2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhabalar Hanımlar,
Ben 5-6 aydır gebelik için çabalıyorduk. Bende sorun yoktu son gittiğim doktor pko var dedi Klomen verdi onu kullanıyorduk. Eşimde devlet hastanesinde 4. ay ürolog gitmişti test yapmasına izin vermemişti. Stres sebep olur deneyin 1 seneyi doldurunca yaparsınız demişti. Bende pko çıkınca doktor sperm testi istedi. Medicana çamlıca da yaptırdık. İleri 0, morfoloji 0 çıktı. Perhiz 3 gündü ama 5 gün yazmışlar acaba karıştırdılar mı diye düşünüyoruz.. Ama bilmiyorum

Şimdi ne yapabiliriz. Anadolu yakası iyi ürolog öneriniz var mıdır? 6 aydır o kadar çok kendime odaklanmıştım ki eşimde sorun çıkacağını hiç düşünmedim.. Eşimin 1 testisi küçükken içerdeymiş.. Hep baktırmışlar daha öncede sperm testi vermiiş normalmiş herşey.. Bir iki doktor ile de konuşmuştuk onlarda sorun olacak durum değil ileri hız ve morfoloji bakmadan konuşamayız demişlerdi. Şimdi nasıl yol izlemem lazım. Direk tüp bebek mi olacak?

Canım aslında duydu ama az duyduk öyle gümbür gümbür değil.. Kese yeri boyutu vs normal diyo. İçindeki bebek küçük diyo..

Canm öncelikle şunu söyleyim eşinin mutlaka takviye alması lazım bahçeccide prof mustafa bahçeciydi yanılmıyorsam o bir reçete veriyor ve cok etkili.öncelikle takvıyeyle deneyın olmassa tüp bebege gidin reçetesine uyarak hamıle kalanlar var doğaldan

Bu arada hem karnımdan baktı bana hiç aşağıdan bakmadı.. Yine bakmıcam şu an bir şey yok dedi. İyi mi konuşuyor kötü mü bilemedim

Yaaa çook tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…