2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Valla iyiyim gayet şu anda, ben çift rahimliyim sol rahmime koydular, haifif bir batma var o tarafımda, bir de dün böyle içimden biri ip çekiyor gibi bir şey hissettim. Sen nasılsın canım?
Ay hadi bakalım, tutunma belirtisidir inşallah.
Ben iyiyim, sadece dün tuvalette biraz zorlandım. Ondan dolayı azıcık endişeliyim.

Kızlar bugün doktor kontrolum var eğer ultrasonda keseler görünmezse alttan muayne olimmi sizce ne diyorsunuz
Bende kese için alttan oldum canım bisıkıntı olmadı çok şükür doktorum sıkıntı olsa alttan bakmayız zaten zor kazanılan bebekler merak etme için rahat olsun dedi

Yiyebildiğin kadar ye şimdi canım.
Sağlıkla kucağımıza alalım da ben bulantılara razıyım valla.
Aminn İnşallahh o günleri de görürüz valla oncekı gun gece 4 te kalktım midem kazındı yıne, ekmek yedim yattım cok sukur bulantı vs.hıc yok. Sadece gecen okulda arkadaslar yemek yıyordu, o biraz midemi bulandırdı, koktu bi anda

Ayy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyor şimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım
Başladı mı bulantıların canım benim yemek yedikten sonra oluyor olsun ama kendini hissettirsin hiç şikayetçi değilim hu günleri sabırsızlıkla bekledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…