2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aminn canim gözün aydın olsunnn rabbim saglikcakla kucağına almayı nasip etsin değer yüksek demişti ya tek kese mi gördü
Evet tek kese gorundu şükür kuzum Allah sağlıkla hepimizin kucağına nasip etsin sende bize güzel haber vericeksin dua ediorum hep canım benim

3,8 mi?
Nasıl yaa, kaçıncı haftadasın sen canım?

Amin inşallah çok sağolun hepimiz için kalbimizden geçenler kabul olsun Evet ilk deneme çift embriyo transferi doktor 15 kasımda test yaptırın dediği için bekliyoruz merakla
Ayy hadi İnşallahh.. Az kalmış olsun o zaman. Ben 8.günümde idrarda gördüm. O yüzden dedim. Ama içinden nasıl gelirse tabi

Kızlr merhaba transferimin 6. Günü bugün sabaha karşı kasıklarmda adet ağrısı oluyor normaldede adet olacakken olur da acaba böyle yaşayıp pozitif gören varmı
Ben ilk 5 gün çok yaşadım kasık ağrısı bildiğin adet ağrısı idi. Sonra kesildi birden. Pozitifi gördüm suan 7.haftadayım bildiğin her gün adet ağrısı yaşıyorum

Bgn 11.gün yarın test gunum.ölü gibi geziyorum evde.psikolojik olarak hiç halim yok gibi adet olcakmisim gibi agrilarim gic geçmiyor tedirgin ediyor bu da beni
Hiçç tedirgin olma lütfen.. Bunu hep söylüyorlar ama tabi stres yapmamak elde değil ki. Hayırlısı olsun senin için. İnşallah görürsün pozitifi

Arkadaşlar ya sağ kasığıma çok ağrı giriyor hep seğiriyor gibi yada böyle zonk zonk atıyor gibi. Birde hep adet ağrısı yaşıyorum. Var mı böyle olan?

Maşallah kızlar sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…