- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.001
Hayırlı olsun insallahBenim eşim azosperm 5. Denememiz o yüzden çift embriyo konuldu. İnşaallah ikiside tutmuştur
Canım ama bu lekelenmeler normal ya. Kafana takma, kaç hafta kaç gün oldu?Kızlar benim yine lekelenmem başlamış yatransfer sonra 18. Gün bugün. Ne yapmam lazım. Doktor randevumu perşembe düşünüyordum ama böyle olursa yarın gideyim diyorum.
Başına gelenler ne yapıyordunuz. Şuan kafam durmuş gibi yine
5+2 görünüyor bugün canım. Çok şükür kanama falan değil de ne bilim alışmamız lazım galiba bu tür durumlaraCanım ama bu lekelenmeler normal ya. Kafana takma, kaç hafta kaç gün oldu?
Dün biraz sağı solu kurcalayıp okurken şöyle bir şey gördüm: embriyonun bebek haline dönene dek her süreci lekelenme yaratabilirmiş bazı anne adaylarında. Mesela 6. haftada plasenta oluşuyormuş. Onda da lekelenme görülebilirmiş. Sende lekelenme belli süreçlerde olacak gibi duruyor canım. Dert etmemeyi anlatmalısın kendine.5+2 görünüyor bugün canım. Çok şükür kanama falan değil de ne bilim alışmamız lazım galiba bu tür durumlara
Aynen canım şimdi bende bi doktoru dinledim hatta sen videolarını atmış ya o doktor. Baya içimi rahatlattıDün biraz sağı solu kurcalayıp okurken şöyle bir şey gördüm: embriyonun bebek haline dönene dek her süreci lekelenme yaratabilirmiş bazı anne adaylarında. Mesela 6. haftada plasenta oluşuyormuş. Onda da lekelenme görülebilirmiş. Sende lekelenme belli süreçlerde olacak gibi duruyor canım. Dert etmemeyi anlatmalısın kendine.
Canim endişelenme gebelik surecince hafif leke oluo okumustim yine doktoruna bilgi verirsin farklı bı ilaç ta verir belki stres yapma kuzum kendineKızlar benim yine lekelenmem başlamış yatransfer sonra 18. Gün bugün. Ne yapmam lazım. Doktor randevumu perşembe düşünüyordum ama böyle olursa yarın gideyim diyorum.
Başına gelenler ne yapıyordunuz. Şuan kafam durmuş gibi yine
İyim iyim canım. İlk görünce insan bi şoka giriyo. Sen naptın verdin mi kan tahliliCanim endişelenme gebelik surecince hafif leke oluo okumustim yine doktoruna bilgi verirsin farklı bı ilaç ta verir belki stres yapma kuzum kendine
Sakin kalmaya aliscaz çok haklısın amaİyim iyim canım. İlk görünce insan bi şoka giriyo. Sen naptın verdin mi kan tahlili
Hayırlısı kuzum bende verdim sınav sonucu bekler gibiyiz benim iki saat dedi ne gıcık hastane misGünaydın kızlar. Ben de 1 saat önce kan verdim. Bugün sonuç bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin. Benim ilk denemem i. Rabbim ilkinde nasip eder inşalalh :)
Bi yandan çıksın diyorum bir yandan çıkınca ne çıkacak diyorum ne yapcam diyorum i offfff… pozitif yazalım buralarda inşallahhhhHayırlısı kuzum bende verdim sınav sonucu bekler gibiyiz benim iki saat dedi ne gıcık hastane misinşallah güzel sonuçlar alırız hakkmizda hepimiz in hayırlısı
Amin canım Allah'tan hayırlısı evet çok üzülürüz ama bizim için hayırlısı bu dicem napaim ben güçlü olayım bari eşim duygusal ben önceden ağladım kabullendi m inşallah pozitf yazarız hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımBi yandan çıksın diyorum bir yandan çıkınca ne çıkacak diyorum ne yapcam diyorum i offfff… pozitif yazalım buralarda inşallahhhh
Sana bakmak için girdim, hadi bakalım.Sakin kalmaya aliscaz çok haklısın amaverdim kuzum iki saatte aciklancakmis
Ay kalsın makinada ozaman erken almasınlarSana bakmak için girdim, hadi bakalım.
Hayırlı sonuçlarınız olsun.
En az 1 saat makinede tutuyorlar canım.
Sürekli artıyo çünkü değer.
Erken alırlarsa değer olduğundan düşük çıkıyo.
2 saat temkinli süre canım. İş yoğunluğuna göre değişiyor. Benim ilk testim 2 saatte çıktı. Bir sonraki testim 1 saat 15 dk sonra çıkmıştı. Bu 2 saat geçmez şimdi ama bilemedim bi kahvaltı faln yap :)Hayırlısı kuzum bende verdim sınav sonucu bekler gibiyiz benim iki saat dedi ne gıcık hastane misinşallah güzel sonuçlar alırız hakkmizda hepimiz in hayırlısı
Direk öyle düşünme canım daha az çıkıp iki gün artması önemli örnekler vardı yine doktorun da ne soylucek bakalım hemen bozma moraliniBenim 10 çıktı 10. Günüm bugün. Kimyasal sanırım. Doktora bi yazıcam.
İnşallahh geç tutunma falandır canımBenim 10 çıktı 10. Günüm bugün. Kimyasal sanırım. Doktora bi yazıcam.
Eve geldim sonucu eşim alcak ama ben sistemden bakcam ilk ben gorcem hemen de tek size solicem2 saat temkinli süre canım. İş yoğunluğuna göre değişiyor. Benim ilk testim 2 saatte çıktı. Bir sonraki testim 1 saat 15 dk sonra çıkmıştı. Bu 2 saat geçmez şimdi ama bilemedim bi kahvaltı faln yap :)
Aminnn Amin Allah dileğimizi yapsın benimde ilk deneme bugün büyük gün emeklerimiz boşa gitmesinGünaydın kızlar. Ben de 1 saat önce kan verdim. Bugün sonuç bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin. Benim ilk denemem i. Rabbim ilkinde nasip eder inşalalh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?