- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.681
Canim başta sifa olsun diyeyim :)sana birsey soracağım intralipid serumu herhangi bir test (cd56)yaptin öyle mi doktorun verdi yoksa normal mi tavsiye ettiKızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolari6 aralik test gunu ama ben öncesinde idrar trsti yaparim buyuk ihtimalle bende durumlar öyle dun giremedim esim yanımdaydı ve telefonu kullaama karışıyor bugun gitti anca girip yazanildim dualarinizda unutmayın hepinize sağlıklı doğumlar darısı bekleyen hepimize
Yaa inşallah bi geçseydi zamanAmin canım, inşallah.
Ay evet, ne tekmeler görmeniz lazım.
İnşallah siz de 11.haftayı devirin, göreceksiniz.
Acayip bir şey.
Bebelerimizin arasında bı haftaYaa inşallah bi geçseydi zaman8. Hafta ultrasonundan bişey anlamadık doktor söylüyor ama biz bakıyoruz öyle şapşik şapşik
Kızlar hepinizden allah razı olsun guzel dilekleriniz için hepiniz sagolunCanim başta sifa olsun diyeyim :)sana birsey soracağım intralipid serumu herhangi bir test (cd56)yaptin öyle mi doktorun verdi yoksa normal mi tavsiye etti
İçime güzel seler olcak dio kuzum Rabbim hayırlı kılsın sağlıkla annesine tutunsun minnakinKızlar hepinizden allah razı olsun guzel dilekleriniz için hepiniz sagolun
Canim benim cok sayıda denemem olduğu için serumu önerdi esimde şansımızı ne arttirirsa uygulansın deyince drserum tahalim tutunmayı kolaylaştırmak icin dedi ekkm de de rahme çizik atıldı artik hersey rabbimin ol demesine kaldı hepimiz icin ol desin inşallah hayırlısı ile
İnşallah canım benim yüce Allah’a sığındım yardımcımız olsun her bekleyişlerde sevincimizi katlasın mucizemize Sağlıkla kavuştursunCanim kendine öyle deme kimi ise gidio hiç yatmio kimi yediklerine dikkat etmio bile yani sadece tabi faydası vardır ama bizim motive etmesi için yatioruz yada onu bunu yiyoruz hic öyle suçlama bende öyle dedim direk bı buçuk saat yola çıktık nasip olduktan sonra hepsi bahane kuzum içini ferah tut sen elinden geleni yaptın inşallah güzel haberde duyucaksin
İlk hamileliği olanlar için 18-20 diyorlar canım.Peki kendimiz de hissedelim artık 19 da felan mi biz hissetcez ben yine hamileler bişe hissedio saniodum bastada
Bebeğin Sımsıkı tutunsun sana inşallah Rabbim gönlündekini versinKızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolari6 aralik test gunu ama ben öncesinde idrar trsti yaparim buyuk ihtimalle bende durumlar öyle dun giremedim esim yanımdaydı ve telefonu kullaama karışıyor bugun gitti anca girip yazanildim dualarinizda unutmayın hepinize sağlıklı doğumlar darısı bekleyen hepimize
Ben geçen hafta gitmiştim, ondan beri bile o kadar büyümüş ki inanamadım.Yaa inşallah bi geçseydi zaman8. Hafta ultrasonundan bişey anlamadık doktor söylüyor ama biz bakıyoruz öyle şapşik şapşik
Daha çok yolumuz varİlk hamileliği olanlar için 18-20 diyorlar canım.
Diğerleri 16’dan itibaren hissedebiliyormuş.
Geçmiş olsun canım korkma ne güzel hareket bile ediyormuş Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar hastaneden geliyorum.
Öğleden sonra lavaboya girdim, turuncu kahverengi arası bir leke geldi.
Kanama başlayacak diye çok korktum.
Uzanıp hemen doktoru aradım, gel bi bakalım dedi.
Çok şükür, bebeğim gayet iyiydi.
11 hafta 3 günlük bugün.
Tekmeler savuruyordu.
Kanama alanı var ama anlattığın renk aktif kanama değil dedi doktor.
Proluton diye bir iğne verdi, 3 günde bir bunu yaptır dedi. İnşallah tekrarlamaz.
Çok korkuyorum.
Çok teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım korkma ne güzel hareket bile ediyormuş Sağlıkla büyüsün inşallah
İçime güzel seler olcak dio kuzum Rabbim hayırlı kılsın sağlıkla annesine tutunsun minnakin
Allah razı olsun kızlar inşallah rabbim benimde yüzümü güldürur kimsenin kucağını boş bırakmazBebeğin Sımsıkı tutunsun sana inşallah Rabbim gönlündekini versin
Aminnn canim aminnn her yapılan kullandığın her şey sifa olsun da inşallah sonu selamet olsun. Sağlıkla devam edecek bir hamileliğin olsun inşallahKızlar hepinizden allah razı olsun guzel dilekleriniz için hepiniz sagolun
Canim benim cok sayıda denemem olduğu için serumu önerdi esimde şansımızı ne arttirirsa uygulansın deyince drserum tahalim tutunmayı kolaylaştırmak icin dedi ekkm de de rahme çizik atıldı artik hersey rabbimin ol demesine kaldı hepimiz icin ol desin inşallah hayırlısı ile
Bende daha kalp atışını duymadım .normalde istenmez ama bulantılar başlasın diye bekliyorumKişiden kişiye göre değişiyor canım ama benimde galiba 5. Haftada başlamıştı
Inşallah canım inşallah seninde adetin geldi mi hadi bakalim hayirli olsun tedavin allahım ikimize de gizel haberler almayı sonra da hepimize sağsalim kucagımiza almayi nasip etsin inşallahAminnn canim aminnn her yapılan kullandığın her şey sifa olsun da inşallah sonu selamet olsun. Sağlıkla devam edecek bir hamileliğin olsun inşallah
Bende arkandan geleyim bende transfer hazirliklarindayim
Aminnn canim insallahInşallah canım inşallah seninde adetin geldi mi hadi bakalim hayirli olsun tedavin allahım ikimize de gizel haberler almayı sonra da hepimize sağsalim kucagımiza almayi nasip etsin inşallah
Hayirli sabahlar canimmGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Hadihayırlısı inşallah canımAminnn canim insallahevet bende şuan adetin 5. Günümdeyim ilaçları kullanıyorum umarım her şey yolunda gider bebisime kavuşurum