- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.061
13+4 olduk teyzesiSen şuan kaç haftalık oldun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13+4 olduk teyzesiSen şuan kaç haftalık oldun canım
Vallakuzucumm bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hasta yatıyorum covid testi yaptım negatif çıktı ama boğazım bayağı şişti bakalım artık yarın kontrolüm var dr transfere kadar geçmezse iptal edebilirim dedi ama dün augmentin antibiyotik başladım dr un izniyle bakalım inşallah geçer ya insan normal şekilde sağlığın kıymetini bilmiyor hasta olunca çok iyi anladım sağlığın kıymetini rabbim kimseyi sağlığından etmesinAminnn canim hepimizinkini insallahh sen ne asamadasin canim inşallah haberler iyidir
Bu cumartesi gideceğim tekrarÇok teşekkür ederim canım inşallah ay inşallah senin ilaçınıda keser o ilaç yüzünden tuzu yerken korkarak yiyiyordum kesti çok şükür bulantımada iyi geliyor tuz
Ooo maşallah sana benim daha o zamanlara baya var bakalım13+4 olduk teyzesi
Banada bu dönemler hayal gibiydi zaman su gibi akıp geçiyor saglikla gelsinlerOoo maşallah sana benim daha o zamanlara baya var bakalım
Canım çok üzüldüm.Catlak-kurabiye cnm benim sonuç negatif malesef olmadı
Aminnn canim insallahhh yediğin içtiğin sifa olsun hayirlisi ise eğer transfer olsun inşallah canım benim her şer gibi görünen şey de bir hayır aramak lazımVallakuzucumm bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hasta yatıyorum covid testi yaptım negatif çıktı ama boğazım bayağı şişti bakalım artık yarın kontrolüm var dr transfere kadar geçmezse iptal edebilirim dedi ama dün augmentin antibiyotik başladım dr un izniyle bakalım inşallah geçer ya insan normal şekilde sağlığın kıymetini bilmiyor hasta olunca çok iyi anladım sağlığın kıymetini rabbim kimseyi sağlığından etmesin
Çok teşekkür ederim canım benim öyle valla hayırlısı neyse o olsun inşallahAminnn canim insallahhh yediğin içtiğin sifa olsun hayirlisi ise eğer transfer olsun inşallah canım benim her şer gibi görünen şey de bir hayır aramak lazım
Dondurulmuş um kalmadı malesef.Canım çok üzüldüm.
Ne desek boş.
En yakın zamanda pozitifi görürsün inşallah. Var mıydı dondurulmuşun?
Hayırlısı olsun inşallah canım.Dondurulmuş um kalmadı malesef.
Maddi manevi gücümüz de kalmadı artık.
Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşh
Ohh şifalar olsun bebişe D vitaminine başladın mı canımProgestani keser folikasiti kesip vitamin verdi bana demir falan
Kız canına yazık napcan aman bazı şeyler de kırışık kalsınZamanı gelicek bu rahatlığı bulamıcaz canım tadını çıkar yarım saatte yapacağım ütüyü dinlene dinlene 2 saatte yapıyorum ve aklına ne geliyorsa ütüleyen cinstenim ben
Bende hafif devam ediyor. Sonraya doğru daha da artıyor galibaKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda
Rabbim hiç bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah yüreğine de ferahlık versin inşallahDondurulmuş um kalmadı malesef.
Maddi manevi gücümüz de kalmadı artık.
Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşh
Benım sadece folik asıti kesti 12+1de, diğer hepsi devam, d vitamini 6 damla al dedı, progestan bir de 3 kutu yazmıs 200lüktenOhh şifalar olsun bebişe D vitaminine başladın mı canım
Kız canına yazık napcan aman bazı şeyler de kırışık kalsın
Bende hafif devam ediyor. Sonraya doğru daha da artıyor galiba
Hee duruma göre değişiyor o zaman.Benım sadece folik asıti kesti 12+1de, diğer hepsi devam, d vitamini 6 damla al dedı, progestan bir de 3 kutu yazmıs 200lükten
Aynen canım benım kanamalı lekeli gectıgı ıcın, ıyıce kesilene kadar devam ettirecek herhalde.. Bebısler ıyı cok sukur,10 güne cınsıyetleri de ogrenırız ınsallahHee duruma göre değişiyor o zaman.
Sen nasılsın canım bebişler nasıl bakalım
Valla iki ayrı vitamin kullanıyorum hic bakmadım d vitamini mi vardır heralde onların içindeOhh şifalar olsun bebişe D vitaminine başladın mı canım
Oyy masallah canim çok şükür cok sevindim bizim geçen hafta emin olamadığı için söylemedi inşallah haftaya belli olur bizimde cinsiyetiAynen canım benım kanamalı lekeli gectıgı ıcın, ıyıce kesilene kadar devam ettirecek herhalde.. Bebısler ıyı cok sukur,10 güne cınsıyetleri de ogrenırız ınsallah
Bizim de birini kıza benzetti, dıgeri zıplamadı, uyudu öyle,yorum yapamadı o yuzden, ama bız panorama testı yaptırıyoruz, orda kesınlesırmış cinsiyetlerOyy masallah canim çok şükür cok sevindim bizim geçen hafta emin olamadığı için söylemedi inşallah haftaya belli olur bizimde cinsiyeti
Oyyy yesinler onları yaBizim de birini kıza benzetti, dıgeri zıplamadı, uyudu öyle,yorum yapamadı o yuzden, ama bız panorama testı yaptırıyoruz, orda kesınlesırmış cinsiyetler