- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.081
Aminn canım ınsallahOyyy yesinler onları ya
Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah tamamen geçer o lekelenmeler de canımAynen canım benım kanamalı lekeli gectıgı ıcın, ıyıce kesilene kadar devam ettirecek herhalde.. Bebısler ıyı cok sukur,10 güne cınsıyetleri de ogrenırız ınsallah
Cok üzüldüm cnm
İnşallah kuzumİnşallah tamamen geçer o lekelenmeler de canım
Ben biri kız biri erkek diyorum ama bakalım
Allah razı olsunCok üzüldüm cnmherşey Allah'tan Rabbim emeğinin karşılığını normal hamilelikle taçlandırsın inşallah
Amiiin isteyen herkezle beraber bana da nasip etsin inşallah RabbimRabbim hiç bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahyüreğine de ferahlık versin inşallah
Merhabalar çok sağolun ben test yaptırdım 11. gün 105, 13. gün 191, 15. gün 241 çıktı yavaş ilerliyor doktor herşey olabilir dedi bekliyoruz cumartesi tekrar test yaptıracağım herşey allahtan diyorum artık kısmetsunr
Merhabalar test yaptırdınız mı merak ettim sizi.
Genel olarak 2 günde 2 kat değer deniliyor ama tabi bu şekilde ilerleyip hamile kalanda var çok fazla. Umarım dilediğiniz gibi olur. Kısmet herşey tabi.Merhabalar çok sağolun ben test yaptırdım 11. gün 105, 13. gün 191, 15. gün 241 çıktı yavaş ilerliyor doktor herşey olabilir dedi bekliyoruz cumartesi tekrar test yaptıracağım herşey allahtan diyorum artık kısmet
Benim miğde bulantılarım çok fazla canım çoğu zaman birşey istemiyor ama enteresan bir şekilde dün lays fırında canım istedi :) cips sonuçta daha çok miğde bulantısı ama oturdum yedim birşey de omadı.Kızlar aşerme durumunuz nasıl benim gündüz birşey yok geceleri uyku arasında salçalı makarna tost gibi hep kilo aldırıcı şeyleri canım istiyor bu gidişle 80-90 olurum heralde
Son artışım iyi gelmedi ama hayırlısı artık nasibimizde varsa tutunur. Allah herkese hayırlısını nasip etsin kimseyi umutsuzluğa düşürmesinGenel olarak 2 günde 2 kat değer deniliyor ama tabi bu şekilde ilerleyip hamile kalanda var çok fazla. Umarım dilediğiniz gibi olur. Kısmet herşey tabi.
Bende nerdeyse 6 aydır ağzıma çikolata almıyor 3 haftadır haftada 1 yedim ama kendime söz verdim bir daha yemeyeceğim alışkanlık yapıyorBenim miğde bulantılarım çok fazla canım çoğu zaman birşey istemiyor ama enteresan bir şekilde dün lays fırında canım istedi :) cips sonuçta daha çok miğde bulantısı ama oturdum yedim birşey de omadı.
ilk denememde tamam dedim ben hissediyorum kesin tuttu dedim. içimde varlığını bile hissediyorum dedim. ama tutmadı. bu 3.deneme de tamam tutmazsa diğerini hangi tarihte yaptırabilirim acaba diye düşünüyordum. bir baktım ki çift çizgi ve kan değeri pozitif. çok zor süreçler umut hep olmalı.. hayırlısı ise gelsin sana..Son artışım iyi gelmedi ama hayırlısı artık nasibimizde varsa tutunur. Allah herkese hayırlısını nasip etsin kimseyi umutsuzluğa düşürmesinçok sağolun insan hisseder derler ya ben ilk öğrendiğim andan beri temkinliyim zaten çok umutlu da değilim öyle bir his var içimde umarım ben yanılırım..
aa evet evet çikolata bende yiyorum onada tiksinmedim hiç. hatta ekmeğin üzerine sürülen çokokremi kaşıkla yiyorum :)Bende nerdeyse 6 aydır ağzıma çikolata almıyor 3 haftadır haftada 1 yedim ama kendime söz verdim bir daha yemeyeceğim alışkanlık yapıyor
Kaç kilosun şimdi tartıldım mı en baştaaa evet evet çikolata bende yiyorum onada tiksinmedim hiç. hatta ekmeğin üzerine sürülen çokokremi kaşıkla yiyorum :)
İnşallah ama zaman öabuk geçiyor hep böyle olur inşallahBanada bu dönemler hayal gibiydi zaman su gibi akıp geçiyor saglikla gelsinler
evet 58 kiloyum. henüz bir kilo artışım yok. geçen hafta çok istifra ettim ama düşmüş bile olabilir kilom.Kaç kilosun şimdi tartıldım mı en başta
Allah vaktini saatini biliyor herşey ondan hayırlısı böyleymiş sizin de demek. Siz ve diğer hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşilk denememde tamam dedim ben hissediyorum kesin tuttu dedim. içimde varlığını bile hissediyorum dedim. ama tutmadı. bu 3.deneme de tamam tutmazsa diğerini hangi tarihte yaptırabilirim acaba diye düşünüyordum. bir baktım ki çift çizgi ve kan değeri pozitif. çok zor süreçler umut hep olmalı.. hayırlısı ise gelsin sana..
Bende 58 din geçen hafta şimdi 60 olmuşumdurevet 58 kiloyum. henüz bir kilo artışım yok. geçen hafta çok istifra ettim ama düşmüş bile olabilir kilom.