- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.381
Oy senin dualarına kurban canımsınn.bu da bizim sınavımızmış ağlıyacaz üzülücez yorulcaz ama inanıyorumki sonunda da güleceğiz.peygamber sınavı verilmiş bize elbet mükafatınıda görücez bende senin için hepimiz için her gün dua ediyorum. 8senedir bekliyorum bende . Bir gün doguma gün sayacagımız günlerde gelecek elbetgüçlü kadınlarız biz üstesinden geliriz sana koccaman kalp gönderiyorummm
yalnz değilsn cnm bende subatta 37 olcam olmadı nine olurz napakinşallah canım.Umarım bir an evvel kavuşuruz, yoksa ben nine olacağım
yalnz değilsn cnm bende subatta 37 olcam olmadı nine olurz napak
ayy keske bende istahsiz olsam ahh ahhh valla yok ama simdi oenmli degil bi hamile kalayim hwrsey bitsin etsin en son gdiecem cerraha beni duzeltsinlerrİlaçlar herkeste başka etkiler yapıyor ben normalde iştahsızdım iyice iştahsızlaştım.sürekli miğdem bulanıyor,çarpıntım var ah bu ilaçlar neşer yapıo bize.keşke benm göğüslerde fışkırsa nerdeeee pek bi özeniyom haaa
Tüp bebekte ilk olacak canım. Daha önce 3 negatif aşılamam varCatlak-kurabiye canim senin kaçıncı denemen olacak bu
Himm anladim canim cift transfer isteğinden dolayı sordum inşallah ilk seferinde olur canimTüp bebekte ilk olacak canım. Daha önce 3 negatif aşılamam var
İnşallah canım benim. Valla napsam bilemiyorum o konuda yaHimm anladim canim cift transfer isteğinden dolayı sordum inşallah ilk seferinde olur canim
Şuan kanama da lekelenmede durdu çok şükür canım ama baya korkuttu biziCanım duyduğuma göre tüp bebekte kanama vs fazla oluyor zaten doktorumuz iyi bilir herşeyi içini ferah tut bol bol dua oku
Evet bide daha yeni olunca öyle oluyorŞuan kanama da lekelenmede durdu çok şükür canım ama baya korkuttu bizi
Ben hep alttan oluyorum bi sorunla karşılaşmadım çok şükürKızlar bugün doktor kontrolum var eğer ultrasonda keseler görünmezse alttan muayne olimmi sizce ne diyorsunuz
Ben de canım, 2 gün önce oldum.Ben de 2 gün önce transferi oldum arkadaşlar. 7 ekimde kan vereceğim. İnşallah tutunmuştur omletim.
şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştahayy keske bende istahsiz olsam ahh ahhh valla yok ama simdi oenmli degil bi hamile kalayim hwrsey bitsin etsin en son gdiecem cerraha beni duzeltsinlerrayy bilmiyorum ya neyse hayirlisiylan olsunlarda ben herseye raziyim saka bi yana insallab verdigimiz emegin karsiligini aliriz ya insallahhh
Ayy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyorşuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değil ah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr
Valla iyiyim gayet şu anda, ben çift rahimliyim sol rahmime koydular, haifif bir batma var o tarafımda, bir de dün böyle içimden biri ip çekiyor gibi bir şey hissettim. Sen nasılsın canım?Ben de canım, 2 gün önce oldum.
İnşallah tutunmuşlardır.
Nasılsın?
Benım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suandaAyy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyorşimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?