- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.621
Ya bir enfeksiyonu teshis edip antibiotigi vermek bu kadar mi zor gercekten aklim almiyor.. Tup bebek doktorun da özel sonucta degil mi, hani devlet desek ilgilenmiyorlar vesaire.. Yani Haklisin birkac doktora gidip gorunmek lazim, zaten biz bu ise bir suru para veriyoruz. Kime guvenelim sasirdik. Çok gecmis olsun canim dilerim bu sefer cok güzel olur senin icin, yarin al da gel bakalim minnoslariYazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.
Ahh kuzum yaşadıklarını okudum nasıl vicdanları rahat ediyor ya. Enfeksiyonu sana nasıl söylemezlerAşko valla benm ilk iki iptalde progesteronun fazla verilmesinden hep rahim duvarım incelmiş hatta bozulmustu.son ıkı seferdır ilaç dozunu kendim ayarlıyorumve herşey yolunda artk neyin ne için ve kendi vücudumda ne kdr doz kullanıldıgını biliyorum ve ultrasnla kendm de takıp ettiriom baska dr da progesterona baslayınca rahım duvarı 3 çizgi görünümünden beyaz bir yaprak görünümüne geçince dogru oluyor ve o şekildeydi iki duvar eşitti,bunları gide gele öğrendım çift transfer olacak ama 1tane olması benm için iyi.konizasyonluyum çünkü riskli gebelik grubundayım.artk Allah bilir gerisini.en azndan içim rahatladı gerisi Allaha kalmıs.
evet cnm acı bir tecrübe oldu.artık dr ların herşeyini sorgular oldum.kafama yatmayan şeyi kabul etmiyorum.onların gerek görmediği testleri ben gidip genede veriyorum.bak senın dr da hemen genetige gönderelim demiş.artık valla kendi basımızın caresıne bakar olduk.ilaçları ayralma olayını anlayana kdr defalrca kntrol iptal edilen transferler bir sürü dra danıstm bilgi toplamak ıcın ilk iptalde rahimden 1bardak su boşaldı dr önemsemedı ben arastırıp estrofemın fazla dozajında bunun oldugunu öğrendm adam bana 6tane içiriyordu daha tedavı baslar baslamaz.progesteronun vücuduma fazla geldiğinide rahım duvarımın son gün hep incelmesiyle ,tedavıye ara verip bos gecen ayda kendm dozaj kullanıp nrmal kadn dgmda takıp yaptrdm kendımı kobay gibi kullandm bunu öğrenene dek:)ooyy cnm okurken için daraldı birde sen bunları yaşamışsınallahım seni ailene bağışlamış.
gerçekten doktor o kadar rahat ki bazu durumları umursamıyor.ben düşük yaptıımda doktor dondurmuşları genetiğe gönderelim dedi sadece.onu dinlemedim dondurulmuşların genetiğe gönderilmesini doğru bulmadığımı söyledim.kendi kararmızla genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.o yüzden biraz da kendi doktorumuz olmalıyız.maşallah sana sen ilaç ayarlaması yapacak kadar profesyonel olmuşsun
Canım ya ne dicem bilemedim tahmin bile edemiyorum o acıyıcanım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
Saol cnmsın.evet bu kadar zormus işte ikiside özel dr du.birine 650 birine 250 ödüyordm her hafta kntrl muaye sen düşün.hastane yatıslara verdiğim 2gun için 6-7bin ama para çözmüyormus.artk gözüm kapalı güvenmem hiçbirineYa bir enfeksiyonu teshis edip antibiotigi vermek bu kadar mi zor gercekten aklim almiyor.. Tup bebek doktorun da özel sonucta degil mi, hani devlet desek ilgilenmiyorlar vesaire.. Yani Haklisin birkac doktora gidip gorunmek lazim, zaten biz bu ise bir suru para veriyoruz. Kime guvenelim sasirdik. Çok gecmis olsun canim dilerim bu sefer cok güzel olur senin icin, yarin al da gel bakalim minnoslaribol sans
Cünkü sonlarinda evladini kaybetmissin canim basin sag olsunsaol cnm benim hep iyi olalım inşallah gebeliğin başlarında değilde sonlarından korkuyorum nedense birde ikiz bakalım hayırlısı olsun inşalah
Kimsenin de hakki kimsede kalmasi insAllah, büyük hakkina girmisler canimSaol cnmsın.evet bu kadar zormus işte ikiside özel dr du.birine 650 birine 250 ödüyordm her hafta kntrl muaye sen düşün.hastane yatıslara verdiğim 2gun için 6-7bin ama para çözmüyormus.artk gözüm kapalı güvenmem hiçbirine
