- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.361
Çıkmama ihtimali var mı sence idrara geçmeme ihtimali. Bilmiyorum bu 4.tedavimdi çok ümitliydim ama ilaçlara devam edicem perşembe kan verene kadar dua et lütfen banasen en iyisi kan ver sadece testle sonuca varma.inşallah hayrlı olur sonucun zaten 10gün olmus ya yarn yada 12.gun kan ber daha kesın sonuc olan üzülme sımdıden
Canim ngs li deneme şansın varsa istersen oyle de deneyebilirsin. Embriyolarda genetik bir sorun varsa dusuk ya da tutmama durumu cok olabiliyor.Canım benim rahim kalınlığı hep böyle.Endometrium hep güzel der gittiğim doktorlar.Ama 4 denemem de olumsuz.İlk 2 tüplerden dediler aldırdım tüpleri yine olmadı.Doktor kaliteli embriyo koyuyoruz diyor tutmuyor.Ben de bilmiyorumÇok yoruldum, çok üzülüyorum.Bana olacakmış gibi gelmiyor yine ama çok istiyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda.Senin transfer ne zaman?Kaçıncı denemen?
evt gerçekten herşeyde cok iyi yolundaymıs artık gerçektten nasibe kalıyor işimiz.benm 2.deneme ilkinde tuttu ama enfeksiyon sebebiyle 17 haftalkken kaybettim.şuandada korkularım var tutmaması bir dert tutup kaybetmekte ayrı bir dert.3tane kayıp .Allah yardım etsin hepimizeCanım benim rahim kalınlığı hep böyle.Endometrium hep güzel der gittiğim doktorlar.Ama 4 denemem de olumsuz.İlk 2 tüplerden dediler aldırdım tüpleri yine olmadı.Doktor kaliteli embriyo koyuyoruz diyor tutmuyor.Ben de bilmiyorumÇok yoruldum, çok üzülüyorum.Bana olacakmış gibi gelmiyor yine ama çok istiyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda.Senin transfer ne zaman?Kaçıncı denemen?
Evet malesefki tek yumurta ikizi en istemedikleri durum riski çift yumurta ikizine göre daha fazlaSoyle bir durum var. 4 Gunden sonra bölünen embriyoalr monokardiyonik oluyor. Yani tek kese içerisinde tek yumurta ikizi oluyor. Bu nedenle zaten bu gebelikler8n buyuk çoğunluğu yaşayamıyor. Genelde de ngs den geçmiyor diye biliyorum. Bizim onxeki transferimiz 4. Gun transferiydi. Tek yumurta ikizleri ayni kese icerisinde yer alıyordu. Perinatolog zaten gördüğü an yuzu düşmüştü. En istenmeyen durum demisti.
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah bebişinSelam kızlar, benim de transferim cuma günü olacak hayırlısıyladaha önce bir negatif, bir kimyasal bir de düşük geçmişim var 7 haftalık. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Adetin 3. Günü gittiğinde eğer normal çıkarsa o gün başlatır canım ilaçları da. İnşallah normal olur başlarsın sende canım hayırlısıylaBen başlamadım henüz geçen adetim geldi sandım lekelenmeyle geçmişti sadece benim regl dün başladı yarın 3. günümde gideceğim muayeneye.
Merkez benden sadece ultrason görüntümü istedi. Normal görünürse hormon istemeyeceğiz dediler.
Yarın belli olacak bakalım.
İlaçlara ne zaman başlanıyor hiç bilmiyorum.
Bu cümlenin bugün karşıma ikinci kez çıkması bir tesadüf mü?Yani önemli olan eve sağlıkla doğmuş bebek götürmek değil mi
Evet malesefki tek yumurta ikizi en istemedikleri durum riski çift yumurta ikizine göre daha fazlarabbim kaybettiğin evlatlarınin acısını hafifletecek unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canim. Bu yolda ugras veren hepimizin saglikli evlatları olur insallah. Hatta her sey oyle guzel olsun ki bu nasil hamilelik boyle bulanfimiz bile yok diyelim. Huzurlu ve sifir riskli bir hamilelik yaşayalım. Cok rahat dogumumuz olsun. Allahtan bol bol dileyelim en güzelini dileyelim.Evet malesefki tek yumurta ikizi en istemedikleri durum riski çift yumurta ikizine göre daha fazlarabbim kaybettiğin evlatlarınin acısını hafifletecek unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya canm hani idrarda cıkmayıp kanda cıkanlar gördüm topiklerde olma ihtimaline karsn ilacına devam et.dilerimki öyle olur.herşey nasip elimizden gelen sadece çabalamak.kan vermeden kesin sonuc belli olmazÇıkmama ihtimali var mı sence idrara geçmeme ihtimali. Bilmiyorum bu 4.tedavimdi çok ümitliydim ama ilaçlara devam edicem perşembe kan verene kadar dua et lütfen bana
İnşallah canım hayırlısı olsun sabah erken gebelik testi yapıcam sonra kan veririm artıkYa canm hani idrarda cıkmayıp kanda cıkanlar gördüm topiklerde olma ihtimaline karsn ilacına devam et.dilerimki öyle olur.herşey nasip elimizden gelen sadece çabalamak.kan vermeden kesin sonuc belli olmaz
