- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.991
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.041
Canım farklı bi doktora gitmiştin dimi. İnşallah sağlıkla tutunup büyüsün Rabbim sağ salim kucağına alacak hayırlı evlatlar eylesin inşallah. İnşallah geç tutunma olup senin yüzünü güldürecek annesi Rabbim kolaylaştırsın yolunu, emeklerini boşa çıkarmasınSlm canım bende avokadodan tiksindim kötü midemi bulandırıyor eşim alıyor ısrarla yemek istiyorum faydası var diye ama olmuyor
Bayağı sayfa olmuş giremedim bu ara internet kısıtlı hem çok sıkıntılıyım cuma kalp atışına dr gittim İki kesemin biri büyümüş ama içini boş gördüler diğer kese çok küçük ama minik bi beyazlık var içinde 9 haftalık ama 5 haftagibi boş boş kontrole gidip geliyorum bi tahlil bi inceleme yok dedikleri ilaçlara devam bekle bekle her gitmem de bi moralim bozuluyor üzülerek yüreğim ağzımda geliyorum Rabbim hayırlısını versin dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Aminnn canım çok sağol Rabbim herşeyin hayırlısını versin Banada acısın evlatsız bırakmasın inşallahCanim hakkında hayırlısını versin Allah'ım ne yasicaz bilmiyoruz sadece dua ediyoruz teslim oldum ben yani sonrası da bitmio hep daha stresli oluosun inan her kontrolde hepimiz yüreğimiz ağzımızda normal gebelikte ki gibi olamioruz inan bu saatte yürekten diliorum güzel hayırlı yazılar yazilmis olsun
Aminnn canım benim evet başkasına gittiğimde de karından baktı 1tane büyük ama boş olan keseyi görmüş sanırım küçük olan arkaya doğru biraz çok net görünmüyor alttan muayenede ancak görülüyor ama onda sanki bebek var dedi drCanım farklı bi doktora gitmiştin dimi. İnşallah sağlıkla tutunup büyüsün Rabbim sağ salim kucağına alacak hayırlı evlatlar eylesin inşallah. İnşallah geç tutunma olup senin yüzünü güldürecek annesi Rabbim kolaylaştırsın yolunu, emeklerini boşa çıkarmasın
Evet canim düzenli kullanıyorum ilaclarimi iğneler gunde 1di ikiye çıkardı bakalım inşallah tekrarlaması hala azar azar oluyor rabbim yarım bırakmasın inşallah bu defaIlaclari düzenli kullanıyorsun artik bi stres yapma dinlen evet cuma git bencede çarşamba çok erken kese görünmeyebilir görünmedi diye ayrı bi stres yaşama
Allah razı olsun kuzum aminnnHayırlı olsun canım değerler kat kat artsın Sağlıkla büyüsün inşallah
Inşallah bi dahaki kontrolde iki keseninde icinde bebekleri görürsün rabbim mutlulukları yarım bırakmasın inşallah dualarım seninle dualarim hepimiz leMaşallah Sağlıkla büyüsün inşallah banada dua edermisin canım benim iki kese vardı 9 hafta oldu ama biri minicik biri büyük ama boş dediler pztesi tekrar gidicem
İnşallah canım benim Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahAminnn canım benim evet başkasına gittiğimde de karından baktı 1tane büyük ama boş olan keseyi görmüş sanırım küçük olan arkaya doğru biraz çok net görünmüyor alttan muayenede ancak görülüyor ama onda sanki bebek var dedi dr
Allah yardımcım olsun inşallah bi mucize olur ve bende Sağlıkla kucağıma alırım bebeğimihepimize sağlıklı sorunsuz hamilelik diliyorum
Canım Allah yardımcın olsun muayene olurken allttan mı oluyorsun karından mı ben 10 haftalıkken gittim karnımdan hiç muayene edemedi o yüzden soruyorumMaşallah Sağlıkla büyüsün inşallah banada dua edermisin canım benim iki kese vardı 9 hafta oldu ama biri minicik biri büyük ama boş dediler pztesi tekrar gidicem
Teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah
Sevincine ortağız.. gözün aydın.. artık heyecanlı bekleyişler başlasın.Kızlar dr artış mükemmel yine kana gerek yok cums günü ultrason a gel bakalım dedi allahimmmm inanamıyorum
Allah razı olsun kuzum artik pek sanmıyorumSevincine ortağız.. gözün aydın.. artık heyecanlı bekleyişler başlasın.
