- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.661
Bende onu merak ediorum üç günlük yaptık desek kavonoz hiç denemedim yaptinnmi öle dolaba valla süper olur o pratik başka neler yaptın senin üçüncü gün sanırım deme canimYemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım.
Ben sıcak sıcak kavanozlara doldurdum, şimdi çok rahatım.
Yok henuz belli degilaminnn cnm inşallahh... günü bell mi transferin..
Ayy okurken şok oldum vallahi bu kadar ihmalkarlık olmazki gittiğin yer özel miydi devlet miydiYazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.
ben hiç bişey hissetmedim , günlük yaşamına devam edebilirsin dedi hemşire yatmadım bile günlük yaşantıma aynı şekilde devam ettim bir kaç gün bel ve kasık ağrısı oldu ama abartılacak derecede değildi. Kendinizi hiç kasmayın derim.Sevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız
ya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazdaYemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım.
Özel cnm maalesef.biri istanbul tüp bebek diğeri tema hastanesi.bndan snra devlet araştırmaya gidicem.Ayy okurken şok oldum vallahi bu kadar ihmalkarlık olmazki gittiğin yer özel miydi devlet miydi
Ben de aynen devam ediyorum yanlış mı yapıyorum diye endişelendim. hafif arada batma oluyor bende de. Normaldir herhalde.ben hiç bişey hissetmedim , günlük yaşamına devam edebilirsin dedi hemşire yatmadım bile günlük yaşantıma aynı şekilde devam ettim bir kaç gün bel ve kasık ağrısı oldu ama abartılacak derecede değildi. Kendinizi hiç kasmayın derim.
Test mi oh no no noAy bide beklemesi varben 6-7.gun kaset test yaparım bacı duramam
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah. Karar verdin mi tek mi çift mi olduKizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
Maşallah kuzum iyi düşünmüşsün. Kavanoza hiç denemedim. Her yemeği koyabilir miyizYemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım.
Ay kimlere emanetiniz varya rabbim korusunÖzel cnm maalesef.biri istanbul tüp bebek diğeri tema hastanesi.bndan snra devlet araştırmaya gidicem.
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah sanaKizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
Merahaba sanırım transfer oldun hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sanaSevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız
Bugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyorya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazdaAllahtan yemek yapmasını beceriyor
Ben öyle bir sö vermedimTest mi oh no no nohani tutacaktık kendimizi test gününe kadar
Oh anne kvalide kebap:)) benm kimim var anacım annem ankarada kvalide izmirde:) ben bu sefer kimseye tedaviden bahsetmedimBugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyor
Kesinlikle canım dikkat etmek lazım senelerce biz yaptık. Biraz da kociler yapsın amanBide ben biraz takıntılıyım iş konusunda yapmadan duramam kendim yapmam lazım ama bu dönemde insanın iş falan gözü görmüyor
Benm hiç öyle bir takıntım yok canıma minnet valla biri yapsa keşkeBide ben biraz takıntılıyım iş konusunda yapmadan duramam kendim yapmam lazım ama bu dönemde insanın iş falan gözü görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?