- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.701
Benimde ikili test sonucum çıkmış yarın sonuç için gidicem kızlar bana ve bebeğime dua edin teyzeleri güzel şeyler duyayım ultrason çok şükür iyiydi kanda bakalım ne diyecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah inşallah sağlıklı ilerlerBende adet ağrısı yaşayınca tutmadı demiştim ama çok şükür tutmuş
Canim benim hayırlı haberler ver bize sağlıkla devam edelim inşallah hepimizBenimde ikili test sonucum çıkmış yarın sonuç için gidicem kızlar bana ve bebeğime dua edin teyzeleri güzel şeyler duyayım ultrason çok şükür iyiydi kanda bakalım ne diyecekler
Yaa iyice devreler yandı.O kısımlar ileriki bölümlerde sanırım kuzum bizim için
Benim şuan için bitane resimimiz var zaman böle bı çırpıda geçsin büyüsün minnaklar sağlıklaYaa iyice devreler yandı.
0,38cm = 3,8mm
Benim kağıtlarda hep cm cinsinden yazıyor da.
Kafam ondan karıştı.
Amin canım inşallah teşekkür ederim ❤Canim benim hayırlı haberler ver bize sağlıkla devam edelim inşallah hepimiz
Valla devreleri yaktık benim son kontrol aceleye geldi zaten neyse sağlıkla büyüsünler hepsiAynen banada büyük geldi ben 5+3de gittim 13 mm dedi bana acaba benim mi küçük
Cnm çok sevindim, kalp atışı için ne zamana çağırdı?Kuzumm smdi girdim eve sehirdisiydi arabada azcik midem bulandı yazamadım canimm gördüm şükür mercimeğimi ya şükür herşey güzel dedi anlattı inşallah böyle devam etsin canım ya beslenmeye başlamis o yolk u da gördüm
Hafta ya bı gün gel ddi bı sure her hafta gitcem haftaya atışını gösterecek ama dinletme 10 ncu hafta canımCnm çok sevindim, kalp atışı için ne zamana çağırdı?
Canım hadi hayırlısı sende al minnosun u can olsun inşallah annesine haber ver bizede kuzum durumlarıKızlar nasılsınız nasıl gidiyor minnos kuzular inşallah iyidir bende şükür sonunda adet olup başladım tedaviye haftaya kontrol var dr muhtemel transfer 26 kasım dedi dualarınızda bana da yer verin annişler
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü guldursun inşallah yazarım tabiCanım hadi hayırlısı sende al minnosun u can olsun inşallah annesine haber ver bizede kuzum durumları
Amin inşallah canım benimAllah razı olsun kuzum amin inşallah canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü guldursun inşallah yazarım tabi
Cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim dogru zamanda sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor minnos kuzular inşallah iyidir bende şükür sonunda adet olup başladım tedaviye haftaya kontrol var dr muhtemel transfer 26 kasım dedi dualarınızda bana da yer verin annişler
Cok tebrik ederimhayirlisi olsun hakkinizda. İnsallah hepimiz kucagimiza aliriz sagliklaMerhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da
Teşekkürler, amin cnmCok tebrik ederimhayirlisi olsun hakkinizda. İnsallah hepimiz kucagimiza aliriz saglikla
Kuzum kaçıncı haftamda yaptırdın ve nasıl yapıyorlar bide ayrıntılı ultrasyonda yaptımı doktorunBenimde ikili test sonucum çıkmış yarın sonuç için gidicem kızlar bana ve bebeğime dua edin teyzeleri güzel şeyler duyayım ultrason çok şükür iyiydi kanda bakalım ne diyecekler
Kuzum nasılsın kaçıncı haftadasın kese görmeye gittinmiiSorma ya bende öyleyim ilk başta 3 litreyi buluyordu şimdi 2ui zor yapıyorum ya
Bide senin bulantı nasıl oluyor sadece sabahları mı. Yoksa aklına ne zaman eserse mi benimki hiç belli olmuyor
Çok şükür gözün aydın canım hadi bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla geçsin sürecin. Rabbim sağ salim kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile kılsın inşallah. Müjdeli haberini alalım inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor minnos kuzular inşallah iyidir bende şükür sonunda adet olup başladım tedaviye haftaya kontrol var dr muhtemel transfer 26 kasım dedi dualarınızda bana da yer verin annişler