2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ay kız dınlen dınlen ya okdar ugrasıyoruz bıde valla bana oyle serum verıyor nblm dıyım dedım belkı sanada ıyı gelır smını unuttum ama bulunca yazarım canım
Her drun farklı farklı protokolleri var cok kafa karıştırıcı:)) hepsi kafasına göre işte bizde eli mahkum yapıoz napak anacım Alalım su bebeleride kurtulalım su süreçten inşallahhh

Nerden oldunuz öncelik hayırlı olsun hiç mi yatirmadilar her hastane farkli sanırım ama ilk gün bol bol dinlenin yine de siz evde de sımsıkı tutunsun inşallah bebeğiniz
Üniversite hastanesinde oldum, ben kendim uzandım odada 15-20 dakika falan, eve geldim uzanıyorum ama evin içinde dolaşıyorum sürekli yatmıyorum, eşimle hastaneden sonra gittik yemek yedik, sonra eve geldik, hemşireler normal hayatına dönebilirsin sadece ağır kaldırma temizlik yapma dediler

Tüp tedavı derken transfer mi opu mu hangi aşamadasın?
Hayırlı olsun cnm inşallah sıkı sıkı tutunurlar

Tamam direk kalkmamissin canım evet bencede uzanma ağır iş yapma kafan rahat olsun stresten uzak dur ikisde sana sımsıkı tutunsun canım

Ben uzamadım bilehemen kalktım eve gittim))

Tüp tedavı derken transfer mi opu mu hangi aşamadasın?

Hayırlı olsun cnm inşallah sıkı sıkı tutunurlar
Şu an sadece tüp bebeğe karar verdik. 3 yıldır deniyoruz olmuyordu bende erken menapoz ihtimali var amh değerim biraz düşük çıkıyor ama doktor bu değerin normal sadece yaşına göre düşük dedi. 30 yaşındayım. O yüzden de daha fazla geç kalmamak adına direkt tüpe geçmeye karar verdik. Kan değerlerim düşük çıkınca bu ay vitamin takviyesi ile geçti. Ekim deki reglimde tedaviye başlanacak inşallah

Pazar gunu parca dusurdugumu yazmistim adetimin son gunuydu sonrasinda kanama bitti. Bugun kontrol vardi ultrasonda bi sorun gorunmuyo. Progesteron ve lh bakilmasini istedi doktor onlarda normal seviyede. Dusundugumuz gibi korkulcak bi durum yok, transferi ertelemeye gerek yok simdilik dedi. Cuma gunu tekrar bakalım rahim kalinlasmasi nasil ona gore karar verelim dedi. Garip bi durum icindeyim

Evet Progesteron fitil eklencek

Canım bende 3-12 günleri sadece imom ve estrofem kullandım . 12 günde kontrol vardı yani 13-18 doktor progesteron eklemiş . Transfer bugün 18 günü oluyor
Guzel haberler alırsın insallqh

hayırlı olsun canmm.önce kan değerlerin düzelsin tabi,yemene içmene de dikkat et kan yapan şeyler ye.kuru üzüm,keçiboynuzu pekmezi,bol bol protein al.kuruyemiş tüket zaten vitamınde alıosn iyi gelecektir.sonrası artık opu ve transfer merak ettiklerin varsa süreçte herkes yardımcı olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…