- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.678
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.821
Ben bayılırım mantaraaaaBaktim simdi netten zararlı değil diye yazıyor
Cafein önermiyor dr lar.hazır işlenmiş gıdalarıda tavsiye etmiyorlar.kahveyide abartmıcaksan hafta 2-3 fincan içersn bana dr musade etmıstı abartmamak kaydıyla.Kizlar bu surecte ne yiyip ne içmesini? Mesela turk kahvesi yasak mi? Sucuk salam sosis gibi seyler tum hamilelik boyunca yasak diye biliyorum. Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?
Yararlı diye biliyorum..Ben bayılırım mantaraaaa
merhaba 2 adet rahim dinledirme yaptı doktor.3.adetle oldum.bazı doktorlar 1 ay dinlendirme yapıyor..hormonların da önemli..Selam kızlar! OPU dan kaç ay sonra transfer olmuşsunuz?
bitti mi işlerin yarına hazır mısın cnm..Cafein önermiyor dr lar.hazır işlenmiş gıdalarıda tavsiye etmiyorlar.kahveyide abartmıcaksan hafta 2-3 fincan içersn bana dr musade etmıstı abartmamak kaydıyla.
O cok belli olmuyor kişiden kişiye göre değişebiliyor. Opudan yaklaşık 10 gun sonra regl oluyorsunuz. Sonraki regl de transfer yapabiliyorlar.Selam kızlar! OPU dan kaç ay sonra transfer olmuşsunuz?
Doktorum hormon testleri istemedimerhaba 2 adet rahim dinledirme yaptı doktor.3.adetle oldum.bazı doktorlar 1 ay dinlendirme yapıyor..hormonların da önemli..
AnladımO cok belli olmuyor kişiden kişiye göre değişebiliyor. Opudan yaklaşık 10 gun sonra regl oluyorsunuz. Sonraki regl de transfer yapabiliyorlar.
O zaman sizin taze transfer mi anlamadim? Opu oldunuz opudan hemen sonra mi muayene edip hazırsın dediler? Oyleyse 5. Gun transfer yapiyorlar genelde.Doktorum hormon testleri istemediSadece ultrason yaptırdı ve dedi vücudun hazır
Geçen hafta OPU oldu. 5 gün sonra adet oldum sonraki gün doktor dedi gel bakalım… Ultrason yapıp hazırsın dediO zaman sizin taze transfer mi anlamadim? Opu oldunuz opudan hemen sonra mi muayene edip hazırsın dediler? Oyleyse 5. Gun transfer yapiyorlar genelde.
Yani taze değil dondurmuş embriyoları varO zaman sizin taze transfer mi anlamadim? Opu oldunuz opudan hemen sonra mi muayene edip hazırsın dediler? Oyleyse 5. Gun transfer yapiyorlar genelde.
bana opudan iki gün önce yaptığı tahlillere bakarak söylemişti cnm.sana hiç kan tahlili yapmadı mıDoktorum hormon testleri istemediSadece ultrason yaptırdı ve dedi vücudun hazır
Hayırbana opudan iki gün önce yaptığı tahlillere bakarak söylemişti cnm.sana hiç kan tahlili yapmadı mı
bilemedim cnm her doktorun farklı tedavisi var.opuya kadar herhangi bir ilaç kullandın mı peki.HayırÇok şükür bu süreç çok rahat be kolay geçti da … acaba şimdi düşünüyorum niye yapmamışlar
bana opudan iki gün önce yaptığı tahlillere bakarak söylemişti cnm.sana hiç kan tahlili yapmadı mı
Evet, 225 gonal f günde 1bilemedim cnm her doktorun farklı tedavisi var.opuya kadar herhangi bir ilaç kullandın mı peki.
EvetYani taze değil dondurmuş embriyoları var
Şimdi düşünüyorum sorsam da yanlış anlar hocabilemedim cnm her doktorun farklı tedavisi var.opuya kadar herhangi bir ilaç kullandın mı peki.
ben çok fazla ilaç kullanmıştım cnm.ve hormonlarım çok uyarılmıştı.dediğim gibi tedaviler farklı olabilirEvet, 225 gonal f günde 1
Tarlusal günde 2 defa
Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?