya basladim. Cinsiyet konusunda. Az kaldi insallah bizde yakinda ogreniriz. Ben iki test yaptirmadim. Dna testi diyorlar ondan yaptirdim. Haftaya hafta sonu gibi sonuc gelir dediler. Saglikli olsunlar da en önemlisi o.
Maşallah canım maşallah nelere sabretmiyoruz ki 4 haftada geçer sabredersin inşallah sağlıklı devam ederKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
Yaaa maşallah çok şükür kanama alani geçmişKızlar 4 saat önce kontrolüm vardı.
13+3 olduk bugün.
Yüzde 70 erkek dedi.
İkili test istemedik.
O zaman ye tatlıyı doğur hakkı yı sözünü desteklemiş oldunÇok teşekkür ederim canım.
İnşallah oluşmaz tekrar.
Tatlıyı biraz fazla kaçırmış olabilirim.
Evet arada girdimde yazamadım güzel aslında herşey ama en son gittiğimde çok skisik deildim sanırım ilk günü patlicak gibiydim net göründü smdi bişe demedi güzel dedi ama kağıtta üç gün geri gösteri o du önde gidiodu ona taktım iki saat sonra farklı çıkar başka si farklı ölçer ona takılma dedi onun dışında şükür herşey iyi hatta son bu hafta sonra 4 hafta da bir dedi
Aynen canım takılma ona sağlıkla büyüyordur. Bilmiyorum tüp bebek olunca belki gelişimi önde gidiyordur sorun değil onlar gönlünü ferah tutEvet arada girdimde yazamadım güzel aslında herşey ama en son gittiğimde çok skisik deildim sanırım ilk günü patlicak gibiydim net göründü smdi bişe demedi güzel dedi ama kağıtta üç gün geri gösteri o du önde gidiodu ona taktım iki saat sonra farklı çıkar başka si farklı ölçer ona takılma dedi onun dışında şükür herşey iyi hatta son bu hafta sonra 4 hafta da bir dedi
İnşallah canım iyi sağlıklı olsunlar da bana da öyle gelio ama kalp atışı na görede kız mı acaba diorum ama tatlı yedim bende çok amaAynen canım takılma ona sağlıkla büyüyordur. Bilmiyorum tüp bebek olunca belki gelişimi önde gidiyordur sorun değil onlar gönlünü ferah tut
Seninki de oğlan gibime geliyor
Tabiki canım önemli olan sağlıkla gelmeleriİnşallah canım iyi sağlıklı olsunlar da bana da öyle gelio ama kalp atışı na görede kız mı acaba diorum ama tatlı yedim bende çok ama
Valla bı sürü teori var kuzum 140 tan yüksek kız diolarmis Google n yalancısıyımTabiki canım önemli olan sağlıkla gelmeleri
Valla ben artık tahmin yapamıyorum kendimehislerim de karıştı
Kalp atışına göre nasıl bileceksin ki kız öyle bir teori de mi var
Bari sen kız diyeydin yaValla bı sürü teori var kuzum 140 tan yüksek kız diolarmis Google n yalancısıyımama tatlı yiyorum gerçi canım turşu istedi geçen gün ben teorilerimden doktora bahsedince oda seninki ni 7. Ayda solicem dio . Bende seninki erkek hissettim. senin bu hafta 11 olcak ikili test felan bişe dedimi kuzum
Ah sorma ne zamlanior herşey kismetiyle gelirler artık bı yerlerdrn başlayınca arkası gelir inşallahBari sen kız diyeydin ya
Hee hiç bakmadım teoriye
Yapma etme doktor de alışverişe başlamamız lazım her şey zamlanıyır,
İkili test dedi canım gittiğimizde ama ben yaptırma taraftaro değilim bakalım.
İnşallah canım, sabredecez artık napalım.Maşallah canım maşallah nelere sabretmiyoruz ki 4 haftada geçer sabredersin inşallah sağlıklı devam eder
Evet çok şükür canımYaaa maşallah çok şükür kanama alani geçmiş
Demek erkek geliyor
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
4 hafta zaman geçmez ya
Sanırım öyle oldu canımO zaman ye tatlıyı doğur hakkı yı sözünü desteklemiş oldun
Hoş geldin ayda bir kervanınaEvet arada girdimde yazamadım güzel aslında herşey ama en son gittiğimde çok skisik deildim sanırım ilk günü patlicak gibiydim net göründü smdi bişe demedi güzel dedi ama kağıtta üç gün geri gösteri o du önde gidiodu ona taktım iki saat sonra farklı çıkar başka si farklı ölçer ona takılma dedi onun dışında şükür herşey iyi hatta son bu hafta sonra 4 hafta da bir dedi