- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.321
Görünür belki deAh tedaviden önce iyidim de azcik gobis yaptım ilaçlardan mi artık stresten mi ozamab kesin alttan bakilir bende
Aman sağlıklı olsun da önemli değil canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünür belki deAh tedaviden önce iyidim de azcik gobis yaptım ilaçlardan mi artık stresten mi ozamab kesin alttan bakilir bende
adet tarhinden sayılıyor diye biliyorum bende. ki bana öyle dedi doktorum. neyse artık ilerlerse gebeliğimiz daha netleşir herhaldeBenimde hesabıma göre öyle 2 kasımda 5+6dım bugün 6+3 olmama lazım ama doktor öyle dedi hemşirede adetiniz geçtiği tarihi tam 1 ay olarak görüyoruz dedi öyle deyince hesap tam tutuyor
Oyle canim merak ettim sağlıkla görelim ordada merak işteGörünür belki de
Aman sağlıklı olsun da önemli değil canım
Ben de öyleyim canım vajinal muayenede benim canım acıyor. görünmeseydi daha bekleyecektim ben görünene kadarOyle canim merak ettim sağlıkla görelim ordada merak işte
Çarşamba inşallah bende görürüm bebek varken bide zor alttan artık mecbur görelim de iyi ama senin için iyi olmuş ozaman canim kalp için gün verdimiBen de öyleyim canım vajinal muayenede benim canım acıyor. görünmeseydi daha bekleyecektim ben görünene kadar
Burda 9. haftaya kadar görünmüyor dediler de o yüzden gittim
Görünebiliyormuş
Aynen İnşAllah canımÇarşamba inşallah bende görürüm bebek varken bide zor alttan artık mecbur görelim de iyi ama senin için iyi olmuş ozaman canim kalp için gün verdimi
Canım benimde hemşire gelememişti bende çıkamadım mide bulantısında 1 gün sonra yaptırmıştım ama hepimizin herşeyi aynı olmuyo bende düşük riski falanda yok çünkükızlar progestan i iğneyi 3 günde bir kullanıyorum bugün günüm ve ilaç evde kaldı ben çok başka bir yerdeyim yapmaz yarın yapsama olur mu reçeteye yok eczaneden alıp yaptırayım
Vajinal kullandığım fitil yanımda o beni idare eder mi
Bana hiç alttan bakılmadı canım ultrasonla bakıldı hep 6 haftadan sonra karından görünüyor sanırımKizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim
Ultrason dedi doktorum ama hangisi sürmedim benim gittiğimde 5+2 regliyle göre canım sen ilk ozaman mi gittin bende beni geç mi çağırdı dedim bana kalsa direk gitcektim hep stres Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimizeBana hiç alttan bakılmadı canım ultrasonla bakıldı hep 6 haftadan sonra karından görünüyor sanırım
Kadın doğumdan ben senelik rapor çıkarttım
Saglik ocagi bana iki kez yazdı sürekli devam edilecekse rapor çıkarılması gerek gecerli bi sebep olmasi lazım dedi kadın dogumdan rapor çıkar
Cok teşekkürlr bende dün gittim doktora rapor cikarttim.bugün 7 kutuyua aldımKadın doğumdan ben senelik rapor çıkarttım
Saglik ocagi bana iki kez yazdı sürekli devam edilecekse rapor çıkarılması gerek gecerli bi sebep olmasi lazım dedi kadın dogumdan rapor çıkar dedi
Canim benim biliodum bak minnacık kalmış alan şükür bebiste iyimis annesi sağlıkla böyle devam etsin kuzumKızlar kontrolden geliyorum.
Çok şükür, 8+3, haftası ile uyumlu dedi doktor. Kalbi 183 atıyordu.
Elhamdülillah, kanama alanı da minnacık kalmış.
Ne kanama ne leke, hiçbir şey olmadı dedim.
Olabilir dedi.
Pek bir şey anlamadım ama neyse, gösterdi küçücüktü.
İnşallah böyle devam eder.
Benim doktor vajinal bakicam. Sonra karindan devam edicez hep dedi.Kizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim
Ay inşallah canım.Canim benim biliodum bak minnacık kalmış alan şükür bebiste iyimis annesi sağlıkla böyle devam etsin kuzum
Maşallah maşallah canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallahKızlar kontrolden geliyorum.
Olabilir dedi.
Gözün aydın taze hamiş sağlıkla devam etsin inşallahKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Biliorum canım aklına geçirmemeye çalış biliosun her gebelik bir deil sen iki hafta sonra git bu hafta da hiç takvime bile bakma canım herşey senin için güzel olcak merak etme inşallah sınavımız bitmiş güzel haberlerle sağlıkla kucağımiza alicaz canim benimAy inşallah canım.
Ya bu haftalar benim için biraz kritik.
Çok korkuyorum.
Geçenkinde 9.haftada durmuştu kalbi.
4 gün sonra tekrar gidesim var ama doktor 2 hafta sonra gel dedi.
Nasıl geçer günler bilmiyorum.
Benim 9 haftaya kadar alttan bakıldı canım pozitif haberini aldıktan sonra 3 kere bakıldı yani ama benim gittiğim şehir hastanesi orda 3 aya kadar alttan bakıyoruz demişlerdiKizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla devam etsin inşallahKızlar kontrolden geliyorum.
Olabilir dedi.