- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.041
Benim aksam 7bucukta senin daha erkendir ilk güzel haberi senden alicaz inşallahBenimde haftaya salı kontrolüm aynı gidiyoruz bacım
Bende hala yapmiyorum anca yemek yapıyorum ufak tefek evi topluyorum oyle bosver tadını çıkaralımKızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim çok şükürSun Raha çok sevindim senin adına canım minigini görmüşsün kızlar ben halen iş yapmıyorum sadece ütü ve yemek ev işini sagolsun annem kayınvalidem yapıyorlar
Ay inşalalh bi dahaki gittiğimde biraz daha ilaçlarım hafifleyecekEvet cnm epey kesmisti
Çok sağol canım Rabbim bütün herkese hayırlı evlat nasıp etsin bütün hamilelerede hayır bi şekilde kucaklarımza almayı nasip etsinGözün aydın canım çok sevindimsağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah ay inşallah senin ilaçınıda keser o ilaç yüzünden tuzu yerken korkarak yiyiyordum kesti çok şükür bulantımada iyi geliyor tuzBende onu kullanıyorum ve hala kesmedi ya
Çok sağol canımmKızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim çok şükürSun Raha çok sevindim senin adına canım minigini görmüşsün kızlar ben halen iş yapmıyorum sadece ütü ve yemek ev işini sagolsun annem kayınvalidem yapıyorlar
Sabah 10 buçuk benim inşallah hepimiz güzel haberler verelim canımBenim aksam 7bucukta senin daha erkendir ilk güzel haberi senden alicaz inşallah
Bende hala yapmiyorum anca yemek yapıyorum ufak tefek evi topluyorum oyle bosver tadını çıkaralım
Maşallah büyümüştür minik bezelyenÇok sağol canımmçok şükür gördüm bıdığıı benimde annem yapıyor ama ben ütü çamaşır bulaşık yemek yapıyorum şuan iyiyim öyle
Bende yapmıyorum iyice üşengeç oldum amaKızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim çok şükürSun Raha çok sevindim senin adına canım minigini görmüşsün kızlar ben halen iş yapmıyorum sadece ütü ve yemek ev işini sagolsun annem kayınvalidem yapıyorlar
Yaa devam etcez o zaman. Diğerleri bitti gibi oldu zaten bi Folik asit Coraspin ve progestan kaldıVar canim coraspin devam ediyoruz ben ekstra oksaparda kullaniyorum
Haftaya salı nasipse kontrolum var bakalim coraspirine devam edicez mi
Progestani keser folikasiti kesip vitamin verdi bana demir falanYaa devam etcez o zaman. Diğerleri bitti gibi oldu zaten bi Folik asit Coraspin ve progestan kaldı
Zamanı gelicek bu rahatlığı bulamıcaz canım tadını çıkarBende yapmıyorum iyice üşengeç oldum amaütüyü de çok yapamıyorum ya karnım ağrıyor 3 5 parça
Folik asit progestan 12. Haftaya kadar kullandım ben şimdi 3 vitamin var onları kullanıyorumYaa devam etcez o zaman. Diğerleri bitti gibi oldu zaten bi Folik asit Coraspin ve progestan kaldı
Sen şuan kaç haftalık oldun canımVar canim coraspin devam ediyoruz ben ekstra oksaparda kullaniyorum
Haftaya salı nasipse kontrolum var bakalim coraspirine devam edicez mi
Benim hafif kenarlarda ağrı ve şişme varKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda
Aynen çok şükür gördüm inşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız bebişlerimiziMaşallah büyümüştür minik bezelyenbiraz yapmayalım bişey olmaz önemli olan bebişlerimiz ❤
Amin inşallahhhAminn inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Korkma Allah’a sığınAra ara kasik ağrım oluyor benim test günüm 20 sinde o kadar heyecanlıyimki bı kere daha tüp bebek yaptirmistim kimyasal gebelik oluşmuştu tekrar öyle olmasından çok korkuyorum
Merhabalar test yaptırdınız mı merak ettim sizi.Amin inşallah çok sağolun hepimiz için kalbimizden geçenler kabul olsunEvet ilk deneme çift embriyo transferi doktor 15 kasımda test yaptırın dediği için bekliyoruz merakla
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKorkma Allah’a sığınEwhamlarımla sawaşıyorum ben de inşallah hayırlı we sağlıklı haberler alırız