-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.641
Hayırlı olsun belirtiniz varmıydıKızlarrrrr ben bugün transferim 8.günü ben hamileyimmmm
Benimde aynı adet ağrılarım varBgn 11.gün yarın test gunum.ölü gibi geziyorum evde.psikolojik olarak hiç halim yok gibi adet olcakmisim gibi agrilarim gic geçmiyor tedirgin ediyor bu da beni
Hiç bir belirtim yok göğüs agrısı dışındaHayırlı olsun belirtiniz varmıydı
Transferden 2 gün sonra bariz hissetmeye başladımAdet ağrılarınız kaçıncı gündenoldu acaba
Benim sabaha karşı oluyor 6. Günğm bugünTransferden 2 gün sonra bariz hissetmeye başladım
Hayirli olsun saglikla ilerlesin inşallah rabbim kucağıniza almayı nasip etsinKızlarrrrr ben bugün transferim 8.günü ben hamileyimmmm
Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlarrrrr ben bugün transferim 8.günü ben hamileyimmmm
Benim gece gündüz belli olmuyordu canım.ama şuan kasık ağrılarım geçti şükür bir şey hissetmiyorum fazla.sadece mide yanması varBenim sabaha karşı oluyor 6. Günğm bugün
Benimde 8. Gün adet ağrısı gibi karnım çok ağrıyor olacağım sanırım test gününe kadarBgn 11.gün yarın test gunum.ölü gibi geziyorum evde.psikolojik olarak hiç halim yok gibi adet olcakmisim gibi agrilarim gic geçmiyor tedirgin ediyor bu da beni
Bugünkü değerde 7.89 çıkmışGünaydın kızlar şükür kan sonucum çıktı değerim 28 çıktı çokmu düşük ya
Hayırlı olsun inşallahü
Amin canımHayırlı olsun inşallahü
Farklı merkez olduğu için olabilir canım.Bugünkü değerde 7.89 çıkmışfarklı yerlerde baktırdım ondan olabilirmi yoksa kimyasalmı niye böyle olduya
İnşallah öyledir ilkini sağlık ocağında baktırdım zaten sonuç 2 günde çıktı deli oldum 2.ciyide devlet hastanesinde baktırdım doktoruma attım sonucu daha dönmedi bilmiyorum ne dicekFarklı merkez olduğu için olabilir canım.
İstersen 2 gün sonra bugün yaptırdığın yerde aynı saatte tekrar kan ver bakalım.
Önemli olan ikiye katlanması sakın üzülmeBugünkü değerde 7.89 çıkmışfarklı yerlerde baktırdım ondan olabilirmi yoksa kimyasalmı niye böyle olduya
Canım seni üzmek istemem umutta vermek istemem ama değerin çok düşük görünüyor büyük ihtimal kimyasal gebelik.çünkü farklı yerler de olsa bugün 14.gününü geçmişsin değerin en azından 250 ve üstü olması gerekirdi.inşallah yanlıyorumdur amaBugünkü değerde 7.89 çıkmışfarklı yerlerde baktırdım ondan olabilirmi yoksa kimyasalmı niye böyle olduya