2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hemen doktoruna Bilgi ver canım.
Haber gelene kadar da sakına kan sulandırıcı alma.
ayaklarının altına yastık koyup uzan
Canım şuan iyiyim bebeklerde iyi haftaiçi doktora tekrar gidicem ogünden sonra kanamam olmadı siyah akıntı geliyor çalışıyorum ama Allahtan oturarak yorucu işim yok sen nasılsın kaçıncı günün

Canım benim inşallah bir sıkıntı yoktur belki yerleşmedir. Kontrole ne zaman gideceksin
Canım bebekler iyiymiş çok şükr ikizler erken tepki vermeye başladı sanırım ikiz topiklerini okuyorum artık ordada olur diyorlar ama herkes risklerden bahşediyor insan sevinemiyor bile senin transferin ne zmn

Kuzum doktora gitmende fayda var ihmal etme nolur en azından için rahat eder böyle daha çok stres olacaksın
Canım gittim şimdilik iyiler ikizlerde oluyormuş bu tarz kanamalar seninde bilgin olsun panik yapma ben kesin gitti heralde bebekler dedim ama ikiz topikleri var orayada yazıyorum bizi biraz zor zamnlar bekliyor sanırım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız canım bebeklerimizi

Canım benim dikkat et kendine istersen doktora bir git için rahat eder dinlen Allahın izniyle bisey olmaz Rabbim bebeklerini korusun
Bebekler iyi canım çok şükür ama ben iyimiyim bilmiyorum ikiz topiklerini okudum geçen senenin gözüm korktu zaten ikizden korkuyordum böyle kanamada yaşayınca iyice panik oldum

Canım bebekler iyiymiş çok şükr ikizler erken tepki vermeye başladı sanırım ikiz topiklerini okuyorum artık ordada olur diyorlar ama herkes risklerden bahşediyor insan sevinemiyor bile senin transferin ne zmn
Kuzum hiç okuma bence herkeste bir olmuyor. Bak bende tek mi çift mi karar veremedim gidip okusam mı acaba dedim sonra vazgeçtim. Her gebelik bir olmaz her bünye bir olmaz. Sen stresten uzak kalmaya çalış asıl stres daha zararlı. İnşallah sağlıkla sağ salim kucağına alacaksın canım. Rabbim esirgesin evlatlarını sağ salim size bağışlasın

saol cnm benim inşallah sende güzel haberi alıcaksın inşallah en kısa zamanda transferde neye karar verdin tek mi çift mi

cnm çok geçmiş olsun tüp bebek tedavisinde oluyormuş bu tarz kanamaalr özellikle ikizlerde daha çok yaşanıyormuş benimde adet gibi kırmızı kanamam oldu sonra kahveye döndü şükür bebekler iiyi

canım bende normalde tek transfer istiyordum ama tüp bebek beni çok yordu çevre baskısı herkesin çocuk sorması ve herkesin hamile kalması eşimin bütün akrabaları baba oldu birtek biz kaldık birdaha o iğneleri olmak istemedim negatif olursa birdahakinde aynı moralle başlayamam diye nasibi varsa gelecektir dedim 2 koydurdum transfer günü hastalanmama rağmen kabız olmama rağmen ikisiide tuttu herşşey nasip kısmet sanırım ama ikiz gebelik son aylarca çok zorlaşıyormuş sanırım illaki tek gibi olmuyor hakkında hayırlısı ne olucaksa o olsun

Senden de Allah razı olsun cnm.onlardan laf almak çok zor.sen gene her zaman 2 doktora danısarak git herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…