- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.141
Allahım seni ve bebeğini korusun.Kızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
Canım senin kontrolün ne zamandı?Hayırlısı olur hakkımızda bende kafama takmıyorum Allah büyüktür dua edecez hep
Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı teselli eden msjlarınızı bile ağlayarak okuyorum okadar bozulmuş psikolojim Rabbimin vardır bir bildiği ...gelecek yaza kadar deneriz inşallah doktorlara muhtaç olmadan Allah doğal yoldan verir@Tureed e katılıyorum canım, o iğnelerin de vardır bir sebebi. Belki de normal yolla olacak bu sefer.
Şu an zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Operasyondan sonra bi kafanızı dağıtın önce.
Tekrar hamilelik için en doğru zamanı, en iyi eşin ve sen bilirsin zaten.
Kendinizi hazır hissettiğiniz an, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınızı doldursun.
Yaa çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni ve bebişlerini korusun inşallahKızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
Hastaneye yatışın yapılması cok iyi sıkı takip edilir hayırlısıyla atlaticaksin dualarim seninleKızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
Cnm çok geçmiş olsun..Kızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
Çokk Sağol canım yurtdışında yaşıyoruz 2.5 aydır bi ümitle sevinçle bekledik mutsuz sonlandı haftaya gidicez iş güç geçim bizi bekler.Tedavi ve zamanlama olarak Türkiye daha çabuk orda deneyenler var çok uzun zaman alıyor hem daha pahalı..Rabbim hakkımızda hayırlısını versinGerçekten çok üzüldüm. nasıl bir hüsran olduğunu nasıl bir acı olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. benzer durumları hep yaşadık. Çok derin düşüncelere girme. Bir daha görün bakalım. Allah ım bekletiyorsa vardır bir bildiği.. Sabır et. Allah yardımcın olsun.
Aminnn Allah razı olsun canım inşallah Rabbim tez zaman da benim mucizemi de bana yollasınİnşallah canım inşallah hayırlısı olur ben 1 2 gün giremedim daha yeni görüyorum mesajlarını Allah yardımcın olsun inşallah bi dahaki hamileliğin gönlünce olur
Maşallah canım sen dinlenmeye devam et hayırlısı ile keseyi gorucenKizlar bugun hala lekelenme oluyor azz az kan verdim şükürler olsun artmış dr yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi perşembe yada cuma kontrole gidecdm bin şükür bu günleri gösteren rabbime6.gun 87
8.gun 316
10.gun(bugun) 1005
Senin için çok üzüldüm canım Rabbim inşallah doğal yoldan nasip ederTeşekkür ederim canım benim gebelik devam etmemiş sağlıklı dedikleri bozulmuş diğeri zaten boş bundan sonrada olmaz dediler kürtaj yapalım dediler izin vermedim çok kötü oldum Allah bi daha yaşatmasın o anı çarşambaya gelirim dedim yarın bi doktora daha görünecem aynısını derse mecbur kürtaj olurum
Rabbim hayırlısıyla mucizemi doğal yoldan nasip eder inşallah
Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evine geçmeni nasip etsin inşallah bebeklerinde bi sıkıntı olmazKızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
benim kontrolüm ayın 21 inde ama çok ağrılarım var özellikle bel ağrım çok fazla erkenden farklı doktora gidebilirim ağrılarım içinCanım senin kontrolün ne zamandı?
Bunu kim demişse yalannnnAnladım canım 12. Haftadan sonra rahatlarsınız diyorlar inşallah geçer yavaş yavaş
Dualarımız seninle canım takip altında olman daha iyi korkma Allahın izniyle bisey olmıcak Rabbim seni ve bebeğini korusunKızlar hastaneye yatısim yapıldı düşük riski var kanama keese etrafında dua edin nolur
İnşallah canım Allah razı olsun çokk AminCanım çok üzüldüm Rabbim yüreğine ferahlık versin. Şuan ne desek boş biliyorum elimizden tek gelen şey dua etmek. Rabbim inşallah bi daha hiç bir tedaviye gerek kalmadan tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. İğne ilaçların etkisi vücuttan kolay kolay gitmiyor. İnşallah seni çok bekletmeden gelir mucizen
Çok Amin Allah razı olsun canımSenin için çok üzüldüm canım Rabbim inşallah doğal yoldan nasip eder
Merhaba aynı yerde tedavi görüyormuşuz ben 1 kasım da transfer oldum pozitif gördüm ama maalesef 6. Haftada kalbi durduBen izmir de (ahmet zeki ışık) onun yanında tedavi görüyorum. İlk (tavmergene) gttm ama tamamen her konu da rezil hastane bi kere tüp bebek yaptım olmadı. Sonra ahmet hocanın yanına gectim 5 adet embriyom oluştu haziranda 1 adet transfer yaptı nasip olmadı oda 5.günündü
Haha bizi öyle kandırıyorlarBunu kim demişse yalannnnbenim ilk zamanlara göre yoğun olmasada devam ediyor özellikle kahvaltı sonrası çok şükür sudan bulanmam geçti icebiliyorum
Amin canım inşallah. Rabbim kolaylaştırsın yolunu inşallah buraya güzel haberler ile müjdelerle tekrar dönersinİnşallah canım Allah razı olsun çokk Amin
Allah benimde yardımcım olsun ailem ve eşimle çok yıprandık Kendiliğinden gelsin yavrum inşallah listede adıma kocaman bir kırık kalpbırakırsın artık yarın kürtaj olacam hayırlısıyla ...hakkını helal et çok teşekkür ediyorum güzel dilekler ve teselli Mesajları için.Ben kontrolümde korkuyla içimin bi köşesindeki sıkıntıyla dönüyordum sayenizde biraz hafiflemiş olurdum Rabbim senin ve tüm hamilelerin yavrularını kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
21 ine daha epey var evet. Ama bel ağrısı oluyormuş bu süreçte. Bende henüz olmadı ama herkeste farklı olabilir tabi. Ama görünmende fayda var. Çok geçmiş olsun.benim kontrolüm ayın 21 inde ama çok ağrılarım var özellikle bel ağrım çok fazla erkenden farklı doktora gidebilirim ağrılarım için