Canım duyduğuma göre tüp bebekte kanama vs fazla oluyor zaten doktorumuz iyi bilir herşeyi içini ferah tut bol bol dua okuKızlar bu sabah uyandığımda pembe bi lekelenmem oldu, hemşire söylemişti pembe ve kahverengi lekeler olabilir endişe etme kırmızı olmadıkça demişti. Bir süre sonra peçeteye baktım kırmızı kan gelmiş. Hemşireye yazdım hemen peçetenin fotoğrafını da gönderdim muayeneye çağırdılar gittim. Rahimde kan odakları var ama keseye yakın değiller korkma dedi doktorum ama puroluton depotu haftada bir vuruluyodum onu 3 günde bire çıkardı. Neyse ki bida kanama olmadı hafif kahverengi lekeye döndü o da geçiyo gibi. Kalp atışı için cuma gidicem yine ama çok korktum ya inşallah bi sorun yoktur
ayy evet ya valla allahim.son olsun ya kendimddn nefret etti bugun kiafet alisverisi yapayim.dedim.eskiden denemeden giyiniyorfum simdi denemeden giyemiyorum.olmuyo cunki sutyen alayim dedim yahu en buyuk aliyorum ya fiskiriyor boyle bisi yokHer drun farklı farklı protokolleri var cok kafa karıştırıcı:)) hepsi kafasına göre iştebizde eli mahkum yapıoz napak anacım Alalım su bebeleride kurtulalım su süreçten inşallahhh
Neden olmasın ki rabbim nasip etsin inşallah canım benim hepimizeAmin canim. Bu yolda ugras veren hepimizin saglikli evlatları olur insallah. Hatta her sey oyle guzel olsun ki bu nasil hamilelik boyle bulanfimiz bile yok diyelim. Huzurlu ve sifir riskli bir hamilelik yaşayalım. Cok rahat dogumumuz olsun. Allahtan bol bol dileyelim en güzelini dileyelim.
Neden olmasin ki
İlaçlar herkeste başka etkiler yapıyor ben normalde iştahsızdım iyice iştahsızlaştım.sürekli miğdem bulanıyor,çarpıntım var ah bu ilaçlar neşer yapıo bize.keşke benm göğüslerde fışkırsa nerdeeee pek bi özeniyom haaaayy evet ya valla allahim.son olsun ya kendimddn nefret etti bugun kiafet alisverisi yapayim.dedim.eskiden denemeden giyiniyorfum simdi denemeden giyemiyorum.olmuyo cunki sutyen alayim dedim yahu en buyuk aliyorum ya fiskiriyor boyle bisi yokpopom bobusum goguslerim 4.mu, birlikte yasiyiruz artik ya hayir bide hep ac olurmu bi insan valla yoruldum
Canım benim de 5. Denemem , inşallah tutar ikimizinki deÇıkmama ihtimali var mı sence idrara geçmeme ihtimali. Bilmiyorum bu 4.tedavimdi çok ümitliydim ama ilaçlara devam edicem perşembe kan verene kadar dua et lütfen bana
5Kaçıncı gün sizin embriyolar
Canım bu çilemiz niye bende bilmiyorum.Ne zor hayatlarımız var.Geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm tam oldu derken kaybetmek daha zor ama ne olur İnan herşeyin güzel olacağına.Ben inanayım diyorum, ağlıyorum düşünürken bileevt gerçekten herşeyde cok iyi yolundaymıs artık gerçektten nasibe kalıyor işimiz.benm 2.deneme ilkinde tuttu ama enfeksiyon sebebiyle 17 haftalkken kaybettim.şuandada korkularım var tutmaması bir dert tutup kaybetmekte ayrı bir dert.3tane kayıp .Allah yardım etsin hepimize
Canım denenmedi NGS doktorum hiç bahsetmediği için.Aslında bu doktora başarısız 2 denemem ve tüplerim alındıktan sonra gittim.O ilk kez dondurulmuş embriyo transfer etti , öncesinde rahim dinlendirme yaptı , çizik falan attı.Ngs’den bahsetmedi.Dondurulduktan sonra hatta ilk dondurulmuş negatif olunca öğrendim NGS yapılabileceğini.Dondurulduktan sonra çözüp NGS tavsiye edilmiyor, şimdi son dondurulmuşlar transfer edildi.NGS ‘den niye bahsetmediniz dediğimde hala gerek görmediğini söyledi.Şimdi bu olumsuz olursa tekrar konuşacağım, ekstra birşey yapmayacaksa , başka bir doktor bulmam lazım.Canim ngs li deneme şansın varsa istersen oyle de deneyebilirsin. Embriyolarda genetik bir sorun varsa dusuk ya da tutmama durumu cok olabiliyor.
İnşallah canım benim de 4. İnşallah ikimizinki de tutarCanım benim de 5. Denemem , inşallah tutar ikimizinki deDualarım seninle
Oy senin dualarına kurban canımsınn.bu da bizim sınavımızmış ağlıyacaz üzülücez yorulcaz ama inanıyorumki sonunda da güleceğiz.peygamber sınavı verilmiş bize elbet mükafatınıda görücez bende senin için hepimiz için her gün dua ediyorum. 8senedir bekliyorum bende . Bir gün doguma gün sayacagımız günlerde gelecek elbetCanım bu çilemiz niye bende bilmiyorum.Ne zor hayatlarımız var.Geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm tam oldu derken kaybetmek daha zor ama ne olur İnan herşeyin güzel olacağına.Ben inanayım diyorum, ağlıyorum düşünürken bileDualarım seninle.inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?