- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.521
Ama lütfen tıpatıp aynı giydirmeYaa evet öyle olacak dimiallahım sen yardım et hadi bakalım cumartesi yi bekliyoruz şimdi
Olmasın lütfennAaa olmazsa olmaz
Ay kız dur önce şokumu yaşayayım sonra havalanırımBende cuma yeniden gidicem bu doktor haftaya cagırdı şu an tek göründü kese varsa haftaya dedi doktoruma söledim tüp bebek doktoruma sen bu cuma gel varsa görünür dedi demekki cihazımı daha net gösteriyor bilmşyorum
Ben çok seviyorum yaOlmasın lütfenn
Kız karısır cocuklarBen çok seviyorum yanormal ikizlere de aynı takım giydirirdim büyük ihtimalle
İşte heyecanı oradaKız karısır cocuklarben farklı giydircem ıkız olursa
Evet zaten sentetik olması sorun.hepsi zehir gibi.ama napalım yafrular için katlanıyoruzSadece parası da değil, o iğneler, bi dolu kimyasal içeren ilaçlar...
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım da unutalım inşallah.
banada gelse keşke şu iştahhhhİştah ki ne iştah ben de aynı dertten muzdaribim yaz için verilen kiloların hepsi geri geldi. Aman şunu da yiyeyim yararı olsun aman bundan da fayda alayım derken dobişko olucaz
valla kısmetiyle gelsin bacı yeter bizi süründürdükleri popolarına vurcam onlarınnnTup bebek işine girdikten sonra gerçekten hergun yeni bir bilgi ogreniozhakkımızda hayırlısı mantıklı ama senin bebisin kısmeti burdaymis
Bende yok ama açıklayabılırım.trombofılı testıne göre heterozigot mu hemozigotmu o önemli öncelıkle snrasındada tahlıle ve kiloya göre doz hesaplanıp veriliyorkızlar aranızda kan pıhtılaşmsı olan var mı?
doktor ilaç tedavisi olarak ne uyguladı..ilacı dozunu ayarlamak için herhangi bir kan tahlili uyguladı mı?cvplarsınız sevinirim
pai 1 homozigotBende yok ama açıklayabılırım.trombofılı testıne göre heterozigot mu hemozigotmu o önemli öncelıkle snrasındada tahlıle ve kiloya göre doz hesaplanıp veriliyor
Yok canım takıp etmiyorum Hıc, ikizleri oldugunu bılıyorum ama Hıc dıkkat etmedim..İşte heyecanı oradaacaba hangisi kimdi pelin akilin videolarına denk geliyor musun insta da. Ben bi ara baya sıkı takipçileriydim kızlarının onlar da galiba tek yumurta ikizi. Çünkü ben hala karıştırıyorum
evt baya bir kan pıhtışalması çıkmış sende. Gebelik oluşunca tam kan sayımından takip ediliyor.doz zaten baya yüksek vermiş dahada arttırılabilir mi dr karar verir.hamile kalırsan hematolojiylede görüş. Tek dr la kalma bencepai 1 homozigot
MTHFR 1298 A C homozigot
faktör II heterozigot bende
önceki tedavimde oksapar 4000 ve aspirin 100 lük kullanıyordum.7.haftada düşük oldu gebelik sonlandı.genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı.doktor tahlilleri görünce başka bir kn tahlili yapmadan aynı ilaçları verdi.bende bir çok sayfa okudum burada.pıhtılaşma için hematoloji ile de devam edin yazmışlar.o yüzden sormak istedim.adetin üçüncü günü başladım ilaçlara acaba gebelik oluşunca mı kan tahlili yapıyorlar ilaçların yeterli olup olmadığına bakıyorlar..
Evet canım doğal siklus benim 2 denemem o şekildeydi transfer gününe kadar folik asit dışında hiç birşey kullanmamıştım. Transferden sonra prolutex iğne ve corasprin kullandım 7.günü idrarda ve kanda cıktı ben dayanamayıp erkenden test yaptırdım fakat 10.günde kayboldu.Siz anlarsınız o zaman şey soracağım. Bana ikinci kontrole kadar herhangi bir ilaç yazılmadı folik asit dışında. bu durumda doğal siklus mu oluyor
3.denemem intralipid serum tedavisiyle bakalım bunun sonucu ne olacak heyecanla transfer günümü bekliyorumEvet canım doğal siklus benim 2 denemem o şekildeydi transfer gününe kadar folik asit dışında hiç birşey kullanmamıştım. Transferden sonra prolutex iğne ve corasprin kullandım 7.günü idrarda ve kanda cıktı ben dayanamayıp erkenden test yaptırdım fakat 10.günde kayboldu.
Benim ilk denemem olacak inşallah pozitif olur ya3.denemem intralipid serum tedavisiyle bakalım bunun sonucu ne olacak heyecanla transfer günümü bekliyorum
İnşallah CanımBenim ilk denemem olacak inşallah pozitif olur yaİnşallah sen de bu sefer hayırlısıyla pozitifi görürsün canım
Canım, neye bakarak fazla çıkmış dedin?evt baya bir kan pıhtışalması çıkmış sende. Gebelik oluşunca tam kan sayımından takip ediliyor.doz zaten baya yüksek vermiş dahada arttırılabilir mi dr karar verir.hamile kalırsan hematolojiylede görüş. Tek dr la kalma bence
3 gende mutasyon var homozigot çıkmıs 2gende 1ide daha hafif heterozgt çıkmıs.heteroları dr lar çok önemli görmüyor ama homozigt önemli direk kan pıhtılasması tanısıCanım, neye bakarak fazla çıkmış dedin?
Benim henüz çıkmadı genetik test sonuçlarım ama merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?