- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.641
En zoru bu olsa gerek.canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldÇOK
Benimde ilkinde hic kalp atisi olmadigi icin dustu.ikinci denememizde hic sorun yasamadan bebeklerimizi kucagimizza alalim insallah. Ben daha transfer asamasina gelemedim ama pesinden geliyorum insqllahcnm bende ilk gebeliğimde öyle oldu ilk etapta yn etkisi yoktu..gebelik oluştuktan bir süre sonra sanki göğüs kafesimin üstünde bir taş oturtmuşlar ve geçmiyor inan mide bulantılarımın önüne geçti.nefes darlığıda yaptı.bunu da kendimi dinleyerek anlıyordum estrofermi içince başlıyordu.7. haftada kalbi durdu gebelik sonlandı.
şimdi transferimin 3.günündeyim şuan bir sıkıntı yok ama olmasından çok korkuyorum mide bulantısıan razıyım o derece
Cok üzüldüm canım allah sabır versin hamilesin sanıyorum inşallah sağsalim kucagına alırsıncanım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
Panik olma canım benim sen kendine dikkat et beslenmene de gerisi Rabbime kalmış herşeyin hayırlısını o bilir sana ne güzel bir hediye nasip etmiş inşallah sağlıkla devamı gelicek kuzularını kucağına alıcaksın ❤❤Bebekler iyi canım çok şükür ama ben iyimiyim bilmiyorum ikiz topiklerini okudum geçen senenin gözüm korktu zaten ikizden korkuyordum böyle kanamada yaşayınca iyice panik oldum
Çok şükür canım hayırlısı ile bebeklerini al gelKızlar benim kistim vardı 2aydır yarında transferim var.son gün kontrol yapılmadıgı için ben kurtlu duramadım özelde bir dr a gittim demin kistlerim gitmiş.gitmişken rahim duvarınada baktırdım normal şekilde şükür yarın içim içimi yerdi kist felan duruyor deseydi dr o saatten sonra transferde yapılmıs olacaktı:) artık dr lara güvenemez oldum
Cok şükür iyi olun canımcnm ikizler burdayım dedi korkuttu annelerini ama iyiyz şimdi çok şükürsen nasılsın
Ya bebeğim 1senedir bu dr lar yüzünden araştırmadığım yapmadığım kalmadı.47kiloyum bünyem zayıf ilaç hassasiyetim var dememe rağmen kulak asmadı.bende kendi doktorum oldum napamPlutonMerkez canım benim, neler yaşamışsın öyle yaa...
Gerçekten anlamıyorum bu doktorları, sen kendi kendine çözmüşsün her şeyi. Onlar yıllarca bu işin eğitimini alıyorlar, bu kadar mı zor ilaçların dozlarını ayarlamak.
Gidip progesteron baktırasım geldi.
Valla yanlışlıkla oksapar yazan doktor başka neler yapmaz.
Saol bacıı yarın ola hayrolaaaÇok şükür canım hayırlısı ile bebeklerini al gel
Bende hamile kalırsam ay beklemediğimiz bir anda oldu hiçte aklımızda yoktu diyecemEvet adı oydu sanırım ya ne bileyim çok zorlu süreç hakketten su duyduğum yaşadıklarımdan sonra kimse yanımda ay bizde korunuyoduk hamile kalmışız dmeesin vallakucağımıza alana kadar evet tamam diyemioruz Allah'ım hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
aminnn cnm inşallahh... günü bell mi transferin..Benimde ilkinde hic kalp atisi olmadigi icin dustu.ikinci denememizde hic sorun yasamadan bebeklerimizi kucagimizza alalim insallah. Ben daha transfer asamasina gelemedim ama pesinden geliyorum insqllah
Amin canım bu gebeliğin çok güzel devam etsin inşallah ay gebeliğin yazdım Rabbim söyletti bacımSaol bacıı yarın ola hayrolaaa
Aminnn.nefesim saolasın bende her gece yatmadan dua ediyorum hepimiz için.olur olmaz rabbimin takdiri artıkAmin canım bu gebeliğin çok güzel devam etsin inşallah ay gebeliğin yazdım Rabbim söyletti bacıminanın hepiniz için çok dua ediyorum neler yaşamışsınız inşallah bu tedavilerinizde hayırlı sonuçlar alıp yavrularınızı kucağınıza alırsınız alırız Rabbim evlatlarımızı korusun
Aminn inşallah Allahım sana yarın kolaylıklar versin canım beraber bekleme sürecimiz başlasın çok heyecanlıAminnn.nefesim saolasın bende her gece yatmadan dua ediyorum hepimiz için.olur olmaz rabbimin takdiri artıkbu gebeliğin dedin hadi bakalım hayra çıksın inşallahhhhhh
Anladım canım.Ya bebeğim 1senedir bu dr lar yüzünden araştırmadığım yapmadığım kalmadı.47kiloyum bünyem zayıf ilaç hassasiyetim var dememe rağmen kulak asmadı.bende kendi doktorum oldum napamcanm progesteron baktırmana luzum yok suan gebelik basında sürekli yükselip düşebilen bir değer kafanı karıştırmasın hiç. Benmki bambaska bir durumdan dı.
Ay bide beklemesi varAminn inşallah Allahım sana yarın kolaylıklar versin canım beraber bekleme sürecimiz başlasın çok heyecanlı
Aminnn.bugün giriştim temizliğe yoksa bizim kocadan hayır gelmezAnladım canım.
Çok şükür, kendi kendine şifanı bulmuşsun.
Yarın çok güzel geçsin, her şey gönlünce olsun inşallah.
Sabırsız seniAy bide beklemesi varben 6-7.gun kaset test yaparım bacı duramam
Yemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım.Aminnn.bugün giriştim temizliğe yoksa bizim kocadan hayır gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?