- 19 Kasım 2020
- 22.035
- 48.120
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.101
Kuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsin
İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canımBende pco yok canım ilk defa 20 yumurta toplandı nefesim kesiliyo 7 aylık gibi şiş dolaşıyorum ortalıkta toplama sonrası biraz ağrım oldu geçti ama şişlik duruyor sanırım bikac gün sürer inşallah sende bi sıkıntı olmadan atlatirsin
Valla söylediğin gibiyim 7aylillar gibi dolaniyorum ağrı var biraz gaz sancısı nefes darlığı ama geçecek insallahbi güzel haberler alayım hepsini unutacam
Canım hiç korkma beni de annem 40ından sonra doğurduAyyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim oKorkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim
İnşallah canım benim ben kafa bi milyon geziyomİyiyim cok şükür kuzumm, sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Tamam bebüşümmmKuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsinRabbim işini kolaylaştırsın canım
İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canım
Amin canım beniimm inşaallahhhhCanım çok sağol, bundan sonra inşaallah tüm isteyenlerin de kucakları sağlıklı bebişlerle dolsunDarısı başınıza
Aynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstmReglim 15 ekim gözüküyor bide cuma
Cumarteside 2 bucuğa kadar varmış doktor baktım randevulara aldım sabaha neolur neolmaz olmasa iptal ederiz zaten
Listeye ekler kasım die ne farkederTamam bebüşümmm
Inşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artıkAynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstmbaşla artıkkk cok sevındm ya kasımın ilk haftasıda transfer olurrrrr
Tabiikiiii o ayrıı hayatuummmListeye ekler kasım die ne farkederbaşlık değil başlığın altındaki bizler önemliyim rozelim
Aynen canım eklerim ben tabi inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelirListeye ekler kasım die ne farkederbaşlık değil başlığın altındaki bizler önemliyim rozelim
inşallah kuzum dilerim ki hiç gerek kalmaz.ama gitmen gerekırsede nasibin o şekildedir demekInşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artık
İnşallah artık bekleyıp görecezzzAynen canım eklerim ben tabi inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelir
Canım aminCanım hiç korkma beni de annem 40ından sonra doğurduüstelik bi arkadaşımmda tüp bebek ile hamile kaldı 39 yaşında şuan sağlıkla ilerliyor süreci inşallah seninkide sağlıkla ilerleyecek sağ salim kucağına alacaksın
Kan verdin mi merak ettim canimMaşallah canım hep katlayarak devam etsin inşallah.. benimde dün 10.günümdü test yaptırdım 6.21 çıktı ağla ağla mahvoldum yarın 12.gün tekrar kan vercem ama hiç umudum kalmadı bu 4.Denemeydi
İlaclardan hepİnşallah canım benim ben kafa bi milyon geziyomvalla artık alarmlar kurmaya başladım yoksa unutcam her şeyi
Hakkaten uzun yıllar uğraşıp olmayınca olduğunda lütfen diyor insan, lütfen benimle kalsın.Canıminşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görürüzHepimiz öyle ben diyorum kucağıma alana kadar inanmicam evet ilk denemem ama 8 yıldır bu bekleyiş kucağıma alana kadar sadece şükür diyebilirim bende ondan çok iyi anliorum ama güzel seler enerjiler yolla yinede Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Aminn inşallah darısı tüm bekleyenlereÇooooook şükür canım, gayet güzel artmış.
Haftaya bebişi ve pıt pıt kalbini de görürsünüz inşallah.
Aynen öyleee kuzzuuummmmminşallah kuzum dilerim ki hiç gerek kalmaz.ama gitmen gerekırsede nasibin o şekildedir demekb hangi şekil olursa olsn gelsnde
7 ekimde kuzum. Bende şu haldeyimİnşallah artık bekleyıp görecezzzsen ne yaptın kuzum kntrl ne zamn
Oo maşallah seninki daha fazlaymışİlaclardan hepbenım telefonda 9 tane alarm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?