- Emoji Skoru
- 3.057
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #8.101
Ben 37 yasima giricem doktorum yapmak isterseniz yapabilirsiniz dedi yastan dolayi onerdi artik Turkiye de de yapiliyormus bazi genetik labaratuvarlarda o yuzden sordumRica ederim. Ben çok fiyat sordum. Kapsamlarina gore değişiyor fiyatlar. İllaki indirim yapıyorlar ama ortalama 3 bin TL civarında. Siz doktorunuzla görüştünüz mü gerekli mi diye?
Bilmiyordum o hesabı şimdi girip baktım canım meraktanEvet oyle tabi ki, o zaman cok daha iyi olur
o gunlere sagsalim geliriz insallah ya sabirsizlaniyoruminstagramda zeynepinharikalardiyarini takip ediyor musunuz? O da 42 hafta oldu danimarkada hala dogurtmadilar bugun dogurdu mu diye meraktayim, konudan cok alakasiz oldu ama
Evet ya avrupa olunca kadini beklettiler de beklettilerBilmiyordum o hesabı şimdi girip baktım canım meraktaninşallah 42.haftaya doğurmuş oluruz ya ben herhalde dayanamazdım şimdi bile zaman zor geçiyor sezaryenle alın derdim.
Hayirli olsun tatlimBi de dediğim gibi sat 10+4, dr.a gore 11+1. Cinsiyeti erkek dedi. Bu kadar erken belli olur mu ki
Canım o muhabbeti kastetmediTabiki de birkac arkadas gebelikte cinsel hayatla ilgili sorular sordu herkes bildigi kadar yardimci olmaya calisti
Eger sizin bahsettigim seksten anladiginiz atesli geceler muhabbetiyse maalesef hayal kirikligina ugradiniz
Yaaa cok sevindimm sukurler olsun saglikla kucagina al insallahKızlarrr geldım. Bı sıkıntı yok cok sukur 9+6 çıktı programda da oyle cıkıyordu zaten kanama alanımızda yokmus yuz ustu yatıyordu doktor durtunce hemen hareketlenmeye basladı yavrum ya böyle buyumus gorunce ınsanın ıcı bı tuhaf oluyor :) yanı kızlar sonuc olarak hamıle gıbi hıssetmesekte hamıleyız merak etmeyın cinsiyet tahmını ıstıyommm :)
Neyse onlari da gebelikten sonra farkli bi grupta konusuruzCanım o muhabbeti kastetmediyani ben başka muhabbete yordum.
Ya benim kardesimde 42 haftalik insallah ona cekmemistir benimkiEvet oyle tabi ki, o zaman cok daha iyi olur
o gunlere sagsalim geliriz insallah ya sabirsizlaniyoruminstagramda zeynepinharikalardiyarini takip ediyor musunuz? O da 42 hafta oldu danimarkada hala dogurtmadilar bugun dogurdu mu diye meraktayim, konudan cok alakasiz oldu ama
Hayirlisi olsun ben de gec dogmusum zamaninda. Doktor sende de oyle bir durum olabilir dedi ama sadece bir ihtimal. O zaman gelsin gorecegiz bakalimYa benim kardesimde 42 haftalik insallah ona cekmemistir benimki
Gerci oglumu 5 hafta erken dogurmustum
Güldürdün canım yaNeyse onlari da gebelikten sonra farkli bi grupta konusuruz
Bi saglicakla bulantilari bitirelim minnaklari doguralim da
Not almak diyince Perşembe günü doktora soracaklarımı elime not alıcam gecedenGüldürdün canım yabir bir not alıyor muşum doğumdan sonra konuşmak için k inşallah sağlıcakla bebeklerimizle birlikte Ekime varalım. Rabbim kolaylık versin hepimize
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar bugün kalp atışına gittim 6+5 günlükmüşüz doktor doğumun 25 Eylül olacağını söyledibu arada tüp bebek benim ki
İnşAllah teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende 10. Haftamdan itibaren diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum. Diyetisyenle devam eden bir çok hamile varKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benim ilk yapılan testlerimde açlık şekerim glukoz yani 105 çıkmıştı 9 gün dikkat ettim doktor sonuçlarıma baktı bir daha istedi glukoz bir de üç aylık şekerime bakmak istedi şekerim 88 çıktı üç aylık şekerim de çok iyi çıktı. Bir daha da baktırmadım doktor çok iyi çıktı diyince. Sorum şu ben diyetisyen kontrolü ile devam etmek istiyorum ama ne annem ne eşim izin veriyor çoğu kişi saçmalama bebek beslenemez diyor. Ne yapsam sizce diyetisyenle devam etmek bebeğe zarar verir mi ya ona göre diyet verir diye düşünüyorum
Ben de aynısını yaşadım ne sormak istediklerimin hepsini sordum ne dediklerinin hepsini aklımda tuttum.. Kesinlikle yapalım.. bence çoğu kişi yapıyor olmalı.Not almak diyince Perşembe günü doktora soracaklarımı elime not alıcam gecedensizlere de öyle oluyor mu ya odaya girince her şey siliniyor kafamdan çıkınca da doktor ne demişti ya napacaktım diyorum
Gebelik döneminde Alman gereken en az kilo, sağlıklı beslenmek için yardımcı olur.Aslında beslenmeme dikkat ediyorum şu an şeker nedeniyle ama kendi kendime yapabiliyor muyum diye kafamı da kurcalıyor insanların aklına diyetisyen diyince ya kilo verip napacaksın diyorlar benim niyetim tabi ki kilo vermek değil bu zaten mümkün değil en son gizli gizli gidicem artık
Benim de aklimdan gecmedi degilNot almak diyince Perşembe günü doktora soracaklarımı elime not alıcam gecedensizlere de öyle oluyor mu ya odaya girince her şey siliniyor kafamdan çıkınca da doktor ne demişti ya napacaktım diyorum
Ben 8+1 deyim belirtisiz geçiriyorum şuanKızlar hamilelği ağır geçenler şütfen yanlış anlamasın şımarıklıktan değil keşke miğde bulantım ola diye dua edermi insan ediyorumbenim daha önce 2 tane gebelik kaybım var bunikisindede normaldi herşey şuan sadece gögüs hassasiyeti gaz birde kabızlk var onun harici normal hayatıma devam ediyorm arada gögüs hassasiyetm geçiyo çok korkuyorm bu bebeğönde kalbi dayanamayacak diye varmı belirtisiz geçiren belirtileri bu haftalarda geçen
Ben tedavi zamanları ses kaydı açıyordum işe yarıyordu. Artık eşleri de almıyorlar ben unutsam eşim hatırlardı.Ben de aynısını yaşadım ne sormak istediklerimin hepsini sordum ne dediklerinin hepsini aklımda tuttum.. Kesinlikle yapalım.. bence çoğu kişi yapıyor olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?