- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.921
Evet canım çok sağol. O Ekim'di bu Eylül olacak inşallah. 3 yaş olacak araları. En yakın zamanda sende yaşarsın bu duyguyu inşallahCanm hamişsin görünce çok sevindimilk bebişle aynı zamanlarda hamile kalmışsn darısı başıma ekim annesi olmak isterdim bende güzel olurdu
Benimde ilki 14 ekimde doğdu ve bu ay hamileysem aynı ay aynı gün doğum olma ihtimali var.Evet canım çok sağol. O Ekim'di bu Eylül olacak inşallah. 3 yaş olacak araları. En yakın zamanda sende yaşarsın bu duyguyu inşallah
Ben de en başından beri öyle hissettim. Eşime diyorum kız olursa bize küs doğucakAmiin inşallahh valla anne hisseder inanıyorum transfer oldugumdan beri kız istedim ama hep erkek hissettim demek senınde erkek
Kofiiii cok sasirdim sen belki beni hatirlamazsin ama tup bebek beklerken surekli ertelenen bi ikimizdik bi turlu gelmemisti o transfer gunu hamileymissin cok sevindimYaaa boncukçum hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun minik erkeğineben de erkek hissediyorum bakalım yumurtadan ne çıkıcak
Çok doğru söyluyorsunBen de en başından beri öyle hissettim. Eşime diyorum kız olursa bize küs doğucakisim mevzusunda bile hep erkek konuşuyoruz hayırlısı bakalım. Gönlümden ne kız ne erkek diye birşey geçmedi. Benim için gelen bir evlat. Onun da cinsiyeti yok
H Hryr ben bir süre içtim canım ilk ay.. Neredeyse her akşam :)) E Efulimm41 demişti rezene sıkıntı diye sonra bırakıp doktorla konuştum aynı şekilde ıhlamur hariç tüm bitki çaylarını yasakladı rezene de dahil.Doktor izin verdiyse iç bence. En iyisini doktorun bilir. Ben bizzat sordum rezeneyi, ıhlamur hariç tüm bitki çayları yasak dedi
Ertelenenler topiği açmak üzereyken oldu bişeylerKofiiii cok sasirdim sen belki beni hatirlamazsin ama tup bebek beklerken surekli ertelenen bi ikimizdik bi turlu gelmemisti o transfer gunu hamileymissin cok sevindim
Ya sorma benimki bekliyo hala transferi beklerken kendiliginden hamile kaldimErtelenenler topiği açmak üzereyken oldu bişeylersağol hayatım gördüğüm kadarıyla sen de öylesin. Hem de aynı haftadayız aynı zaman oldu demek ki
Aa sen de mi kızYa sorma benimki bekliyo hala transferi beklerken kendiliginden hamile kaldim
Yaaa cok sasirdim nasip iste dogumada beraber gidrriz belkiAa sen de mi kızbenim de öyle oldu. Bebeklerimizin arasında da 2 gün var. Bu kadar tevafuk olur
Hadi bakalım inşaallahYaaa cok sasirdim nasip iste dogumada beraber gidrriz belki
O kadar sevindim ki hamile olduğuna ve bir de kendiliğinden kaldığına. Tüp bebek topiğinden takip ediyordum seni, aha regl oldu olacak transfer olacak derken takip edemedim bayadır. İnşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın bebeğini kucağınaAa sen de mi kızbenim de öyle oldu. Bebeklerimizin arasında da 2 gün var. Bu kadar tevafuk olur
Çok sağol kardelencimO kadar sevindim ki hamile olduğuna ve bir de kendiliğinden kaldığına. Tüp bebek topiğinden takip ediyordum seni, aha regl oldu olacak transfer olacak derken takip edemedim bayadır. İnşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın bebeğini kucağına
9hafta olası bir dönem9+5 te mide bulantısı başladı yaya da midemi üşüttüm
Bu zamana kadar hiç olmayınca şaşırdım birden akşam yemeğinde olmasına özellikle. Neyse ki azaldı9hafta olası bir dönemben 4.hafta da başladım bulantı kusma
İnşallah tekrarı olmaz canım dikkat et kendineBu zamana kadar hiç olmayınca şaşırdım birden akşam yemeğinde olmasına özellikle. Neyse ki azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?