- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.081
Geliyorum aç kapıyıbuyur gelll bebeğimm beraber yiyelim:) birden yazıverdm hakkınızı helal edin canınınz istediyse
Allah razı olsun canım darısı sana inşallah bel karın ve kasık ağrım oldu yoğun olmasada hissettirdi hafif hafifay çok sevindim canım hayırlı olsun peki bel ağrısıda oldu mu
ooo çayıda koyuyorum ozamnnnGeliyorum aç kapıyıhelal olsun canım ondan kolay ne var yapar yeriz canımız isterse zor şeyleri demeyin her ihtimale karşı
im bugün ücüncü günüm transferden sonra dün 1 saat kadar baya bir ağtım oldu sonrasında hafif hafif adet ağrılarım ve bel ağrım oluyor inşallah tutunuyordur meleğimAllah razı olsun canım darısı sana inşallah bel karın ve kasık ağrım oldu yoğun olmasada hissettirdi hafif hafif
Göbekleri çarpıştırırız
Ahahahahsaol bebegım benm akşam bdv de konu bulursan etiketle benide muahhh
Insallah canım hakkinda hayırlısı olsun inşallah ama belirti arama rahat ol stres yapma içini ferah tut Rabbim herşeyin hayırlısını bilirben
im bugün ücüncü günüm transferden sonra dün 1 saat kadar baya bir ağtım oldu sonrasında hafif hafif adet ağrılarım ve bel ağrım oluyor inşallah tutunuyordur meleğim
Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah
aslinda dogru bazrn tuplerde tutuyorda dis gebelik oluyo mesela tuplerde kalinlikta yok yani nasip evetYa sımdı standartlara göre 7mm-14mm arası deniyor ortalama drlar 9mm istiyor.benm ilk transferde 7.2mm di cok asırı ümitsizdm tutmayacak nasl olsa die ilaçları bile kullanmadm ciddi söylüyrm sadece fitil attm.testi bile ölesine umursamazca yapmıstm ama tutmustu.nasipte varsa incelık kalınlk herşey bahane
İnşallah canım, inşallah.İnşallah canım benim hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler sağlıkla tutunsunlar. Sağ salim gelsinler
Evet, çoooooook heyecanlı.Hadi gözün aydın nisacım maşallah dielimartk gün saymaca
İnşallah canım yaa.Amin inşallah canım gözün aydın hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine
lucrin ney kuzum ben bilmiyorumBirde sen lucrinli tedavı mı görüyorsun?
Kuzum evet öyleymiş yani bilmiyorum ben kendimi hepsine hazırladım artık nasibimizde ne varsaCanım benimde 14.gün 1687 cıktı değerim değere göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum bugün kese görmeye gittim tek kese var değere çok takilmamak lazımmış bende kendimi ikize hazırlamıştım nasip böyleymiş sağlıklı hayırlı olsunlarda❤❤
herşey dört dörtlük olsa bile tutmayınca gene tutmuyor. Rahim amelıyatı olup gebe kalanda cok kişi okudum cnm. ama biz gene birşey buluruz takacak bu hamılelık ısı bitip de bebişleri alana kadar daha nelere nelere takçaz kimbiliraslinda dogru bazrn tuplerde tutuyorda dis gebelik oluyo mesela tuplerde kalinlikta yok yani nasip evet
ya ben bide rahim ameliyati olfum rahim.icini genisletti doktor biraz ondanda korkuyorum acaba nblm kotu bisi olurmu diye valla evham hastasi olucam su cocuk yuzunden bi gelsin zatenn resmen vatani gorev haline geldi bu durum
yumurtlamayı baskılıyor bu iğne tamamen dısardan alınan hormonla tedavı gerçekleşiyor,kist olmasını,erken yumurtlama olayını vs ortadan kaldırıyor bazı dr lar tercıh edıyor ondan sordmlucrin ney kuzum ben bilmiyorum
Sırasını savan beklemeye hadi inşallahhİnşallah canım, inşallah.Rabbim hepimizin kucağını doldursun.
Evet, çoooooook heyecanlı.
Çok teşekkür ederim canım, sıra sende artık.
İnşallah canım yaa.
Sizin sevinçlerinizi biz de yaşayalım inşallah.
Canım gözün Aydınİnşallah canım, inşallah.Rabbim hepimizin kucağını doldursun.
Evet, çoooooook heyecanlı.
Çok teşekkür ederim canım, sıra sende artık.
İnşallah canım yaa.
Sizin sevinçlerinizi biz de yaşayalım inşallah.
Salatalık turşusu kurdum bende onlari alıp geleyim
Aynen Rabbim neyi nasip ettiyse kabulümüz sağlıklı hayırlı olsunlarda Sagol canım sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canımKuzum evet öyleymiş yani bilmiyorum ben kendimi hepsine hazırladım artık nasibimizde ne varsahayırlı olsun canımmm bu ara da rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Ooo bayılırım valla en sevdiğim al gelll bekliyorumSalatalık turşusu kurdum bende onlari alıp geleyim
Yaaa güzel teyzemiz sana turşular feda olsunOoo bayılırım valla en sevdiğim al gelll bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?