2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Beni de ekler misiniz yaş 37 . 2.deneme tek 5.gün embriyosu

Kizlar transferden sonra bitki çayı yasak demislerdi ilk transferimde ama su an bir sey denmedi. ıhlamur icebiliyor muyuz?
Evet yasak, çok zorunda kalmadıysan(hastalık vs.) gibi bişey yoksa içme bence en azından transfer sonrası ilk günler. Avokado, çiğ kabak çekirdeği ve havuç suyu öneriliyo en çok. Bunları tüketmeye dikkat et

Ben aldım geldim minnoşlarımı sıra sende PlutonMerkez bacım. Hayırlısıyla güzel güzel sonuçlar alalım inşallah, bu topik ve isteyen herkes hamiş kalsın doğursun sağlıkla❤
Aminnnn inşallahseninde gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallah

Çok şükür kuzum merkeze varmışsın sağ salim. İnşallah hayırlara çıksın sen stres yapma hallolur inşallah Allah'ın izniyle

Çok şükür kuzum merkeze varmışsın sağ salim. İnşallah hayırlara çıksın sen stres yapma hallolur inşallah Allah'ın izniyle
Yok cnm ya hiç stress yapmadım valla:) gelemesem bile vardır bir hayır derdim.ben sadece kaza yapmadık die çok şükür diyorumm

Bebeklerin büyüyünce anlatacak hikaye çıktı işte canım.
Sizi almaya bi başıma gittim, babanız gelemedi dersin.

Ben aldım geldim minnoşlarımı sıra sende PlutonMerkez bacım. Hayırlısıyla güzel güzel sonuçlar alalım inşallah, bu topik ve isteyen herkes hamiş kalsın doğursun sağlıkla❤
Hayırlısı olsun gözün aydın sımsıkı tutunsun inşallah minnoşlar

Hayırlısı olsun bacım sabah sabah ne gelmiş başınıza inşallah rahat geçmiştir transferin sımsıkı tutunsunlar sana emanetlerin ve güzel bekleyiş başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…