geçmişte kaldı tabi artık daha tecrubeli ve daha dikkatli olcam.inşallah hepimiz su surecten evlatlarla ayrılırzKimsenin de hakki kimsede kalmasi insAllah, büyük hakkina girmisler canimneyse ama seeen simdi bunu unut bi sureligine, yarina ve güzel sonuçlar a odaklan
saol canım Allah razı olsun tekte olsa o 36 . haftaya geldimi korkucaktım şimdi ikiz olunca korkularım dahada artıyor Allahım kimseyi evlatla sınamasın çok zor dualarınızda banada yer verin evlatlarımı sağsağlim kucağıma alayımCünkü sonlarinda evladini kaybetmissin canim basin sag olsuncok uzuldum melegin oldu senin simdi Rabbim 2 tane birden veriyor insAllah cok güzel bir gebelik gecirir ikisini de sag salim kucagina alirsin
amin canım Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısını nazar değdi diyor herkes çünkü herşeyim çok güzeldi oğlan olunca annesinede güzellik katmıştı ama nasip tabi nasibi yoktu yavrumun inşallah birgün kavuşcağımız günü bekliyoruzCanım ya ne dicem bilemedim tahmin bile edemiyorum o acıyıRabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın evlatlarını sağ salim bağışlasın
birgün kavuşcaz Allahın izniyle Rabbim birdaha aynı acıları göstermesin bu sefer kucaklarımıza alalım sağlıkla büyütelim inşallahCanm benm yaaa sende cok ağır bir durum yaşamışsınn başın sağolsun;(( en acısını yaşamısın inşallah bu sefer en güzelini versn rabbim.onlar artık bizim meleklerimiz
Geçen ay transfer için hazırlanırken üç tane olan bı hap enfeksiyon için antibiyotik dedi ben ilaçlarımı felan burdan karşılaştırın canım ya valla sürekli burdayım herkes kendinden bişe solluo iyi oluoAmin inşallah.geldi geçti cok sukür.herşey bir tecrübe oyüzden biz cok emek vererek hamıle kalıyoruz.hepimiz temkinli olalım iyi dr secelim gözümüz kapalı biat etmeyelım die yazdım:)
Hadi inşallah gelsin bugünBeklemedeyim merkez Ağrı ha diom gelio misafir yok evde sinir küpü dolasiom ama işaretleri var canım
Aminnn inşallahhhbirgün kavuşcaz Allahın izniyle Rabbim birdaha aynı acıları göstermesin bu sefer kucaklarımıza alalım sağlıkla büyütelim inşallah
Anladım canım baya etkilemiş seni demek kiIlk tedavimde estrofemde hic bir sikayetim olmadi. Simdi 1 haftadir kullaniyorum 4_5 gunu goguslerimde agri, gogus kafesimde baski nefes almada zorluk carpinti yapti. Su an gecti kalmadı hic biri
Tabi cnm tecrübelerimizi paylasalım ki birimizden birine bir fayda olur bilgi olurGeçen ay transfer için hazırlanırken üç tane olan bı hap enfeksiyon için antibiyotik dedi ben ilaçlarımı felan burdan karşılaştırın canım ya valla sürekli burdayım herkes kendinden bişe solluo iyi oluo
Evet adı oydu sanırım ya ne bileyim çok zorlu süreç hakketten su duyduğum yaşadıklarımdan sonra kimse yanımda ay bizde korunuyoduk hamile kalmışız dmeesin vallaTabi cnm tecrübelerimizi paylasalım ki birimizden birine bir fayda olur bilgi oluro 3 hap herkese verilio zaten işlem öncesi azitro,monodoks felan )
cnm bende ilk gebeliğimde öyle oldu ilk etapta yn etkisi yoktu..gebelik oluştuktan bir süre sonra sanki göğüs kafesimin üstünde bir taş oturtmuşlar ve geçmiyor inan mide bulantılarımın önüne geçti.nefes darlığıda yaptı.bunu da kendimi dinleyerek anlıyordum estrofermi içince başlıyordu.7. haftada kalbi durdu gebelik sonlandı.Ilk tedavimde estrofemde hic bir sikayetim olmadi. Simdi 1 haftadir kullaniyorum 4_5 gunu goguslerimde agri, gogus kafesimde baski nefes almada zorluk carpinti yapti. Su an gecti kalmadı hic biri
cnm başın saolsun allah bir daha yaşatmasın bu durumu inşallahcanım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?