- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.701
Aynen canım rahim kalinligina göre bakılıyor transfer günü benimde Allah nasip ederse ilk kontrolde belli olur transfer günü inşallahHadihayırlısı inşallah canım13 15 gune transfer yapilir o zaman benimadetin 20.gününe denk geldi transfer
supurge hariç her işimi kendim yapıyrm .sadece ağır kaldırmıyorum ve kimyasallara dokunmuyrm okadarKızlar selamlar. Yaklaşık 1 aydır kayınvalidemler ve Annemler dönüşümlü evde benimle idiler. Ben çalışıyorum akşam eve gelince yemeğim hazır oluyordu. Temizliğim yapılıyordu. Şimdi gittiler. Eşim herşeyi yapıyor ama bende ne gibi işler yapabilirim. Siz neleri yapıyorsunuz evde. Yapsam birşey olur mu diye korkuyorum da.
Canim ben eğilmeden uzanmadan yapiorum yemeği ama tencere felan ağır kaldirmiorum süpürge yapmiorum aslında ben iyi bı örnek deilim biraz bnde tedirginimKızlar selamlar. Yaklaşık 1 aydır kayınvalidemler ve Annemler dönüşümlü evde benimle idiler. Ben çalışıyorum akşam eve gelince yemeğim hazır oluyordu. Temizliğim yapılıyordu. Şimdi gittiler. Eşim herşeyi yapıyor ama bende ne gibi işler yapabilirim. Siz neleri yapıyorsunuz evde. Yapsam birşey olur mu diye korkuyorum da.
Merhaba hangi şehirde acaba bide hangi ilaçlar lazım hep farklı farklı yazıyor doktorlar çünküMerhaba hanımlar , elinde tedavisinden ilaç kalan oldu mu acaba. Malum çok pahalı tedaviler. Bir yakınıma lazım devlet destek vermiyormuş. Allah rızası için yardımcı olur musunuz, belki elinde kalan tanıdığınız vardir ??
İstanbul , gonal f cetrotide ve ovitrelleMerhaba hangi şehirde acaba bide hangi ilaçlar lazım hep farklı farklı yazıyor doktorlar çünkü
Süpürge 3 3.5 aylık olana kadar açma canım eğilme çok bide çamaşırlarını asarken mutfak dolaplarından birşey alırken kolllarına kaldırma onun dışında yemeğini hazırla mutfağını topla çamaşırlarını yıka ütünü yap ama yavaş yavaş kendine yormadan ben kendimi fazla kısıtlamadan transferden beri dikkat ederek yapıyorumKızlar selamlar. Yaklaşık 1 aydır kayınvalidemler ve Annemler dönüşümlü evde benimle idiler. Ben çalışıyorum akşam eve gelince yemeğim hazır oluyordu. Temizliğim yapılıyordu. Şimdi gittiler. Eşim herşeyi yapıyor ama bende ne gibi işler yapabilirim. Siz neleri yapıyorsunuz evde. Yapsam birşey olur mu diye korkuyorum da.
