- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.381
Gittim kuzum ben çok şükür minnoş biraz daha şekillenmişHadi kızlar hepinizden güzel haberler inşallah çok sevindim yeni doktora gittin deme masallh kuzum
Allahm ya yerim onu ben bide keyif yapıyor içeride şuna bak yaaAllah razı olsun kizlar
Valla cok heyecanlıyım gecen kontrolde göremedik ayağını diğer ayağının üstüne atmış yan yatıyordu görünmediinşallah bugün belli olur
İnşallahh canım cümlemizin inşallahHayırlısı canım.
Maşallah, inşallah hep böyle sağlıkla devam eder.
Oyy maşallah maşallah canım benimSelam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür teyzeleri kontrolden geldik herşey yolunda bi sıkıntı yok haftası ile uyumlu dedi doktor kan idrar testi verdim kontrolümüz 1 ay sonra nasıl dayanıcam kicinsiyete erken dedi ama perinatolog tahminde bulunmuştu netlestiremedik yani olsun sağlıklı olsunda minik mucizem tetenoz aşısını olabilirsin dedi covid aşısı için kendini koruyabilirsen 20 haftadan sonra biontek dedi bende zaten hastane dışı evden çıkmıyorum misafir kabul etmiyorum beklicem zaten korkuyorum aşıdan bu arada saçımı boyatabilirmiyim dedim ama yok ben tavsiye etmiyorum bekle dedi artık beyazlarla yaşıcaz bizden haberler böyle aksamada Ssevincli den güzel haberler bekliyoruz
Çok şükür canımOh oh maşallah minigini görmüşsün çok sevindim bi dahaki kontrol ne zaman
Yesinler minnakı yaBenim ilk gebeliğimde 11+2 de perinatalog erkek olabilir ama kesin değil demişti ve erkek oldu
Aynen canım pek yanılma olmuyor.aslında doktorlar tahmin ediyorlar ama kesin olmadığı için söylemek istemiyorlar.ben ikili test için gittiğimde söylemiştiYesinler minnakı yaerkekte kolay kolay yanılmıyorlar galiba
İnşallahh bizlerde sağ salim geliriz o günlereAynen canım pek yanılma olmuyor.aslında doktorlar tahmin ediyorlar ama kesin olmadığı için söylemek istemiyorlar.ben ikili test için gittiğimde söylemişti
Çok güzel haberler bunlar. İnşallah 15. haftalara bende çabucak gelebilirim. Karnın çıkmıştır iyice seninde. yaa bu boya işi benimde sıkıntı. ayda 1 mutlaka saç boyatırım. saçlarım birde bakır. dipler berbat şuan bile.. ama olsun napalım herşeye değiyor. bitkisel boya dediler bana ama ben ona da cesaret edemedim.Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür teyzeleri kontrolden geldik herşey yolunda bi sıkıntı yok haftası ile uyumlu dedi doktor kan idrar testi verdim kontrolümüz 1 ay sonra nasıl dayanıcam kicinsiyete erken dedi ama perinatolog tahminde bulunmuştu netlestiremedik yani olsun sağlıklı olsunda minik mucizem tetenoz aşısını olabilirsin dedi covid aşısı için kendini koruyabilirsen 20 haftadan sonra biontek dedi bende zaten hastane dışı evden çıkmıyorum misafir kabul etmiyorum beklicem zaten korkuyorum aşıdan bu arada saçımı boyatabilirmiyim dedim ama yok ben tavsiye etmiyorum bekle dedi artık beyazlarla yaşıcaz bizden haberler böyle aksamada Ssevincli den güzel haberler bekliyoruz
ayy maşallah darısı başıma.. şu 12. haftayı geçsem az daha rahatlayacam sanki.14+4 olduk canim
Az kaldi inşallah sağlıkla devam etsin hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim inşallahayy maşallah darısı başıma.. şu 12. haftayı geçsem az daha rahatlayacam sanki.
