- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.311
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.161
Çoğu insan da bu kadar olmazken bende çok oluyor bide kuyruk sokumunun oraya kadar ağrı var hamile kaldığımdan beri bel ağrılarım hiç dinmedi herkeste de farklı tabi teşekkür ederim canım bide sende mesela kasıklarının ağrısı leğen kemiğine vuruyırmu benim ağrılar orada var bu ara21 ine daha epey var evet. Ama bel ağrısı oluyormuş bu süreçte. Bende henüz olmadı ama herkeste farklı olabilir tabi. Ama görünmende fayda var. Çok geçmiş olsun.
Allah senden de razı olsun Aminn canım darısı en hayırlı zamanda sanaÇok Amin Allah razı olsun canımRabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ediyor artık teyzesiHaha bizi öyle kandırıyorlarçok şükür suyu içmeye müsaade ediyor demek minnak senin tahlil sonuçları noldu canım gittin mi
Oo hadi gözün aydın canım çok şükürEdiyor artık teyzesisonuçlarım çıktı çok şükür hamilelik öncesi canım ama göstermeye gitmedim bu hafta sonuç için gidecektim baktım iyi haftaya hem kontrol hem sonuç için gidicem 2 kere hastane ortamına girmiyim dedim
Cnm benimde 2 haftadır bütün dediklerin oldu yatamıyordum ağrdıdan.bu hafta geçti şükür.doktoruma sordum olabilir dedi.Çoğu insan da bu kadar olmazken bende çok oluyor bide kuyruk sokumunun oraya kadar ağrı var hamile kaldığımdan beri bel ağrılarım hiç dinmedi herkeste de farklı tabi teşekkür ederim canım bide sende mesela kasıklarının ağrısı leğen kemiğine vuruyırmu benim ağrılar orada var bu ara
Canını sıkma benim de aynı 6. Haftadan beri kese etrafı kanamalı ve artış da oldu iki üç yerde var artık.Sukur bir sıkıntı olmadı devam ediyor ilaçlarla.Dagilmadi da hala varKızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
Sağol canım Allah razı olsunOo hadi gözün aydın canım çok şükürdoğru düşünmüşsün kendimizi korumamız gerek bebişin hareketleri hissedilmiyor dimi daha
Bende haftaya 12 olucam sabrediyorum artık bakalımCnm benimde 2 haftadır bütün dediklerin oldu yatamıyordum ağrdıdan.bu hafta geçti şükür.doktoruma sordum olabilir dedi.
Ayy çok heyecanlı Hayırlısı olsun hayırla sağlıkla sonuçlansın inşallahKizlarrr herkese hayirli günler
Bugun kontrolüm vardi Allah nasip ederse transfer tarihim belli oldu13 Aralık da
Lütfen o güzel dualarınıza talibim o gün yine hatırlatırım çok heyecanlıyim
Rabbim herkese nasip etsin bana da güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Bende bu hafta öyleyim cnm özellikle yan yattığımda gece oluyorSağol canım Allah razı olsunyok daha hissetmiyorum sadece geçen hafta ufak bi balık yüzer gibi bisey oldu belkide bebisimdi bağırsaklarım değilse tabi
Amin, hadi güzel haberlerle inşallah canım.Kizlarrr herkese hayirli günler
Bugun kontrolüm vardi Allah nasip ederse transfer tarihim belli oldu13 Aralık da
Allah razi olsun tatlış anne dua etmeyi unutma lütfenAyy çok heyecanlı Hayırlısı olsun hayırla sağlıkla sonuçlansın inşallah
Ayy inşallah Aminn canim insallahAmin, hadi güzel haberlerle inşallah canım.
Canım benim her zaman dualarım sizinle inan herkese dua ediyorum her zaman ❤Allah razi olsun tatlış anne dua etmeyi unutma lütfen
Kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafım ağrıyor ara ara. Ama leğen kemiğine kadar inmiyor sanırım. Boşluğum ağrıyor seyiriyor. Doktoruma son kontrolümde söyledim. Rahim genişliyor tüm organlara etki eder olur öyle endişe etme dedi.Çoğu insan da bu kadar olmazken bende çok oluyor bide kuyruk sokumunun oraya kadar ağrı var hamile kaldığımdan beri bel ağrılarım hiç dinmedi herkeste de farklı tabi teşekkür ederim canım bide sende mesela kasıklarının ağrısı leğen kemiğine vuruyırmu benim ağrılar orada var bu ara
Hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle canımKizlarrr herkese hayirli günler
Bana bir kere oldu canım sırt üstü yatıyordum daha da olmadı ama bundan sonra hissederiz sanırım çok heyecanlıBende bu hafta öyleyim cnm özellikle yan yattığımda gece oluyor
3lü testi yaptırdın mı kuzumBende bu hafta öyleyim cnm özellikle yan yattığımda gece oluyor
Yaptırdık canım 1 hafta sonra nasipse sonuç çıkacakmış3lü testi yaptırdın mı kuzum