- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.681
Evet tek kese gorundu şükür kuzum Allah sağlıkla hepimizin kucağına nasip etsin sende bize güzel haber vericeksin dua ediorum hepAminn canim gözün aydın olsunnn rabbim saglikcakla kucağına almayı nasip etsindeğer yüksek demişti ya tek kese mi gördü
3,8 mi?Hala ultrason görüntüsü ve kalp atışı sesi ile aşk yaşadığımdan yazmak aklıma gelmedi canımAllah'a şükür sağlıklı 3.8mm bı Bezelyemiz Var Herşey çok güzel dedi doktorum. İgnelere ilaçlara dev 20 gün sonra kontrol
6. hafta canım. Sen öyle deyince videoyu bir daha izledim.3,8 mi?
Nasıl yaa, kaçıncı haftadasın sen canım?
Amin canım benim inşallahTureed ve EzgininAnnesi
İkiniz adına da çok sevindim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
Heeee, 38mm.6. hafta canım. Sen öyle deyince videoyu bir daha izledim.doğruymuş.
38 de çok büyük değil mi kız benim de kafam karıştıHeeee, 38mm.
Sen 3,8mm yazınca dedim heralde 3,8cm yazacaktı yanlışlıkla mm yazdı.
Ama öyle de 10-11 haftalık oluyo.
Baya kafam karışmıştı.
O kısımlar ileriki bölümlerde sanırım kuzum bizim içinHeeee, 38mm.
Baya kafam karışmıştı.
Yok cnm 3.8 milim demiş DrHeeee, 38mm.
Baya kafam karışmıştı.
Ayy hadi İnşallahh.. Az kalmış olsun o zaman. Ben 8.günümde idrarda gördüm. O yüzden dedim. Ama içinden nasıl gelirse tabiAmin inşallah çok sağolun hepimiz için kalbimizden geçenler kabul olsunEvet ilk deneme çift embriyo transferi doktor 15 kasımda test yaptırın dediği için bekliyoruz merakla
3.8 milim ya bezelye büyüklüğünde dedi38 de çok büyük değil mi kız benim de kafam karıştıhatta gidip programa baktım kaç mm olması lazım diye
Maşallah hayırlı olsun canımKızlar benim 6.günm kanım 111 çıktı çok şükür
Ben ilk 5 gün çok yaşadım kasık ağrısı bildiğin adet ağrısı idi. Sonra kesildi birden. Pozitifi gördümKızlr merhaba transferimin 6. Günü bugün sabaha karşı kasıklarmda adet ağrısı oluyor normaldede adet olacakken olur da acaba böyle yaşayıp pozitif gören varmı
Hiçç tedirgin olma lütfen.. Bunu hep söylüyorlar ama tabi stres yapmamak elde değil ki. Hayırlısı olsun senin için. İnşallah görürsün pozitifiBgn 11.gün yarın test gunum.ölü gibi geziyorum evde.psikolojik olarak hiç halim yok gibi adet olcakmisim gibi agrilarim gic geçmiyor tedirgin ediyor bu da beni
Aynen banada büyük geldi ben 5+3de gittim 13 mm dedi bana acaba benim mi küçük38 de çok büyük değil mi kız benim de kafam karıştıhatta gidip programa baktım kaç mm olması lazım diye
Bence varsa idrarda çıkar11.gün idrar testi yapıp negatif kan da pozitif olanlar var mi acaba? Yarın test gunum elimde idrar testi var su en basit olanlardan yapsam negatif çıkarsa moralim bozulur mu diyorum.kesin çıkar mi yoksa dediğim gibi ilk kan da mi belli olur?
Sağol canımMaşallah hayırlı olsun canım
Bende adet ağrısı yaşayınca tutmadı demiştim ama çok şükür tutmuşBen ilk 5 gün çok yaşadım kasık ağrısı bildiğin adet ağrısı idi. Sonra kesildi birden. Pozitifi gördümsuan 7.haftadayım bildiğin her gün adet ağrısı yaşıyorum
Hala ultrason görüntüsü ve kalp atışı sesi ile aşk yaşadığımdan yazmak aklıma gelmedi canımAllah'a şükür sağlıklı 3.8mm bı Bezelyemiz Var Herşey çok güzel dedi doktorum. İgnelere ilaçlara dev 20 gün sonra kontrol
Maşallah kızlar sağlıkla devam etsin inşallahKuzumm smdi girdim eve sehirdisiydi arabada azcik midem bulandı yazamadım canimm gördüm şükür mercimeğimi ya şükür herşey güzel dedi anlattı inşallah böyle devam etsin canım ya beslenmeye başlamis o yolk u da gördüm