Yok kuzum daha küçüktür bakalım haftaya gitcez inşallahBebelerimizin arasında bı haftabidaha ne zaman gitcen kuzum seninkide hareket lenmistir artık
Kimyasallar derkensupurge hariç her işimi kendim yapıyrm .sadece ağır kaldırmıyorum ve kimyasallara dokunmuyrm okadar
Deterjan lara mı dokunuyorsun. Ama ben deterjan sız hiç birşey yapamam ki. Yani dokunmaktan kastın nedir?supurge hariç her işimi kendim yapıyrm .sadece ağır kaldırmıyorum ve kimyasallara dokunmuyrm okadar
Tencere kaldırmadan olmaz ki ama mutfaga girince işteCanim ben eğilmeden uzanmadan yapiorum yemeği ama tencere felan ağır kaldirmiorum süpürge yapmiorum aslında ben iyi bı örnek deilim biraz bnde tedirginimçamaşır. Bulaşık egilmiorum hala ama ayakta elde yikiorum bulaşık yemek yapiorum yavaş yavaş yapabilirsin dier arkadaşlar da örnek verirler
Süpürge hiç yapmadım ben. O sorun değil eşim çok güzel yapıyor dip köşe. Çamaşır asma toplama işleri de onda. Ben sadece makina ya atıyorum yani bugün öyle yaptım. Bulaşık makinası yerleştirip koyabilir miyim ki. Hani tencere ağırlığı falan sorun olmaz herhalde kaldırmakSüpürge 3 3.5 aylık olana kadar açma canım eğilme çok bide çamaşırlarını asarken mutfak dolaplarından birşey alırken kolllarına kaldırma onun dışında yemeğini hazırla mutfağını topla çamaşırlarını yıka ütünü yap ama yavaş yavaş kendine yormadan ben kendimi fazla kısıtlamadan transferden beri dikkat ederek yapıyorum
Tencere iki kişi değil misiniz küçük kullan ben öyle yapıyorum bide taburem var kaymaz onuda mutfakta kullanmak için aldım herşeyimi onla dikkatli yapıyorum büyük tencere işlerine ara ver birazSüpürge hiç yapmadım ben. O sorun değil eşim çok güzel yapıyor dip köşe. Çamaşır asma toplama işleri de onda. Ben sadece makina ya atıyorum yani bugün öyle yaptım. Bulaşık makinası yerleştirip koyabilir miyim ki. Hani tencere ağırlığı falan sorun olmaz herhalde kaldırmak
Evet çok doluyken kaldirmiorum boşken kaldiriorum bekliorum eşim dolaba koysun kettle az dolduruorum felan idare etcez bı sureTencere kaldırmadan olmaz ki ama mutfaga girince işte
Gonapeptyl var bende fazladan bide prednol kaldı 1 tablet işine yararsa gonaprptyl açılmamış pakette var tanıdık eczane varsa ihtiyacı olan başka ilaçlada değiştirebilirİstanbul , gonal f cetrotide ve ovitrelle
Tabi canım küçük tencelerim ama işte granitler falan ağır oluyor. O kadardan da birşey olmaz herhalde.Tencere iki kişi değil misiniz küçük kullan ben öyle yapıyorum bide taburem var kaymaz onuda mutfakta kullanmak için aldım herşeyimi onla dikkatli yapıyorum büyük tencere işlerine ara ver biraz
Tabi tabi çok dolu olan şeylerde eşimden yardım alırım. Bir kaç hafta daha inşallah birşey olmadan geçiririz. Valla yüreğim ağzımda. Geçse şu riskli günlerimizEvet çok doluyken kaldirmiorum boşken kaldiriorum bekliorum eşim dolaba koysun kettle az dolduruorum felan idare etcez bı sure
İnşallah canım hiç bişe yapmasak olmuo çamaşırı eşime attiriorum şehir dışındayım onunda çok üstüne geliorum ondan yemekleri yapiorum bulaşığı elimde yikiorum dinlenerek benimde öyle yüreğim agzimda acil yaşam seleri kendimizi yormadan yapcaz mecbur sonu güzel olcak inşallah canım ondan su gibi bı bakmisiz geçmiş 5 6 aylık olmuşuzTabi tabi çok dolu olan şeylerde eşimden yardım alırım. Bir kaç hafta daha inşallah birşey olmadan geçiririz. Valla yüreğim ağzımda. Geçse şu riskli günlerimiz
yok canım bulaşık deterjanı falan değilde domestos yagcoz gibi kokulu şeylere dokunmuyrm.esime yaptiriyrmDeterjan lara mı dokunuyorsun. Ama ben deterjan sız hiç birşey yapamam ki. Yani dokunmaktan kastın nedir?
tabiki onları solumak bile çok zararlı bizim için .başka hiç bir şeyi kısıtlamadım transfer günümden beri herşeyimi kendim yapıyrmKimyasallar derkenonlar da mı yasak