İnşallahhh canım sağlıklı gebeliklerimiz devam etsin.Az kaldi inşallah sağlıkla devam etsin hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim inşallah
Banada kız dedi ama bakalım 1 ay sonra netleşir heraldeBenim ilk gebeliğimde 11+2 de perinatalog erkek olabilir ama kesin değil demişti ve erkek oldu
Çok şükür canım yolunda ama 1 ay nasıl geçecek bilmiyorumGittim kuzum ben çok şükür minnoş biraz daha şekillenmiş
Allahm ya yerim onu ben bide keyif yapıyor içeride şuna bak yaatam ısırmalık keyifleri sağlıkları yerinde olsun hep böyle
İnşallahh canım cümlemizin inşallah
Oyy maşallah maşallah canım benimçok şükür her şey yolunda aşı için 20 diyor öyle mi kendimize çok dikkat etmemiz lazım. Rabbim korusun inşallah hepimizi. Evet canım boya pek önerilmiyor
Çok şükür canımbugün detaylı kan verdim idrar verdim sonuçlar için haftaya tekrar gitcem bakalım
Allah razı olsun canım inşallah gelirsiniz sizde hayırlısı ileÇok güzel haberler bunlar. İnşallah 15. haftalara bende çabucak gelebilirim. Karnın çıkmıştır iyice seninde. yaa bu boya işi benimde sıkıntı. ayda 1 mutlaka saç boyatırım. saçlarım birde bakır. dipler berbat şuan bile.. ama olsun napalım herşeye değiyor. bitkisel boya dediler bana ama ben ona da cesaret edemedim.
En iyisi riske atmamak . kaçıncı haftadan sonra karnın çıkmaya başladı. bu kişiye göre değişiyormuş ama geneli mutlaka vardır.Allah razı olsun canım inşallah gelirsiniz sizde hayırlısı ileevet çıktı zaten göbekliydim biraz şimdi tam oldu sabredicez artık benimde ombre kafamda beyazlarda eklenince 5 çeşit renk oldu tüp bebek doktorum çok zorunlu kalmadıkça diplere yapılmadan bitkisel yaptırabilirsin dedi ama gerek yok demişti bugünkü doktorum net onermiyorum dedi canım biz gebeyiz o güzellik yeter bize boyaya gerek yok
Benim tedaviden dolayı zaten göbeğim çıkmıştı canım ama şu son günlerde sanki alt taraf biraz daha belirginlesti biraz da kilom var o yüzden kişiden kişiye değişir zayıflarda daha net belli olur kaçıncı haftada çıktığıEn iyisi riske atmamak . kaçıncı haftadan sonra karnın çıkmaya başladı. bu kişiye göre değişiyormuş ama geneli mutlaka vardır.
Bende zayıfım ama tüp bebek sürecinde ilaçlardan kaynaklı göbek bende de oldu. sanırım bende çok anlayamayacağım. ama 9.haftada çıkmaz dimi yani birşeyBenim tedaviden dolayı zaten göbeğim çıkmıştı canım ama şu son günlerde sanki alt taraf biraz daha belirginlesti biraz da kilom var o yüzden kişiden kişiye değişir zayıflarda daha net belli olur kaçıncı haftada çıktığı
Bu biraz bünye ile alakalı canım ama 3 aydan sonra daha net anlaşılır çıktığı senin ikizdi sanırım yanlış mı hatırlıyorum eğer ikizse senin daha erken belli olurBende zayıfım ama tüp bebek sürecinde ilaçlardan kaynaklı göbek bende de oldu. sanırım bende çok anlayamayacağım. ama 9.haftada çıkmaz dimi yani birşey
Bu biraz bünye ile alakalı canım ama 3 aydan sonra daha net anlaşılır çıktığı senin ikizdi sanırım yanlış mı hatırlıyorum eğer ikizse senin daha erken belli olur
evet ikizler. doğru hatırladın.Bu biraz bünye ile alakalı canım ama 3 aydan sonra daha net anlaşılır çıktığı senin ikizdi sanırım yanlış mı hatırlıyorum eğer ikizse senin daha erken belli olur
O zaman seninki artık göbek değil bebeklerdir benceevet
evet ikizler. doğru hatırladın.
Aaa öyle midir? :)O zaman seninki artık göbek değil bebeklerdir bence
Amin canım benimÇok şükür canım yolunda ama 1 ay nasıl geçecek bilmiyorumevet kuzum 20den sonra yaptır dedi biz dikkat ediyoruz inşallah Rabbim hepimizi korusun bende kan idrar verdim artık 1 ay sonra gidince onların sonucunada bakar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah