2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

sen en iyisi kan ver sadece testle sonuca varma.inşallah hayrlı olur sonucun zaten 10gün olmus ya yarn yada 12.gun kan ber daha kesın sonuc olan üzülme sımdıden
Çıkmama ihtimali var mı sence idrara geçmeme ihtimali. Bilmiyorum bu 4.tedavimdi çok ümitliydim ama ilaçlara devam edicem perşembe kan verene kadar dua et lütfen bana

Canim ngs li deneme şansın varsa istersen oyle de deneyebilirsin. Embriyolarda genetik bir sorun varsa dusuk ya da tutmama durumu cok olabiliyor.

evt gerçekten herşeyde cok iyi yolundaymıs artık gerçektten nasibe kalıyor işimiz.benm 2.deneme ilkinde tuttu ama enfeksiyon sebebiyle 17 haftalkken kaybettim.şuandada korkularım var tutmaması bir dert tutup kaybetmekte ayrı bir dert.3tane kayıp .Allah yardım etsin hepimize

Evet malesefki tek yumurta ikizi en istemedikleri durum riski çift yumurta ikizine göre daha fazla rabbim kaybettiğin evlatlarınin acısını hafifletecek unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah bebişin
Adetin 3. Günü gittiğinde eğer normal çıkarsa o gün başlatır canım ilaçları da. İnşallah normal olur başlarsın sende canım hayırlısıyla

Yani önemli olan eve sağlıkla doğmuş bebek götürmek değil mi
Bu cümlenin bugün karşıma ikinci kez çıkması bir tesadüf mü?
Doktorumda aynı şeyi söyledi bugün. Bende tek embriyo çift embriyo arasında kararsız kaldım. Doktor bilgilendirme yaptı kararı size bırakıyoruz dedi. Ama çift embriyodan yana gönlü pek yok gibiydi. Napıcam bilmiyorum

Evet malesefki tek yumurta ikizi en istemedikleri durum riski çift yumurta ikizine göre daha fazla rabbim kaybettiğin evlatlarınin acısını hafifletecek unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
bu emoji yalnış oldu kusura bakma cmm

Amin canim. Bu yolda ugras veren hepimizin saglikli evlatları olur insallah. Hatta her sey oyle guzel olsun ki bu nasil hamilelik boyle bulanfimiz bile yok diyelim. Huzurlu ve sifir riskli bir hamilelik yaşayalım. Cok rahat dogumumuz olsun. Allahtan bol bol dileyelim en güzelini dileyelim.
Neden olmasin ki

Çıkmama ihtimali var mı sence idrara geçmeme ihtimali. Bilmiyorum bu 4.tedavimdi çok ümitliydim ama ilaçlara devam edicem perşembe kan verene kadar dua et lütfen bana
Ya canm hani idrarda cıkmayıp kanda cıkanlar gördüm topiklerde olma ihtimaline karsn ilacına devam et.dilerimki öyle olur.herşey nasip elimizden gelen sadece çabalamak.kan vermeden kesin sonuc belli olmaz

Ya canm hani idrarda cıkmayıp kanda cıkanlar gördüm topiklerde olma ihtimaline karsn ilacına devam et.dilerimki öyle olur.herşey nasip elimizden gelen sadece çabalamak.kan vermeden kesin sonuc belli olmaz
İnşallah canım hayırlısı olsun sabah erken gebelik testi yapıcam sonra kan veririm artık

Canım duyduğuma göre tüp bebekte kanama vs fazla oluyor zaten doktorumuz iyi bilir herşeyi içini ferah tut bol bol dua oku

Her drun farklı farklı protokolleri var cok kafa karıştırıcı:)) hepsi kafasına göre işte bizde eli mahkum yapıoz napak anacım Alalım su bebeleride kurtulalım su süreçten inşallahhh
ayy evet ya valla allahim.son olsun ya kendimddn nefret etti bugun kiafet alisverisi yapayim.dedim.eskiden denemeden giyiniyorfum simdi denemeden giyemiyorum.olmuyo cunki sutyen alayim dedim yahu en buyuk aliyorum ya fiskiriyor boyle bisi yok popom bobusum goguslerim 4.mu, birlikte yasiyiruz artik ya hayir bide hep ac olurmu bi insan valla yoruldum

Neden olmasın ki rabbim nasip etsin inşallah canım benim hepimize mutluluk gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah

İlaçlar herkeste başka etkiler yapıyor ben normalde iştahsızdım iyice iştahsızlaştım.sürekli miğdem bulanıyor,çarpıntım var ah bu ilaçlar neşer yapıo bize.keşke benm göğüslerde fışkırsa nerdeeee pek bi özeniyom haaa

Canım benim de 5. Denemem , inşallah tutar ikimizinki de Dualarım seninle

Canım bu çilemiz niye bende bilmiyorum.Ne zor hayatlarımız var.Geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm tam oldu derken kaybetmek daha zor ama ne olur İnan herşeyin güzel olacağına.Ben inanayım diyorum, ağlıyorum düşünürken bile Dualarım seninle.inşallah olur

Canim ngs li deneme şansın varsa istersen oyle de deneyebilirsin. Embriyolarda genetik bir sorun varsa dusuk ya da tutmama durumu cok olabiliyor.
Canım denenmedi NGS doktorum hiç bahsetmediği için.Aslında bu doktora başarısız 2 denemem ve tüplerim alındıktan sonra gittim.O ilk kez dondurulmuş embriyo transfer etti , öncesinde rahim dinlendirme yaptı , çizik falan attı.Ngs’den bahsetmedi.Dondurulduktan sonra hatta ilk dondurulmuş negatif olunca öğrendim NGS yapılabileceğini.Dondurulduktan sonra çözüp NGS tavsiye edilmiyor, şimdi son dondurulmuşlar transfer edildi.NGS ‘den niye bahsetmediniz dediğimde hala gerek görmediğini söyledi.Şimdi bu olumsuz olursa tekrar konuşacağım, ekstra birşey yapmayacaksa , başka bir doktor bulmam lazım.

Canım benim de 5. Denemem , inşallah tutar ikimizinki de Dualarım seninle
İnşallah canım benim de 4. İnşallah ikimizinki de tutar herkeste idrara geçmeyebiliyormuş hemen kan kesin sonucu verir dedi hemşireme yazdım yeniden ümitlendim açıkçası. Sen dayan canım idrarda bakma kanda öğren strese giriyor insan valla

Oy senin dualarına kurban canımsınn.bu da bizim sınavımızmış ağlıyacaz üzülücez yorulcaz ama inanıyorumki sonunda da güleceğiz.peygamber sınavı verilmiş bize elbet mükafatınıda görücez bende senin için hepimiz için her gün dua ediyorum. 8senedir bekliyorum bende . Bir gün doguma gün sayacagımız günlerde gelecek elbet güçlü kadınlarız biz üstesinden geliriz sana koccaman kalp gönderiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…