2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım.
Ben sıcak sıcak kavanozlara doldurdum, şimdi çok rahatım.
Bende onu merak ediorum üç günlük yaptık desek kavonoz hiç denemedim yaptinnmi öle dolaba valla süper olur o pratik başka neler yaptın senin üçüncü gün sanırım deme canim

Sevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız

Ayy okurken şok oldum vallahi bu kadar ihmalkarlık olmazki gittiğin yer özel miydi devlet miydi

Sevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız
ben hiç bişey hissetmedim , günlük yaşamına devam edebilirsin dedi hemşire yatmadım bile günlük yaşantıma aynı şekilde devam ettim bir kaç gün bel ve kasık ağrısı oldu ama abartılacak derecede değildi. Kendinizi hiç kasmayın derim.

Ben de aynen devam ediyorum yanlış mı yapıyorum diye endişelendim. hafif arada batma oluyor bende de. Normaldir herhalde.

Kizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah. Karar verdin mi tek mi çift mi oldu

Kizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah sana ben transfer öncesi antibiyotik kullandım sonrası kullanmadım

Merahaba sanırım transfer oldun hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana kesinlikle belirti arama herkesde aynı şeyler olmuyor canım sen bu süreçte beslenmene dikkat et ağır iş yapma dinlen inşallah hayırlı haberi alırsın benimki belirti sayılırsa eğer transferden sonraki gün başladı şu an bile ara ara oluyor kasık bel karın ağrısı oldu bende

ya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazda Allahtan yemek yapmasını beceriyor
Bugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyor

Bugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyor
Oh anne kvalide kebap:)) benm kimim var anacım annem ankarada kvalide izmirde:) ben bu sefer kimseye tedaviden bahsetmedimgizli sır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…