2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

inşallah canım.Umarım bir an evvel kavuşuruz, yoksa ben nine olacağım

ayy keske bende istahsiz olsam ahh ahhh valla yok ama simdi oenmli degil bi hamile kalayim hwrsey bitsin etsin en son gdiecem cerraha beni duzeltsinlerr ayy bilmiyorum ya neyse hayirlisiylan olsunlarda ben herseye raziyim saka bi yana insallab verdigimiz emegin karsiligini aliriz ya insallahhh

Arkadaşlar merhaba İzmir’de olup pgt veya ngs’li transfer deneyen var mı?Hangi doktorlar ilgileniyor.4 kere tutmayan denemem var.5. de tutmazsa bu işlere girişeceğim.

şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değilah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr

şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değilah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr
Ayy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyor şimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…