Yaaaa maşallah sübhanallah Allahım mucize ya severim onların o minnak kalplerini
Korkma canım Allahın izniyle bisey olmıcak sen dinlen kendini yorma aklına kötü şeyler getirme lekelenme yaşayan çok var doktorunu bilgilendir ona göre iğne olursun mucizen seninle onuda strese sokma olurmu ❤Allah razı olsun kuzum artik pek sanmıyorumlekelenme iyice arttı rengi de daha koyulasti cok korkuyorum
Inşallah canım inşallah rabbim hiçbirimize acılar yasatmasin az önce doktoru aradım lekelenme artti dedim ama kanama degil dedim o zaman oksapari kes kanamaya dönerse hastaneye gel yatışını yapalım dedi yarın yine kan istedi deger artıyor mu düşmüş mü diye allahım nolur düşmesinKorkma canım Allahın izniyle bisey olmıcak sen dinlen kendini yorma aklına kötü şeyler getirme lekelenme yaşayan çok var doktorunu bilgilendir ona göre iğne olursun mucizen seninle onuda strese sokma olurmu ❤
Amin canım benim dualarım seninle Allahın izniyle mucizen seni bırakmayacak annesi dua et bol bolInşallah canım inşallah rabbim hiçbirimize acılar yasatmasin az önce doktoru aradım lekelenme artti dedim ama kanama degil dedim o zaman oksapari kes kanamaya dönerse hastaneye gel yatışını yapalım dedi yarın yine kan istedi deger artıyor mu düşmüş mü diye allahım nolur düşmesin
Korkma lütfen.. lekelenme hep oldu bende. hatta az bir kanama bile oldu arada. sakin olup yat uzan dinlen bekle bakalım. Allahım yardımcın olsun.Allah razı olsun kuzum artik pek sanmıyorumlekelenme iyice arttı rengi de daha koyulasti cok korkuyorum
Ben 3 gün inanamam herhalde görüntülere. Doktor ultrasonda gösteriyor benim tepkim yaa olmaz ki bu kadar büyümüşler mi nasıl olur sürekli hayret cümleleri kuruyorum. Kesinlikle Allahın bir mucizesi. Çok şükür iyilerde. Biri 4.03 cm diğeri 4.02 cm.Yaaaa maşallah sübhanallah Allahım mucize ya severim onların o minnak kalplerini
Düşmez inşallah sağlıkla artsın canım. Sen uzan lavabo dışında kalkma bol bol su iç. Rahim kasılmalarını azaltıyormuş. Oskapar da yapabilir lekelenme inşallah geçer canım. Bide ikizlerde lekelenme biraz daha fazla oluyor gönlünü ferah tut sağ salim sana tutunsun bebişlerInşallah canım inşallah rabbim hiçbirimize acılar yasatmasin az önce doktoru aradım lekelenme artti dedim ama kanama degil dedim o zaman oksapari kes kanamaya dönerse hastaneye gel yatışını yapalım dedi yarın yine kan istedi deger artıyor mu düşmüş mü diye allahım nolur düşmesin
Maşallah maşallah canım ya nasıl belli olmuş. Hele biri erkek galibaBen 3 gün inanamam herhalde görüntülere. Doktor ultrasonda gösteriyor benim tepkim yaa olmaz ki bu kadar büyümüşler mi nasıl olur sürekli hayret cümleleri kuruyorum. Kesinlikle Allahın bir mucizesi. Çok şükür iyilerde. Biri 4.03 cm diğeri 4.02 cm.
Cnm benim transferin 7. Günü başlayıp 12. Günü bitmişti. bazen koyu bazen açık geldi.çok şükür birşey de olmıştı üzme kendini. ıstırahat ve bol su Tüketmeye dikkat et..Allah razı olsun kuzum artik pek sanmıyorumlekelenme iyice arttı rengi de daha koyulasti cok korkuyorum
Seninkileri gördüm ben bile açıp açıp bakıyorumBen 3 gün inanamam herhalde görüntülere. Doktor ultrasonda gösteriyor benim tepkim yaa olmaz ki bu kadar büyümüşler mi nasıl olur sürekli hayret cümleleri kuruyorum. Kesinlikle Allahın bir mucizesi. Çok şükür iyilerde. Biri 4.03 cm diğeri 4.02 cm.