- 30 Eylül 2021
- 52
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.841
Doğru diyorsun. Neyse canım güveneyim doktorumaben çok fazla ilaç kullanmıştım cnm.ve hormonlarım çok uyarılmıştı.dediğim gibi tedaviler farklı olabilir
bitirdm işlerimi hazırım artıkbitti mi işlerin yarına hazır mısın cnm..
Dualarımız seninle canım, bizi habersiz bırakmabitirdm işlerimi hazırım artıkYarın alayım minnoşları sonra sancılı bekleyiş başlasın
Yaaaa kavusuyorsun demekbitirdm işlerimi hazırım artıkYarın alayım minnoşları sonra sancılı bekleyiş başlasın
Minnoşların sana tutunsun can olsunlar evlat olsunlar annesibitirdm işlerimi hazırım artıkYarın alayım minnoşları sonra sancılı bekleyiş başlasın
Valla bilemedim kuzum gittiğinde bi sor bakalımYok canım göbek deil bacakla Kasık arası bı şişlik ağrı o anda anlamadım smdi bacak üstüne atincs bile bişe var gbi sis ve agrio
bitirdm işlerimi hazırım artıkYarın alayım minnoşları sonra sancılı bekleyiş başlasın
Dualarımız seninle canım, bizi habersiz bırakma
Yaaaa kavusuyorsun demekİnşallahh sımsıkı tutunurlar
Minnoşların sana tutunsun can olsunlar evlat olsunlar annesi
hayırlı cumalar topiğin güzel hatunları hepinize tşk ediyorummCanım benim sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin sana
hayırlı cumalar topiğin güzel hatunları hepinize tşk ediyorummyanaklarınızdan öpüyoremmm
Erken kalkıyorum bebikSabah sabah neden kalktın sen
Ben ilaçları hep uyku saatime göre ayarladmErken kalkıyorum bebikilaçlarımız varya. Bir de bugün doktora gitcem. D vitaminime falan baktırcam
Düşüktü baya canım benimde. Damla kullanıyorum bakalım ne ayara gelmişBen ilaçları hep uyku saatime göre ayarladm)) 11-23 d vitamınıne baktır kuzum eksikse damla kullanırsn en azndan benmde eksik cıktı alt sınırda
hayırlı cumalar topiğin güzel hatunları hepinize tşk ediyorummyanaklarınızdan öpüyoremmm
Tarımsal adet sokturmek icin verilmiyor mu ya? Doktorunjz kimdi?Evet, 225 gonal f günde 1
Tarlusal günde 2 defa
Bu kadar.
İnanamıyorum canimm. Transfer günün mu? Istersen çekici çağırın esin ilgilensin sen direkt bitmesinden taksi cagir transfere yetiskimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Ona devlet hastanesinde bakiyorlar mi?Erken kalkıyorum bebikilaçlarımız varya. Bir de bugün doktora gitcem. D vitaminime falan baktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?