2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ay kız dur önce şokumu yaşayayım sonra havalanırım bence de git belki de göremedi. Benim karnımdan baktı ilk etapta küçücük kese bir tane yolk saçı zor gördük bebeği zar zor gördü. Dedim hocam vajinal bakalım Yoksa eve sağlam kafa gelemezdim Vajinal baktık anca öyle gördük hatta diğerini de sonradan gördü yani Evet çokiyi değildi ultrason aleti

Kız karısır cocuklar ben farklı giydircem ıkız olursa
İşte heyecanı orada acaba hangisi kimdi pelin akilin videolarına denk geliyor musun insta da. Ben bi ara baya sıkı takipçileriydim kızlarının onlar da galiba tek yumurta ikizi. Çünkü ben hala karıştırıyorum

kızlar aranızda kan pıhtılaşmsı olan var mı?
doktor ilaç tedavisi olarak ne uyguladı..ilacı dozunu ayarlamak için herhangi bir kan tahlili uyguladı mı?cvplarsınız sevinirim

Sadece parası da değil, o iğneler, bi dolu kimyasal içeren ilaçlar...
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım da unutalım inşallah.
Evet zaten sentetik olması sorun.hepsi zehir gibi.ama napalım yafrular için katlanıyoruz
İştah ki ne iştah ben de aynı dertten muzdaribim yaz için verilen kiloların hepsi geri geldi. Aman şunu da yiyeyim yararı olsun aman bundan da fayda alayım derken dobişko olucaz
banada gelse keşke şu iştahhhhbenm miğdemi kaldırıyor ilaçlar zoraki yiyorum yemeği herkeste tıhaf etkıler yapıooo
Tup bebek işine girdikten sonra gerçekten hergun yeni bir bilgi ogrenioz hakkımızda hayırlısı mantıklı ama senin bebisin kısmeti burdaymis
valla kısmetiyle gelsin bacı yeter bizi süründürdükleri popolarına vurcam onlarınnn artk 1senedir gerekli gereksiz herşeyi bilmek zorunda kaldım keşke jinekoloji okusaymısım

kızlar aranızda kan pıhtılaşmsı olan var mı?
doktor ilaç tedavisi olarak ne uyguladı..ilacı dozunu ayarlamak için herhangi bir kan tahlili uyguladı mı?cvplarsınız sevinirim
Bende yok ama açıklayabılırım.trombofılı testıne göre heterozigot mu hemozigotmu o önemli öncelıkle snrasındada tahlıle ve kiloya göre doz hesaplanıp veriliyor

Bende yok ama açıklayabılırım.trombofılı testıne göre heterozigot mu hemozigotmu o önemli öncelıkle snrasındada tahlıle ve kiloya göre doz hesaplanıp veriliyor
pai 1 homozigot
MTHFR 1298 A C homozigot
faktör II heterozigot bende
önceki tedavimde oksapar 4000 ve aspirin 100 lük kullanıyordum.7.haftada düşük oldu gebelik sonlandı.genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı.doktor tahlilleri görünce başka bir kn tahlili yapmadan aynı ilaçları verdi.bende bir çok sayfa okudum burada.pıhtılaşma için hematoloji ile de devam edin yazmışlar.o yüzden sormak istedim.adetin üçüncü günü başladım ilaçlara acaba gebelik oluşunca mı kan tahlili yapıyorlar ilaçların yeterli olup olmadığına bakıyorlar..

Yok canım takıp etmiyorum Hıc, ikizleri oldugunu bılıyorum ama Hıc dıkkat etmedim..

evt baya bir kan pıhtışalması çıkmış sende. Gebelik oluşunca tam kan sayımından takip ediliyor.doz zaten baya yüksek vermiş dahada arttırılabilir mi dr karar verir.hamile kalırsan hematolojiylede görüş. Tek dr la kalma bence

Siz anlarsınız o zaman şey soracağım. Bana ikinci kontrole kadar herhangi bir ilaç yazılmadı folik asit dışında. bu durumda doğal siklus mu oluyor
Evet canım doğal siklus benim 2 denemem o şekildeydi transfer gününe kadar folik asit dışında hiç birşey kullanmamıştım. Transferden sonra prolutex iğne ve corasprin kullandım 7.günü idrarda ve kanda cıktı ben dayanamayıp erkenden test yaptırdım fakat 10.günde kayboldu.

3.denemem intralipid serum tedavisiyle bakalım bunun sonucu ne olacak heyecanla transfer günümü bekliyorum

Canım, neye bakarak fazla çıkmış dedin?
Benim henüz çıkmadı genetik test sonuçlarım ama merak ettim.

Canım, neye bakarak fazla çıkmış dedin?
Benim henüz çıkmadı genetik test sonuçlarım ama merak ettim.
3 gende mutasyon var homozigot çıkmıs 2gende 1ide daha hafif heterozgt çıkmıs.heteroları dr lar çok önemli görmüyor ama homozigt önemli direk kan pıhtılasması tanısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…