2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye çatlağumm keşke kasım'da olsa
Kuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsinRabbim işini kolaylaştırsın canım
İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canım

Canım hiç korkma beni de annem 40ından sonra doğurdu üstelik bi arkadaşımmda tüp bebek ile hamile kaldı 39 yaşında şuan sağlıkla ilerliyor süreci inşallah seninkide sağlıkla ilerleyecek sağ salim kucağına alacaksın

Tamam bebüşümmm

Reglim 15 ekim gözüküyor bide cuma
Cumarteside 2 bucuğa kadar varmış doktor baktım randevulara aldım sabaha neolur neolmaz olmasa iptal ederiz zaten
Aynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstm başla artıkkk cok sevındm ya kasımın ilk haftasıda transfer olurrrrr

Reactions: Jou
Aynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstm başla artıkkk cok sevındm ya kasımın ilk haftasıda transfer olurrrrr
Inşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artık

Inşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artık
inşallah kuzum dilerim ki hiç gerek kalmaz.ama gitmen gerekırsede nasibin o şekildedir demek b hangi şekil olursa olsn gelsnde

Reactions: Jou
Hakkaten uzun yıllar uğraşıp olmayınca olduğunda lütfen diyor insan, lütfen benimle kalsın.Canıminşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…