- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.761
Yaaa ben deAynen canım epey bi süzdü zaten
Çok komikler ya. Çok şapşik halleri var. Ben diyorum dünyaya bi hayvan olarak gelseydim büyük büyük ihtimalle kedi olurdum
Benım de sata göre 6+3 olacak olacak çarsamba, ınsallah ben de duyarımcnm benim 6+1 de vajinal kalp atışlarını duymuştuk
Bende öyle biliyorum cnm@Bahara giderkenSohrab Ssevincli kızlar biz varız sanırım ikiz anneleri şuanlık başka yok sanırı m demi
Valla ediyoruzBenimde 2 tane
Kız ben ikisini zor zapt ediyorum valla 6 tane ile nasıl baş ediyorsunuz
Bende bekliyorum hamilelik günlüğü bile eklemedim hayırlısı ile kalp atışını da duyayımBen kalp atısına kadar beklıcem canıma ne topigine gırmek ıcın.. Çarsmabdan sonra ınsallah,
Kuşla kedi geçiniyormu canım
Cok rahat gecer insallah canım sonrasında gelsin bebişlerKızlar yarın nasip olursa saat 12.30 da histereskopi olacağımheyecanlıyım transfere adım adım
Aynen canım, ben de onu beklıyorumBende bekliyorum hamilelik günlüğü bile eklemedim hayırlısı ile kalp atışını da duyayım
Kafesin basında beklıyor, kedi kafasını kusa dogru uzayınca, kus kediyi gagalıyor, oglum da korkup kacıyorKuşla kedi geçiniyormu canım
Sen kalp atışını duymuştun demi canımBende öyle biliyorum cnm
Canım aslında duydu ama az duyduk öyle gümbür gümbür değil.. Kese yeri boyutu vs normal diyo. İçindeki bebek küçük diyo..Canım keseden dolayı mi bir hafta geri de gözüküyor dedi. Ayrıca ultrason cihazına göre bile değişiyor bebeklerin boyutları canını sıkma şimdiden inşallah sağ Salim devam ederBol dua edelim canım
Canm öncelikle şunu söyleyim eşinin mutlaka takviye alması lazım bahçeccide prof mustafa bahçeciydi yanılmıyorsam o bir reçete veriyor ve cok etkili.öncelikle takvıyeyle deneyın olmassa tüp bebege gidin reçetesine uyarak hamıle kalanlar var doğaldanMerhabalar Hanımlar,
Ben 5-6 aydır gebelik için çabalıyorduk. Bende sorun yoktu son gittiğim doktor pko var dedi Klomen verdi onu kullanıyorduk. Eşimde devlet hastanesinde 4. ay ürolog gitmişti test yapmasına izin vermemişti. Stres sebep olur deneyin 1 seneyi doldurunca yaparsınız demişti. Bende pko çıkınca doktor sperm testi istedi. Medicana çamlıca da yaptırdık. İleri 0, morfoloji 0 çıktı. Perhiz 3 gündü ama 5 gün yazmışlar acaba karıştırdılar mı diye düşünüyoruz.. Ama bilmiyorum
Şimdi ne yapabiliriz. Anadolu yakası iyi ürolog öneriniz var mıdır? 6 aydır o kadar çok kendime odaklanmıştım ki eşimde sorun çıkacağını hiç düşünmedim.. Eşimin 1 testisi küçükken içerdeymiş.. Hep baktırmışlar daha öncede sperm testi vermiiş normalmiş herşey.. Bir iki doktor ile de konuşmuştuk onlarda sorun olacak durum değil ileri hız ve morfoloji bakmadan konuşamayız demişlerdi. Şimdi nasıl yol izlemem lazım. Direk tüp bebek mi olacak?
Bu arada hem karnımdan baktı bana hiç aşağıdan bakmadı.. Yine bakmıcam şu an bir şey yok dedi. İyi mi konuşuyor kötü mü bilemedimCanım keseden dolayı mi bir hafta geri de gözüküyor dedi. Ayrıca ultrason cihazına göre bile değişiyor bebeklerin boyutları canını sıkma şimdiden inşallah sağ Salim devam ederBol dua edelim canım
Yaaa çook tatlılarKafesin basında beklıyor, kedi kafasını kusa dogru uzayınca, kus kediyi gagalıyor, oglum da korkup kacıyorkusu ucurruken odanın disina atıyoruz kediyi, kapının önünde bagırmaktan helak oluyor benı de alın içeri diye
Ben de yarın kalp atışını dinlemeye gidicem canım 6+1 oluyo acaba erken mi diye düşünüyodum demek ki duyulabiliyomuş sevindimcnm benim 6+1 de vajinal kalp atışlarını duymuştuk
Karından zaten zor gözüküyor cnm vajina muayenede daha net çıkıyorBu arada hem karnımdan baktı bana hiç aşağıdan bakmadı.. Yine bakmıcam şu an bir şey yok dedi. İyi mi konuşuyor kötü mü bilemedim
Evet işte ben de o yüzden biraz kafama takmamaya çalışıyorum.. Sonuçta az da olsa duyduk.. 1 hafta da geriden olabilir. Bakalım haftaya gel dedi.Karından zaten zor gözüküyor cnm vajina muayenede daha net çıkıyor
HayırKizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?