2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

En zoru bu olsa gerek.
Ben de 9.haftada bebeğimi kaybettim ama bu bambaşka sanırım.
Rabbim kimseye aynı acıyı yaşatmasın.
İsteyen herkese aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Benimde ilkinde hic kalp atisi olmadigi icin dustu.ikinci denememizde hic sorun yasamadan bebeklerimizi kucagimizza alalim insallah. Ben daha transfer asamasina gelemedim ama pesinden geliyorum insqllah

Cok üzüldüm canım allah sabır versin hamilesin sanıyorum inşallah sağsalim kucagına alırsın

Bebekler iyi canım çok şükür ama ben iyimiyim bilmiyorum ikiz topiklerini okudum geçen senenin gözüm korktu zaten ikizden korkuyordum böyle kanamada yaşayınca iyice panik oldum
Panik olma canım benim sen kendine dikkat et beslenmene de gerisi Rabbime kalmış herşeyin hayırlısını o bilir sana ne güzel bir hediye nasip etmiş inşallah sağlıkla devamı gelicek kuzularını kucağına alıcaksın ❤❤

Çok şükür canım hayırlısı ile bebeklerini al gel

Ya bebeğim 1senedir bu dr lar yüzünden araştırmadığım yapmadığım kalmadı.47kiloyum bünyem zayıf ilaç hassasiyetim var dememe rağmen kulak asmadı.bende kendi doktorum oldum napam canm progesteron baktırmana luzum yok suan gebelik basında sürekli yükselip düşebilen bir değer kafanı karıştırmasın hiç. Benmki bambaska bir durumdan dı.

Bende hamile kalırsam ay beklemediğimiz bir anda oldu hiçte aklımızda yoktu diyecem yas 36 iki tüpte yok kendiliğinden oluverdi

Saol bacıı yarın ola hayrolaaa
Amin canım bu gebeliğin çok güzel devam etsin inşallah ay gebeliğin yazdım Rabbim söyletti bacım inanın hepiniz için çok dua ediyorum neler yaşamışsınız inşallah bu tedavilerinizde hayırlı sonuçlar alıp yavrularınızı kucağınıza alırsınız alırız Rabbim evlatlarımızı korusun

Aminnn.nefesim saolasın bende her gece yatmadan dua ediyorum hepimiz için.olur olmaz rabbimin takdiri artık bu gebeliğin dedin hadi bakalım hayra çıksın inşallahhhhhh

Aminnn.nefesim saolasın bende her gece yatmadan dua ediyorum hepimiz için.olur olmaz rabbimin takdiri artık bu gebeliğin dedin hadi bakalım hayra çıksın inşallahhhhhh
Aminn inşallah Allahım sana yarın kolaylıklar versin canım beraber bekleme sürecimiz başlasın çok heyecanlı

Anladım canım.
Çok şükür, kendi kendine şifanı bulmuşsun.
Yarın çok güzel geçsin, her şey gönlünce olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…