• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benimde ikili test sonucum çıkmış yarın sonuç için gidicem kızlar bana ve bebeğime dua edin teyzeleri güzel şeyler duyayım ultrason çok şükür iyiydi kanda bakalım ne diyecekler 🤲🤭
Canim benim hayırlı haberler ver bize sağlıkla devam edelim inşallah hepimiz 🤲🤲🥰🥰

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor minnos kuzular inşallah iyidir 🤗🤗bende şükür sonunda adet olup başladım tedaviye haftaya kontrol var dr muhtemel transfer 26 kasım dedi 🤗🤗🤗dualarınızda bana da yer verin annişler🤗🤗🤗😘😘😍
Canım hadi hayırlısı sende al minnosun u can olsun inşallah annesine 🤲🤲 haber ver bizede kuzum durumları 🥰🥰

Canım hadi hayırlısı sende al minnosun u can olsun inşallah annesine 🤲🤲 haber ver bizede kuzum durumları 🥰🥰
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım benim 🤗🤗🤗rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗yazarım tabi 😉🤗🤗😍

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor minnos kuzular inşallah iyidir 🤗🤗bende şükür sonunda adet olup başladım tedaviye haftaya kontrol var dr muhtemel transfer 26 kasım dedi 🤗🤗🤗dualarınızda bana da yer verin annişler🤗🤗🤗😘😘😍
Cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim dogru zamanda sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah

Çok şükür gözün aydın canım hadi bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla geçsin sürecin. Rabbim sağ salim kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile kılsın inşallah. Müjdeli haberini alalım inşallah 🥰 🥰

Back